שאלה על החיבורים למסך פלאזמה של פיוניר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת,
יש לי פלזמה של פיוניר 436 RXE(בלי מדייה רסיבר) DVD של פיוניר 383 ורסיבר גם של פיוניר 1014 כ"כ אני מחובר להוט(ממיר של THOMSON ) הטכנאי שהתקין לי את הכל ביצע את החיבורים הבאים:
DVD לפלזמה באמצעות כבל קומפוננט של TRIBU (עוד לא קניתי כבל אופטי אז חיברתי את הDVD למגבר באמצעות RCA פשוט) את הסאונד של הממיר הוא חיבר למגבר באמצעות RCA (לא נראה לי שיש אפשרות אחרת)

אני יודע שיש אפשרות למגבר להציג תפריט על המסך אך הטכנאי לא חיבר את המגבר למסך בכלל. האם יש אפשרות להעביר את כל החיבורים דרך המגבר (את החיבור קומפוננט של TRIBU חבל לי להפסיד אז לא איכפת לי שהDVD יהיה מחובר ישירות לפלזמה)

שאלה לא קשורה- אם אני אקנה רסיבר בעל חיבור HDMI אז אני אוכל לחבר הכל לרסיבר ולהוציא ממנו כבל אחד של HDMI לכניסה של הפלזמה והוא בעצם יהפוך למין מדייה רסיבר?

בתודה מראש על הסבלנות.
נ.ב הטכנאי של פיוניר אמר לי לא להחליף את הממיר כי זה הממיר שמוציא אות שידור הכי טוב
וכאן באתר קראתי שיש ממיר של DOCSYS
נערך לאחרונה על ידי lalzar ב 04/04/2006 19:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

יש לך כמה אפשרויות:

שליחה #2 

1. לחבר מהרסיבר מיציאה המוגדרת כמוניטור או TV מוניטור:

אם הפלזמה מסוגלת לבחור כניסות -
א. לקחת כבל RCA כלשהוא ולחבר את RCA צהוב ברסיבר, ל- RCA צהוב בפלזמה.
או
ב. למצא כבל S-VIDEO ולחבר בין שקע מוניטור ברסיבר לשקע s-V בפלזמה.

בשני המקרים עליך להעביר את הפלזמה לקליטת וידאו מאותה כניסה שמחובר הרסיבר, במצב זה לא תראה DVD, אבל תחזיר לקומפוננט, לאחר השימוש ברסיבר.

2. אפשר לחבר את ה- DVD לרסיבר, בכבל קומפוננט, ואת הרסיבר לפלזמה בכבל קומפוננט. וניתן לחבר גם את השמע - שוב בכל כבל RCA פשוט בין ה- יציאת קואקס של ה- DVD לכניסת הקואקס ברסיבר.
ואפשר לחבר גם את הממיר עם כבלAV RCA רגיל לבן אדום צהוב.

עוד כבל וידאו צהוב צהוב בין הרסיבר לפלזמה - ולאחר הגרת הכניסות ברסיבר - הוא ישלוט על הכל. כל זה כתוב במפורטי בחוברת של הרסיבר.

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

זה החיבור הכי אופטימאלי?

שליחה #3 

תודה על התשובה אבל מקריאה בפורום הבנתי שיש אפשרויות חיבור יותר טובות זה נכון?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #4 

ממליץ לך לשנות את הכותרת של השירשור שפתחת למשהו יותר ממוקד.
שחר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

כותרת מאוד לא מוצלחת, שיניתי.

לגבי החיבורים, קומפוננט מה-DVD (אם אין לך דיגיטלי) אז זה הפיתרון הטוב ביותר.

לגבי ממיר, הפיתרון הטוב ביותר הוא חיבור SCART. אני מבין שלמסך שלך יש כניסה כזו, נכון?

חיבור וידאו דרך הרסיבר לא מוסיף לתמונה (בד"כ), ולכן עדיף לוותר. אם אתה רוצה לראות את ה-OSD בשביל לקבוע את התצורה של הרסיבר, פשוט תחבר אותו בכניסה אחרת של המסך ותעביר אליו במידת הצורך.

lalzar פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

המשך השאלה לחיבור פיוניר 436

שליחה #6 

עופר (ושאר בעלי הידע) שלום,
אם הבנתי נכון אני פשוט צריך לחבר כל מקור וידאו לכניסה אחרת בממיר? מהו חיבור דיגיטלי לDVD? (ברשותי פיוניר 383)
לגבי הממיר הוא אכן מחובר בSCART למסך אבל למגבר(אודיו) הוא מחובר באמצעות RCA פשוט(אדום צהוב) אז אני לא בטוח שככה אני מקבל את הסאונד המיטבי.כ"כ מהו הממיר האופטימלי האם הוא הTHOMSON שכרגע נמצא ברשותי (די ישן) או ה-DOCSYS ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”