כל הסיבות למה גראס צריך להיות חוקי בישראל
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
http://www.mako.co.il/men-leisure/going ... 921004.htm
גם אם אתם לא בעד לגליזציה - המאמר הבא בהחלט מומלץ לקריאה.
גם אם אתם לא בעד לגליזציה - המאמר הבא בהחלט מומלץ לקריאה.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
רק למטרה רפואית

לדעתי כל עוד זה נתון לפיקוח החוק ועוזר לחולים אין מניעה.
לשימושים אחרים שישאר לארצות אחרות.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
זורו44
נו לפחות בשרשור הזה אני מסכים איתך.
נו לפחות בשרשור הזה אני מסכים איתך.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
לגליזציה של סמים קלים, זנות והימורים 
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
ראיתי ושמעתי על הרבה שיכורים אלימים וגם מתים מכך
ממריחואנה ראיתי רק ראש טוב
ממריחואנה ראיתי רק ראש טוב
אמן מייסר
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
תכלסילדיעפים כתב:ראיתי ושמעתי על הרבה שיכורים אלימים וגם מתים מכך
ממריחואנה ראיתי רק ראש טוב...
- Eff
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
יאללה לגיליזציה, היובש עושה טוב, כולם מתעוררים מהתרדמת ומתחילים להילחם על הזכות האישית והפרטית לעשן מה שבא לנו 
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3907251,00.html
"טל מור, שדרס למוות את שניאור חשין והסגיר את עצמו אמש, היה מוכר היטב למשטרה - ולא רק בגלל עבירות התנועה הרבות שבגללן לא יכל לחדש את רשיונו. בעברו תיק על אלימות נגד שוטרים, ועוד שניים על עבירות סמים - האחרון השבוע.."
"על-פי החשד, לאחר התאונה בה נהרג שניאור חשין היו אנשים שניסו להרגיע את הנהג טל מור - ולאחר מכן נמלטו איתו. עוד עולה, כי לאחר התאונה נסע הנהג דרומה, ביצע פניית פרסה והמשיך לביתו בצפון. בחקירתו סיפר, כי רק לאחר שהתעורר גילה ששמשת הרכב מנופצת"
מתוך ynet
"טל מור, שדרס למוות את שניאור חשין והסגיר את עצמו אמש, היה מוכר היטב למשטרה - ולא רק בגלל עבירות התנועה הרבות שבגללן לא יכל לחדש את רשיונו. בעברו תיק על אלימות נגד שוטרים, ועוד שניים על עבירות סמים - האחרון השבוע.."
"על-פי החשד, לאחר התאונה בה נהרג שניאור חשין היו אנשים שניסו להרגיע את הנהג טל מור - ולאחר מכן נמלטו איתו. עוד עולה, כי לאחר התאונה נסע הנהג דרומה, ביצע פניית פרסה והמשיך לביתו בצפון. בחקירתו סיפר, כי רק לאחר שהתעורר גילה ששמשת הרכב מנופצת"
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
קטע בחדשות אתמול אמרו " נער נורמטיבי ללא שום עבירות תנועה או תיק פלילי"
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סנים זה תאור כולל מדי-מריחואנה זה לא טדיפ או קוקאין
אמן מייסר
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
שטויות, באותה מידה אפשר להשתכר ולנהוג.Lior_M כתב:הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
"על-פי החשד, לאחר התאונה בה נהרג שניאור חשין היו אנשים שניסו להרגיע את הנהג טל מור - ולאחר מכן נמלטו איתו. עוד עולה, כי לאחר התאונה נסע הנהג דרומה, ביצע פניית פרסה והמשיך לביתו בצפון. בחקירתו סיפר, כי רק לאחר שהתעורר גילה ששמשת הרכב מנופצת"...
מישהו עם עבר של תקיפת שוטרים, שנשלל לו הרישיון ויש לו עבר של שימוש בסמים מזמן צריך היה לשבת בכלא לשנים ארוכות והאשמה כאן היא של המשטרה ובתי המשפט.
אני לא חושב שלא צריכות להיות הגבלות על שימוש בסמים כי ברור לי שבדיוק כמו אלכוהול גם כאן צריך לאסור על נהיגה תחת השפעה אבל זה לא אומר שצריך לאסור בצורה כוללת.
- Eff
-
- חבר ותיק

- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז איך אתה פותר את זה ? איך אפשר לבדוק ? אלכוהול עוד איכשהו אפשר ( וגם זה מוטל בספק ) אבל מריחואנה ?Nunatak כתב:שטויות, באותה מידה אפשר להשתכר ולנהוג.Lior_M כתב:הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
"על-פי החשד, לאחר התאונה בה נהרג שניאור חשין היו אנשים שניסו להרגיע את הנהג טל מור - ולאחר מכן נמלטו איתו. עוד עולה, כי לאחר התאונה נסע הנהג דרומה, ביצע פניית פרסה והמשיך לביתו בצפון. בחקירתו סיפר, כי רק לאחר שהתעורר גילה ששמשת הרכב מנופצת"...
מישהו עם עבר של תקיפת שוטרים, שנשלל לו הרישיון ויש לו עבר של שימוש בסמים מזמן צריך היה לשבת בכלא לשנים ארוכות והאשמה כאן היא של המשטרה ובתי המשפט.
אני לא חושב שלא צריכות להיות הגבלות על שימוש בסמים כי ברור לי שבדיוק כמו אלכוהול גם כאן צריך לאסור על נהיגה תחת השפעה אבל זה לא אומר שצריך לאסור בצורה כוללת....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: קומיוניקציה
צודקת-אכתוב נכון-סמים זה זו מילה כוללנית מדי-אין להשוות למשל בין מריחואנהEff כתב:הינה סיבה אחת למה לא :ילדיעפים כתב:סנים זה תאור .... זה לא טדיפ או קוקאין......
לבין קוקאין או טריפ או השם ירחם הרואין-אלו באמת סמים,ואילו המריחואנה סתם צמח תמים
אמן מייסר
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
לא יודע אם אפשר או אי אפשר - אבל זה לא נקודה שצריכה לגרום לאיסור גורף על שימוש במוצר כלשהו. וההכנסה שלך למשוואה אדם עבריין עם היסטוריה של נהיגה מסוכנת, אלימות, תקיפת שוטרים וכו לדיון על לגליזציה של מריחואנה לא ממש מסתדר לי. מה שאתה אומר זה שאם אנשים "רעים" משתמשים במריחואנה אז צריך לאסור אותה? ואם הבחור שותה גם אלכוהול ומעשן סיגריות צריך לאסור גם אותם? מה הקשר בין עבריין סידרתי לאיסור שימוש במריחואנה?Lior_M כתב:אז איך אתה פותר את זה ? איך אפשר לבדוק ? אלכוהול עוד איכשהו אפשר ( וגם זה מוטל בספק ) אבל מריחואנה ?Nunatak כתב:שטויות, באותה מידה אפשר להשתכר ולנהוג.Lior_M כתב:הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
אני לא חושב שלא צריכות להיות הגבלות על שימוש בסמים כי ברור לי שבדיוק כמו אלכוהול גם כאן צריך לאסור על נהיגה תחת השפעה אבל זה לא אומר שצריך לאסור בצורה כוללת.......
- Eff
-
- חבר ותיק

צודק . 90% מהמעורבים ואשמים בתאונות הם אנשים שלא עישנו סמים , אז אולי עדיף לאסור אי שימוש בסמים (קלים) ?
אישית - ניראה לי שאנשים מעושנים לא ילחצו על הגז חזק מידי , כי הם אף פעם לא ממהרים .
הם לא יצפצפו לך אם לא נסעת בירוק , כי הם קלטו את זה אחרייך .
הם לא יקללו אותך כי פיספסו רמזור בגללך , כי זמן זה לא פונקציה עבורם .
הם לא יטרחו לצאת מהאוטו לריב איתך , כי אין להם כח לזוז .
הם גם תמיד יעצרו בעצור ויתנו זכות קדימה - מהפרנויה .
אישית - ניראה לי שאנשים מעושנים לא ילחצו על הגז חזק מידי , כי הם אף פעם לא ממהרים .
הם לא יצפצפו לך אם לא נסעת בירוק , כי הם קלטו את זה אחרייך .
הם לא יקללו אותך כי פיספסו רמזור בגללך , כי זמן זה לא פונקציה עבורם .
הם לא יטרחו לצאת מהאוטו לריב איתך , כי אין להם כח לזוז .
הם גם תמיד יעצרו בעצור ויתנו זכות קדימה - מהפרנויה .
GO VEGAN
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שאני אומר זה שיש אנשים שצריך להחליט בשבילם. לא חסרים לנו צרות, משוגעים, מסוממים וסתם אלכוהליסטים או כאלה שהחליטו לנסוע בלי רישיון. אני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה יקרה אם תהיה לגליזציה של סמים קלים ולמזלי אני לא צריך לחשוב כי אין מצב שזה יקרה ( כי בשום מקום בעולם למעט תקדים אחד נדמה לי באמסטרדם, זה לא קרה ).Huber כתב:לא יודע אם אפשר או אי אפשר - אבל זה לא נקודה שצריכה לגרום לאיסור גורף על שימוש במוצר כלשהו. וההכנסה שלך למשוואה אדם עבריין עם היסטוריה של נהיגה מסוכנת, אלימות, תקיפת שוטרים וכו לדיון על לגליזציה של מריחואנה לא ממש מסתדר לי. מה שאתה אומר זה שאם אנשים "רעים" משתמשים במריחואנה אז צריך לאסור אותה? ואם הבחור שותה גם אלכוהול ומעשן סיגריות צריך לאסור גם אותם? מה הקשר בין עבריין סידרתי לאיסור שימוש במריחואנה?Lior_M כתב:אז איך אתה פותר את זה ? איך אפשר לבדוק ? אלכוהול עוד איכשהו אפשר ( וגם זה מוטל בספק ) אבל מריחואנה ?Nunatak כתב:שטויות, באותה מידה אפשר להשתכר ולנהוג.Lior_M כתב:הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
אני לא חושב שלא צריכות להיות הגבלות על שימוש בסמים כי ברור לי שבדיוק כמו אלכוהול גם כאן צריך לאסור על נהיגה תחת השפעה אבל זה לא אומר שצריך לאסור בצורה כוללת..........
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לא חושב שזה רק בהולנד, ויש סיכוי גבוה שבנובמבר הקרוב זה יהפך לחוקי בקליפורניה.Lior_M כתב:מה שאני אומר זה שיש אנשים שצריך להחליט בשבילם. לא חסרים לנו צרות, משוגעים, מסוממים וסתם אלכוהליסטים או כאלה שהחליטו לנסוע בלי רישיון. אני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה יקרה אם תהיה לגליזציה של סמים קלים ולמזלי אני לא צריך לחשוב כי אין מצב שזה יקרה ( כי בשום מקום בעולם למעט תקדים אחד נדמה לי באמסטרדם, זה לא קרה ).Huber כתב:לא יודע אם אפשר או אי אפשר - אבל זה לא נקודה שצריכה לגרום לאיסור גורף על שימוש במוצר כלשהו. וההכנסה שלך למשוואה אדם עבריין עם היסטוריה של נהיגה מסוכנת, אלימות, תקיפת שוטרים וכו לדיון על לגליזציה של מריחואנה לא ממש מסתדר לי. מה שאתה אומר זה שאם אנשים "רעים" משתמשים במריחואנה אז צריך לאסור אותה? ואם הבחור שותה גם אלכוהול ומעשן סיגריות צריך לאסור גם אותם? מה הקשר בין עבריין סידרתי לאיסור שימוש במריחואנה?Lior_M כתב:אז איך אתה פותר את זה ? איך אפשר לבדוק ? אלכוהול עוד איכשהו אפשר ( וגם זה מוטל בספק ) אבל מריחואנה ?Nunatak כתב:שטויות, באותה מידה אפשר להשתכר ולנהוג.Lior_M כתב:הנה סיבה אחת למה לא ..
מתוך ynet
אני לא חושב שלא צריכות להיות הגבלות על שימוש בסמים כי ברור לי שבדיוק כמו אלכוהול גם כאן צריך לאסור על נהיגה תחת השפעה אבל זה לא אומר שצריך לאסור בצורה כוללת.............
הסיבה העיקרית לשינוי החוק (הפוטנציאלי) בקליפורניה אינו קשור לדיון התמידי בעד או נגד, אלא קשור לבעיות התקציביות של המדינה. הם רואים בזה כמקור למיסוי נוסף שיעזור לאזן את התקציב. בסוף הכסף חזק מכל שיקול בריאותי/בטיחותי/מוסרי/... .
עם כל החשיבות של נושא תאונות הדרכים, זו לא הסיבה שצריך לאסור או לא שימוש בסמים.
הרי ברור שהסם החוקי אלכוהול זה הסם הכי מסוכן מבחינת תאונות דרכים ובהרבה מעבר לאחרים.
הסיבה העיקרית, לדעתי, שסמים צריכים להיות חוקיים ואפילו סמים קשים זה שעצם זה שזה יהיה חוקי רק יקטין את הנזק שלהם.
הנזק העיקרי של סמים זה ים של פשיעה קשה שמבוססת כולה על הסחר בסמים היקרים והם יקרים רק בגלל שהם לא חוקיים.
אפשר וצריך לאסור על פרסום ועידוד השימוש בסמים בדיוק כמו שעושים עם סיגריות ותרופות מרשם, אך לא לאסור על עצם המכירה.
רוב המכורים להרואין הגיעו לזה כי דחפו להם את זה על מנת לעשות כסף עליהם.
משה
- yshalfin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 206
זה כמו להילחם בנהגים שיכורים ע"י איסור על נהיגה בלילה.Lior_M כתב:מה שאני אומר זה שיש אנשים שצריך להחליט בשבילם. לא חסרים לנו צרות, משוגעים, מסוממים וסתם אלכוהליסטים או כאלה שהחליטו לנסוע בלי רישיון. אני לא רוצה להתחיל לחשוב בכלל מה יקרה אם תהיה לגליזציה של סמים קלים ולמזלי אני לא צריך לחשוב כי אין מצב שזה יקרה ( כי בשום מקום בעולם למעט תקדים אחד נדמה לי באמסטרדם, זה לא קרה )....
בגלל שאנחנו לא סומכים על אחוז מסויים מהציבור שמצפצף על החוק, ולא אכפת לו אם מישהו יפגע,
קודם כל נמנע מכולם (מה שמן הסתם לא ישפיע על האנשים הנ"ל, בגלל שכאמור פשוט לא אכפת להם).