canon sx20i
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
הגיע הזמן להחליף את המינולטה Z1 .
חשבתי ללכת על הקנון SX20I עם צילום וידאו HD 720P וזום יותר גדול.
שאלתי היא :
1.האם יש דגם של קנון או חברה אחרת באותו סדר גודל מחיר עם צילום וידאו של FHD 1080P .
2.אני נוסע עוד 3 שבועות לארה"ב האם כדאי לרכוש את המצלמה בדיוטי פרי עם אחריות של קרט
או לקנות אותה בניו יורק?
3.האם צילום הוידאו שלה הוא באותה איכות של מצלמת וידאו HD?
שאלתי היא :
1.האם יש דגם של קנון או חברה אחרת באותו סדר גודל מחיר עם צילום וידאו של FHD 1080P .
2.אני נוסע עוד 3 שבועות לארה"ב האם כדאי לרכוש את המצלמה בדיוטי פרי עם אחריות של קרט
או לקנות אותה בניו יורק?
3.האם צילום הוידאו שלה הוא באותה איכות של מצלמת וידאו HD?
1) באותו סדר גודל ומחיר לדעתי אין, ביננו 720P מספיק לשנים הקרובות.big007 כתב:הגיע הזמן להחליף את המינולטה Z1 .
שאלתי היא :
או לקנות אותה בניו יורק?
3.האם צילום הוידאו שלה הוא באותה איכות של מצלמת וידאו HD?...
2) עדיף בארץ עם אחריות של קרט, המחיר סה"כ טוב מאוד בגלל הפופלאריות של הדגם
3) כן בהחלט, ההבדל הוא ביכולת לשמור את התמונה ובפונקציות השונות שניתן להפעיל תוך כדי צילום, סה"כ התוצאה טובה מאוד.
1) באותו סדר גודל ומחיר לדעתי אין, ביננו 720P מספיק לשנים הקרובות.big007 כתב:הגיע הזמן להחליף את המינולטה Z1 .
שאלתי היא :
או לקנות אותה בניו יורק?
3.האם צילום הוידאו שלה הוא באותה איכות של מצלמת וידאו HD?...
2) עדיף בארץ עם אחריות של קרט, המחיר סה"כ טוב מאוד בגלל הפופלאריות של הדגם
3) כן בהחלט, ההבדל הוא ביכולת לשמור את התמונה ובפונקציות השונות שניתן להפעיל תוך כדי צילום, סה"כ התוצאה טובה מאוד.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

עוד שאלה
עד איזה גודל כרטיס זכרון המצלמה מקבלת 8GB ,16GB או יותר גדול או מה המקסימום?
עד איזה גודל כרטיס זכרון המצלמה מקבלת 8GB ,16GB או יותר גדול או מה המקסימום?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

כמה זמן אתה יכול לצלם וידאו בHD עם כרטיס 16GB??goodoffer כתב:אני לא יודע מה המקסימום אבל לי יש את המצלמה ואני עם כרטיס זיכרון של 16GBbig007 כתב:עוד שאלה
עד איזה גודל כרטיס זכרון המצלמה מקבלת 8GB ,16GB או יותר גדול או מה המקסימום?...
מצלמה מעולה
בהצלחה...
האם אתה מרוצה מתוצאות הוידאו?מפני שב YOUTUBE זה לא נראה משהו.האם אני טועה?
לא יצא לי לצלם וידאו הרבה זמן - מקסימום 7 דקות, שמעתי מחבר שקנה את אותו הכרטיס אבל יש לו קנון מדגם אחר שאחרי 10 דקות הצילום נעצר והוא היה צריך להתחיל שוב, אז אולי צריך לקחת בחשבון שכול קובץ יכול להכיל 10 דקות צילום, אני לא ניסיתי.
אני לא בטח אבל עשיתי חישוב לפני כמה זמן ויצא שאני יכול לצלם כשעה או שעה וחצי עד שהכרטיס מתמלא.
הצילום הוא מעולה ואיכותי מאוד, מייצב התמונה (רעידות) הוא לא כמו במצלמת וידאו HD יעודית ולכן זה תלוי בכמה את יציב בצילום שלך.
הזום מתפקד מעולה והפוקוס מהיר מאוד, גם בזום מהיר שתעשה לא תעבור יותר משניה עד שהפוקוס יסיים לעשות את העבודה.
אני לא יודע מה ראית ביוטיוב אבל אי אפשר לראות איכות HD ביוטיוב כי למרות מה שכתוב שם, אין ביוטיוב אפשרות באמת לראות HD
אבל אתה כן יכול לראות מה רמת היציבות שלה אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהמצלם לא חולה בפרקינסון
אני לא בטח אבל עשיתי חישוב לפני כמה זמן ויצא שאני יכול לצלם כשעה או שעה וחצי עד שהכרטיס מתמלא.
הצילום הוא מעולה ואיכותי מאוד, מייצב התמונה (רעידות) הוא לא כמו במצלמת וידאו HD יעודית ולכן זה תלוי בכמה את יציב בצילום שלך.
הזום מתפקד מעולה והפוקוס מהיר מאוד, גם בזום מהיר שתעשה לא תעבור יותר משניה עד שהפוקוס יסיים לעשות את העבודה.
אני לא יודע מה ראית ביוטיוב אבל אי אפשר לראות איכות HD ביוטיוב כי למרות מה שכתוב שם, אין ביוטיוב אפשרות באמת לראות HD
אבל אתה כן יכול לראות מה רמת היציבות שלה אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהמצלם לא חולה בפרקינסון
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
המקסימום שמצלמה זו יכולה לקבל הוא 32GB.big007 כתב:עוד שאלה
עד איזה גודל כרטיס זכרון המצלמה מקבלת 8GB ,16GB או יותר גדול או מה המקסימום?...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם הדגם הנ"ל נמכר בדיוטי פרי ואם כן עם אחריות של מי וכמה זה עולה??
אני טס עוד שבועיים לארה"ב.
אני טס עוד שבועיים לארה"ב.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם מישהו יודע בכמה המצלמה נמכרת בדיוטי פרי?????
אני טס יום ראשון ואני כן מעוניין לרכוש אותה עם אחריות של קרט ואני יודע שבדיוטי מוכרים אותה אבל בכמה?.
מפני שהציעו לי אותה בחנות ב1900 ש"ח עם אחריות של קרט.
אין גם שום דרך ליצור עם הדיוטי פרי קשר טלפוני לחנות.
אני טס יום ראשון ואני כן מעוניין לרכוש אותה עם אחריות של קרט ואני יודע שבדיוטי מוכרים אותה אבל בכמה?.
מפני שהציעו לי אותה בחנות ב1900 ש"ח עם אחריות של קרט.
אין גם שום דרך ליצור עם הדיוטי פרי קשר טלפוני לחנות.
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 09/07/2010 8:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- טלHD
- גורו

צודק, זה באמת מבאס שאין דרך לברר מחירים לפני שאתה מגיע לשם פיזית....
למשל, אני צריך כרטיס זיכרון SD 16GB לצורך צילום בחו"ל ואין לי מושג האם לקנות בארץ לפני שאני טס או להמר ולקנות בדיוטי ....
למשל, אני צריך כרטיס זיכרון SD 16GB לצורך צילום בחו"ל ואין לי מושג האם לקנות בארץ לפני שאני טס או להמר ולקנות בדיוטי ....
לדעתי בארץ, לא זוכר שבציוד מהסוג הזה יש יתרון למחיר של באג, כל מה שקשור לסוללות, כרטיסי זכרון וכו' הם פשוט יקרים או שווים לממוצע.טלHD כתב:צודק, זה באמת מבאס שאין דרך לברר מחירים לפני שאתה מגיע לשם פיזית....
למשל, אני צריך כרטיס זיכרון SD 16GB לצורך צילום בחו"ל ואין לי מושג האם לקנות בארץ לפני שאני טס או להמר ולקנות בדיוטי .......
דרך אגב גם בארה"ב זה לא יותר זול במרבית המקרים.
אם עדיין לא קנית, אולי תרצה לעיין כאן -
http://www.dpreview.com/reviews/Q110superzoomgroup/
אמנם הקנון והפנסוניק מנצחות לדעתם, אבל הייתי מסתכל עם ה Fujifilm HS10, יש לה זום מדהים -720-24 ו 1080P בוידאו...
אמנם הקנון והפנסוניק מנצחות לדעתם, אבל הייתי מסתכל עם ה Fujifilm HS10, יש לה זום מדהים -720-24 ו 1080P בוידאו...
- טלHD
- גורו

ה SX20 ניצחה במבחן (יחד עם פנסוניק) ואתה מציע לו לקנות אחת שלא הבריקה בכלום?! וש"אחותה" היא הגרועה ביותר במבחן עם "המלצה" להתרחק ממנה...snad כתב:אם עדיין לא קנית, אולי תרצה לעיין כאן -
אמנם הקנון והפנסוניק מנצחות לדעתם, אבל הייתי מסתכל עם ה Fujifilm HS10, יש לה זום מדהים -720-24 ו 1080P בוידאו......
רק CANON.
- טלHD
- גורו

בכיף, קבל:big007 כתב:תודה טל...
ממוצע כל הביקורות בעולם למצלמה הזו ציון 95 !!!
http://alatest.co.uk/expert-reviews/dig ... 17567,147/
ביקורת מצולמת ע"י ה SX20
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 09/07/2010 16:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא יודע מאיפה הקביעה שלך, אבל יש בהחלט סרטונים ביוטיוב שניתן לראותם ב-HD. חלקם ב-720p וחלקם גם ב-1080p.goodoffer כתב: אני לא יודע מה ראית ביוטיוב אבל אי אפשר לראות איכות HD ביוטיוב כי למרות מה שכתוב שם, אין ביוטיוב אפשרות באמת לראות HD...
וזה בהחלט HD אמיתי.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
big007
-
- חבר מביא חבר

חבר שטס היום התקשר אלי מהדיוטי ומסר שהמחיר הוא 469$ עם אחריות של קרט.מקווה שישאר לי עד ראשון בבקר מצלמה אחת שאוכל לרכוש ולקחת אותה איתי לחו"ל.
- טלHD
- גורו

קנית בסוף בדיוטי?big007 כתב:חבר שטס היום התקשר אלי מהדיוטי ומסר שהמחיר הוא 469$ עם אחריות של קרט.מקווה שישאר לי עד ראשון בבקר מצלמה אחת שאוכל לרכוש ולקחת אותה איתי לחו"ל....