אני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים.
למה ב XBOX360 זה עובד על רזולציה HD ממש גבוהה ורואים חלק ? ולא יוצא מגבולות המסך רק זה מדליק לי נורה שזה רק בהגדרות . במידה ואני רואה הכי טוב גם ככה רק ב 1360X768 שזה לא HD אז עדיף לי כבר להיות מחובר ב VGA אני חושב לא? דרך אגב הרזולציה הטבעית של המסך היא 1366X768 אבל רק 1360 רואים חלק
בעיה ברזולציה בכרטיס מסך GT 8600 DDR2 1GB ומסך LG 32 32LC34
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הבעיה שלך פשוט לא כל כך ברורה. בעיקר בגלל הכתיבה הקלוקלת שלך בעברית.. (לא בשביל חס וחלילה לפגוע..)
נסה בבקשה להסביר יותר טוב את עצמך.
1) יש לך במסך כניסת DVI ?
2) מחשב עדיף לחבר בחיבור VGA ברוב המקרים ולא בכבל HDMI.
למה? - כי באמצעות חיבור VGA המסך מתפקד כמוניטור (או צג מחשב) לכל דבר וממפה פיקסל לפיקסל. (ברוב המסכים)
3) הרזולוצייה הטבעית של המסך שלך היא הרזולוצייה בה תראה הכי חד והכי טוב. במקרה שלך זה באמת 1360X768.
אין לי מושג למה אתה חושב (אם הבנתי אותך נכון) שזה לא HD. האמת היא שזה מעט גבוה יותר מ HD 720p.
נסה בבקשה להסביר יותר טוב את עצמך.
1) יש לך במסך כניסת DVI ?
2) מחשב עדיף לחבר בחיבור VGA ברוב המקרים ולא בכבל HDMI.
למה? - כי באמצעות חיבור VGA המסך מתפקד כמוניטור (או צג מחשב) לכל דבר וממפה פיקסל לפיקסל. (ברוב המסכים)
3) הרזולוצייה הטבעית של המסך שלך היא הרזולוצייה בה תראה הכי חד והכי טוב. במקרה שלך זה באמת 1360X768.
אין לי מושג למה אתה חושב (אם הבנתי אותך נכון) שזה לא HD. האמת היא שזה מעט גבוה יותר מ HD 720p.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".