נגן DVD עם יציאת HDMI/DVI
מה האופציות שקיימות בארץ עבור נגן DVD עם יציאת HDMI/DVI במחיר סביר?
אני רוצה שהוא ידע להוציא 720P כדי לחבר לפקרן פנסוניק 900 שלי.
היות ואני חייב את כתוביות של עברית בקוטרי DVD (ב-DIVX זה ממש לא מעניין אותי) אז אני מבין ש-OPPO נופל, נכון?
אז מה נשאר? דנון 1920?
יש פנסוניקים?
אני רוצה שהוא ידע להוציא 720P כדי לחבר לפקרן פנסוניק 900 שלי.
היות ואני חייב את כתוביות של עברית בקוטרי DVD (ב-DIVX זה ממש לא מעניין אותי) אז אני מבין ש-OPPO נופל, נכון?
אז מה נשאר? דנון 1920?
יש פנסוניקים?
יש לך כמה אפשרויות
אם חשובה לך תמונה בלבד אז הOPPO הוא האפשרות הטובה והזולה ביותר
והוא כן יקרא תרגומי עברית לכותרי DVD ויוציא תמונה ב720P ביציאת הDVI שלו
הוא לא יוציא תרגומי עברית לDIVX אבל זה אמרת שלא מעניין אותך.
עלותו 200 ירוקים בחול
http://www.oppodigital.com/
יש לך את הדנון 1920 שמוציא 720 P מיציאת הHDMI שלו ומשתמש באותו צ'יפ פארוג'ה של הOPPO הסאונד שלו באנלוגי משופר בהרבה ויש לו SACD רב ערוצי וכמו כן DVDA
הוא עולה 2500 שח בארצנו היקרה
http://www.avland.co.uk/denon/dvd1920/dvd1920.htm
היו לו בעיות של תקיעות שאני חושב שנפתרו בעדכון האחרון
ויש לך את הזאסוניק שהיתה סקירה עליו שיכול לקרוא גם קבצי היי דפינישן אמיתיים ולשלוח למקרן שלך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=617
אלו פחות או יותר האפשרויות לדרישתך
והוא כן יקרא תרגומי עברית לכותרי DVD ויוציא תמונה ב720P ביציאת הDVI שלו
הוא לא יוציא תרגומי עברית לDIVX אבל זה אמרת שלא מעניין אותך.
עלותו 200 ירוקים בחול
http://www.oppodigital.com/
יש לך את הדנון 1920 שמוציא 720 P מיציאת הHDMI שלו ומשתמש באותו צ'יפ פארוג'ה של הOPPO הסאונד שלו באנלוגי משופר בהרבה ויש לו SACD רב ערוצי וכמו כן DVDA
הוא עולה 2500 שח בארצנו היקרה
http://www.avland.co.uk/denon/dvd1920/dvd1920.htm
היו לו בעיות של תקיעות שאני חושב שנפתרו בעדכון האחרון
ויש לך את הזאסוניק שהיתה סקירה עליו שיכול לקרוא גם קבצי היי דפינישן אמיתיים ולשלוח למקרן שלך
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=617
אלו פחות או יותר האפשרויות לדרישתך
האמת שאני ציפיתי לזנסוניק (הוא בכלל נמצא בארץ רק בגלל שאמרתי ל-VDS שזה מכשיר מאוד מעניין והיה נחמד אם היה לו יבוא כאן בארץ - והם פשוט הרימו את הכפפה) אבל מסתבר שהוא לא מציג כתוביות עיברית של סרטי DVD.
ואני פשוט חייב את זה בשביל אישתי
ואני פשוט חייב את זה בשביל אישתי
אני רכשתי את הסמסונג HD-850
לאחר השוואה בינו לבין הטושיבה 350, דנון 1910 , דנון 2910, דנון A11 (מכשיר מדהים) וקיימברידג' אודיו 79. לדנון A11 הייתה כמובן תמונה יותר טובה וגם ל-2910, אך מבחינה כספית היה נראה לי לא נכון להוציא אלפי שקלים (בניגוד ל- 1500 לסמסונג ואולי היום זה אפילו זול יותר) על פורמט שתוך שנה/שנה וחצי כבר פחות עדכני (עם יציאתם של מכשירי HDDVD ובלו-ריי).
את הסמסונג יש אצל מולי בנמל וגם אצל עמי בעולם הדיגיטלי ואתה מוזמן לבקר אצלי ולראות אותו יחד עם מקרן SANYO PLV-Z2 (שהוא מקרן שני דורות אחורה לעומת שלך).
אתה יכול גם להזמין מחו"ל את הסמסונג HD-950 ואז גם יהיה לך SACD וDVD-AUDIO במכשיר.
את הסמסונג יש אצל מולי בנמל וגם אצל עמי בעולם הדיגיטלי ואתה מוזמן לבקר אצלי ולראות אותו יחד עם מקרן SANYO PLV-Z2 (שהוא מקרן שני דורות אחורה לעומת שלך).
אתה יכול גם להזמין מחו"ל את הסמסונג HD-950 ואז גם יהיה לך SACD וDVD-AUDIO במכשיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
croc,
את האמת, לא ניסיתי, אבל לדעתי אתה טועה.
אין מכשירי DVD (כולל אמריקאים) שלא תומכים בכתוביות DVD.
המכשיר בוודאות לא תומך בכתוביות עבריות ב-DIVX, אבל זה משהו אחר לחלוטין.
את האמת, לא ניסיתי, אבל לדעתי אתה טועה.
אין מכשירי DVD (כולל אמריקאים) שלא תומכים בכתוביות DVD.
המכשיר בוודאות לא תומך בכתוביות עבריות ב-DIVX, אבל זה משהו אחר לחלוטין.
CROC אתה מתבלבל...
כולם קוראים תרגומי עברית מובנים
אבל תרגומים לקבצי DIVX קיימים רק בחלק וזה הרי אמרת לא מעניין אותך.
כל המכשירים שרשמתי לך בסקירה הקצרה שלי קוראים תרגומי DVD בעברית
אם חשובים לך ממירי האודיו תעלה במדרג הדנון
תמונה OPPO היי דפינישן המכשיר שבמבצע
אבל תרגומים לקבצי DIVX קיימים רק בחלק וזה הרי אמרת לא מעניין אותך.
כל המכשירים שרשמתי לך בסקירה הקצרה שלי קוראים תרגומי DVD בעברית
אם חשובים לך ממירי האודיו תעלה במדרג הדנון
תמונה OPPO היי דפינישן המכשיר שבמבצע
אתם גדולים.
ישבתם יחד איתי, שמתם דיסק של זון 2, ראיתם אילו כתוביות יש ואילו אין...........
דיברתם עם החברה היום בבוקר, קיבלתם הסברים מאחד החבריה שם.............
מעניין מי מדמיין אתם או אני.
ובמילים פשוטות - הוא לו מראה כתוביות של DVD לא בעיברית ולא ברוסית.
ישבתם יחד איתי, שמתם דיסק של זון 2, ראיתם אילו כתוביות יש ואילו אין...........
דיברתם עם החברה היום בבוקר, קיבלתם הסברים מאחד החבריה שם.............
מעניין מי מדמיין אתם או אני.
ובמילים פשוטות - הוא לו מראה כתוביות של DVD לא בעיברית ולא ברוסית.
לפעמים הכתוביות בעברית לא מופיעות בתפריט הכתוביות של ה DVD אבל הן שם חיות וקיימות.
מה שעושים הוא בחירת כתוביות עברית עם הרצת הסרט ע"י לחיצה מספר פעמים על מקש ה subtitles שבשלט המכשיר. לעתים יופיע (OTHER), לעתים iw ולעיתים כלום (--)
אם גם בדרך זו לא מגיעים לכתוביות, אז כנראה שצריך לתכנת את המכשיר,
בדנון 1920 מזינים קוד כתוביות במסך ה SET UP (ע"פ טבלה המופיעה במדריך) בדיוק עבור סיטואצה זו.
מה שעושים הוא בחירת כתוביות עברית עם הרצת הסרט ע"י לחיצה מספר פעמים על מקש ה subtitles שבשלט המכשיר. לעתים יופיע (OTHER), לעתים iw ולעיתים כלום (--)
אם גם בדרך זו לא מגיעים לכתוביות, אז כנראה שצריך לתכנת את המכשיר,
בדנון 1920 מזינים קוד כתוביות במסך ה SET UP (ע"פ טבלה המופיעה במדריך) בדיוק עבור סיטואצה זו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מאוד מוזר, קיבלתי עידכון מהחברה ואכן גנאדי 100% צודק יש בעיות עם תרגום בעברית, נראה כאילו שיש להם באגים בזה.
כאמור, המכשיר עדיין WORK IN PROGRESS, הוא בהחלט לא בגירסא סופית של תוכנה ומי שרוכש אותו צריך להבין את זה היטב (כתבתי את זה במפוריש בסקירה).
אגב, מסתבר שיש תצוגות שהמכשיר מתקשה להתקשר איתם ב-HDMI. היו לי בעיות עם HDMI, אך בעיקר "בהתנעה" כלומר להביא את המכשיר לכדי תמונה לקח כמה שניות טובות. כפי הנראה יש בעיות תאימות עם מכשירים מסויימים (למשל AE900) שהן כרגע לא פתירות. אמורה לצאת גירסא חדשה של תוכנה שתעזור בתחום הזה.
בכל מקרה, יציאת הקומפוננט של המכשיר מצויינת, לא ראיתי שיפור דרמטי בין קומפוננט 1080i או 720P אל מול HDMI במכשיר.
כאמור, המכשיר עדיין WORK IN PROGRESS, הוא בהחלט לא בגירסא סופית של תוכנה ומי שרוכש אותו צריך להבין את זה היטב (כתבתי את זה במפוריש בסקירה).
אגב, מסתבר שיש תצוגות שהמכשיר מתקשה להתקשר איתם ב-HDMI. היו לי בעיות עם HDMI, אך בעיקר "בהתנעה" כלומר להביא את המכשיר לכדי תמונה לקח כמה שניות טובות. כפי הנראה יש בעיות תאימות עם מכשירים מסויימים (למשל AE900) שהן כרגע לא פתירות. אמורה לצאת גירסא חדשה של תוכנה שתעזור בתחום הזה.
בכל מקרה, יציאת הקומפוננט של המכשיר מצויינת, לא ראיתי שיפור דרמטי בין קומפוננט 1080i או 720P אל מול HDMI במכשיר.
עופרoferlaor כתב:מאוד מוזר, קיבלתי עידכון מהחברה ואכן גנאדי 100% צודק יש בעיות עם תרגום בעברית, נראה כאילו שיש להם באגים בזה.
בכל מקרה, יציאת הקומפוננט של המכשיר מצויינת, לא ראיתי שיפור דרמטי בין קומפוננט 1080i או 720P אל מול HDMI במכשיר....
אולי יציאת הקומפוננט מצויינת אבל מי שקונה צריך לדעת שעבור PAL המכשיר לא מוציא רזולוציית HD דרך הקומפוננט.
בקיצור יש עוד הרבה עבודה על המכשיר הזה, בכדי שיהיה בכמה ליגות מעל ה-JVC.
יואב
לי אישית אין ספק שהם יסדירו את הסוגיות האלו.oferlaor כתב:מאוד מוזר, קיבלתי עידכון מהחברה ואכן גנאדי 100% צודק יש בעיות עם תרגום בעברית, נראה כאילו שיש להם באגים בזה.
בכל מקרה, יציאת הקומפוננט של המכשיר מצויינת, לא ראיתי שיפור דרמטי בין קומפוננט 1080i או 720P אל מול HDMI במכשיר....
אבל אני בגלל רציתי פתרון עכשיו ומייד (וזה אחרי איזה חודשיים של המתנות) פשוט הזמנתי OPPO.
יוקם וועד להגנת כבוד הJVC ומייד!!!!
יואב -אתה הדובר!
אני מוכן להיות שר הביטחון
השניים האחרים -אנשי מוסד כי הם חסויים בינתיים...

אני מוכן להיות שר הביטחון
השניים האחרים -אנשי מוסד כי הם חסויים בינתיים...
כמו שמישהו כבר אמר, הכתוביות עדיין חיות וקיימות ב-DVD.
אני מניח שהנגן המדובר פשוט לא תומך בקישורים הפנימיים המתייחסים לקוד ה-iw או he, הפתרון נכון לרגע זה הוא פשוט להכין גיבוי לדיסק שיש לכם (יעני תיכננתם לעשות זאת מראש בכל מקרה
) ולשנות בדרך את הפקודות הפנימיות ולקרוא לעברית בשפה אחרת כמו EN או ES לא משנה מה.. (אין מצב שהנגן לא תומך בכתוביות מסויימות מבוססות תמונה).
אני מניח שהנגן המדובר פשוט לא תומך בקישורים הפנימיים המתייחסים לקוד ה-iw או he, הפתרון נכון לרגע זה הוא פשוט להכין גיבוי לדיסק שיש לכם (יעני תיכננתם לעשות זאת מראש בכל מקרה
מכל האמור לעיל
דנון 1920 הנמצא בידי ואיתו אני משתמש נותן את המענה לצורך
תמונה מעולה כולל כתוביות בעברית
צליל מעולה
בהצלחה בקניה
תמונה מעולה כולל כתוביות בעברית
צליל מעולה
בהצלחה בקניה