התלבטות לגבי רסיבר ק"ב עד 4.5K
שלום,
המליצו לי על רסיבר מסויים(אני בכוונה לא אומר, כדי לראות מה ההצעות שלכם, ושההצעה שלי לא תשפיע עליכם)
רציתי לשאול מה אתם ממליצים? (לא נעים לי לשגע חלק מחברי הפורום בה"פ, וכאן המקום להודות לזאב, שעזר המון, טוב זה לא רק כאן, יהיו עוד מקומות, אבל בתור התחלה)
אז אלה הדברים שחובה שיהיו:
תמיכה ב3D.
RC טוב.
דרישות הסאונד:
אני אוהב להרגיש בתוך הסרט, שהסאונד עוטף אותי. לדוג' בקולות רקע שיש מוזיקה ברקע תוך כדי קולות קרב או משהו, אבל חשוב שזה לא יבלע את שאר האפקטים אלא תיהיה הפרדה טובה.(חשוב שכל המוזיקה בסרט, תשמע טוב, לדוג' מוזיקת הרקע בשודדי הקאריבים, תוך כדי הקרבות בין הספינות, אבל שישמעו גם טוב את קולות התותחים)
בקשר לרמקולים, הם יהיו סט סטלייטים, אני עוד לא סגור, אבל הם יהיו סט בסביבות ה5K.
אריאל
המליצו לי על רסיבר מסויים(אני בכוונה לא אומר, כדי לראות מה ההצעות שלכם, ושההצעה שלי לא תשפיע עליכם)
רציתי לשאול מה אתם ממליצים? (לא נעים לי לשגע חלק מחברי הפורום בה"פ, וכאן המקום להודות לזאב, שעזר המון, טוב זה לא רק כאן, יהיו עוד מקומות, אבל בתור התחלה)
אז אלה הדברים שחובה שיהיו:
תמיכה ב3D.
RC טוב.
דרישות הסאונד:
אני אוהב להרגיש בתוך הסרט, שהסאונד עוטף אותי. לדוג' בקולות רקע שיש מוזיקה ברקע תוך כדי קולות קרב או משהו, אבל חשוב שזה לא יבלע את שאר האפקטים אלא תיהיה הפרדה טובה.(חשוב שכל המוזיקה בסרט, תשמע טוב, לדוג' מוזיקת הרקע בשודדי הקאריבים, תוך כדי הקרבות בין הספינות, אבל שישמעו גם טוב את קולות התותחים)
בקשר לרמקולים, הם יהיו סט סטלייטים, אני עוד לא סגור, אבל הם יהיו סט בסביבות ה5K.
אריאל
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608
ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
אין לי כ"כ זמן להסתובב.LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
ובמידה ואני לא רוצה 3D, אז מה האופציות?
והאם ההבדלים גדולים?
ליאור על איזה רסיבר רציתה שאני אמליץ?LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
- LiorDrZ
- חבר ותיק

תסלח לי על היותי קשה איתך ואני מתנצל מראש אם אני תוקפן הכוונה שלי באה ממקום טוב בלבד.
אתה הולך לקנות רסיבר בלי לשמוע אותו, על סמך המלצה של אנשים בפורום בלבד???? תסלח לי אבל זו קנייה לא חכמה בכלל... מה יקרה אם לא תאהב את חתימת הסאונד של הרסיבר? סאונד בהיר או כהה או שבכלל לא יתאים לרמקולים שתקנה הרי אתה לא הולך לשמוע אותם.... מה יקרה אם לא תאהב את הצורה החיצונית של הרסיבר? מה יקרה אם לא תאהב את התפריטים ב GUI? - אתה מבין לאן אני חותר? אף אחד בפורום שיתן לך עצה הוא לא אתה! ורק אתה תחליט מה טוב ומתאים לך. אם 10000 ש"ח זה סכום שאתה מוכן לזרוק ורק בגלל שקיבלת עצה ממישהו אז סבבה לך תקנה את האונקיו ותתחדש. אני ממליץ לך למצוא קצת זמן וללכת ולשמוע קצת רסיברים ורמקולים שיתאימו לך כי אם תקרא קצת בפורום תגלה שלכל אדם פה יש דעה אחרת וחיבה מסויימת ליצרן מסויים וקנייה של רכיב כזה מחייבת שמיעה וגם קצת זמן... בסוף אולי תגלה שזה כיף ללכת ולבלות בחנויות סטריאו. ושלא תבין אותי לא נכון האונקיו אולי בחירה מצויינת עבורך אבל הבחירה בו צריכה להיות שלך ורק אחרי ששמעת אותו.
אתה הולך לקנות רסיבר בלי לשמוע אותו, על סמך המלצה של אנשים בפורום בלבד???? תסלח לי אבל זו קנייה לא חכמה בכלל... מה יקרה אם לא תאהב את חתימת הסאונד של הרסיבר? סאונד בהיר או כהה או שבכלל לא יתאים לרמקולים שתקנה הרי אתה לא הולך לשמוע אותם.... מה יקרה אם לא תאהב את הצורה החיצונית של הרסיבר? מה יקרה אם לא תאהב את התפריטים ב GUI? - אתה מבין לאן אני חותר? אף אחד בפורום שיתן לך עצה הוא לא אתה! ורק אתה תחליט מה טוב ומתאים לך. אם 10000 ש"ח זה סכום שאתה מוכן לזרוק ורק בגלל שקיבלת עצה ממישהו אז סבבה לך תקנה את האונקיו ותתחדש. אני ממליץ לך למצוא קצת זמן וללכת ולשמוע קצת רסיברים ורמקולים שיתאימו לך כי אם תקרא קצת בפורום תגלה שלכל אדם פה יש דעה אחרת וחיבה מסויימת ליצרן מסויים וקנייה של רכיב כזה מחייבת שמיעה וגם קצת זמן... בסוף אולי תגלה שזה כיף ללכת ולבלות בחנויות סטריאו. ושלא תבין אותי לא נכון האונקיו אולי בחירה מצויינת עבורך אבל הבחירה בו צריכה להיות שלך ורק אחרי ששמעת אותו.
הבנתי את הרעיון אבל:LiorDrZ כתב:תסלח לי על היותי קשה איתך ואני מתנצל מראש אם אני תוקפן הכוונה שלי באה ממקום טוב בלבד.![]()
אתה הולך לקנות רסיבר בלי לשמוע אותו, על סמך המלצה של אנשים בפורום בלבד???? תסלח לי אבל זו קנייה לא חכמה בכלל... מה יקרה אם לא תאהב את חתימת הסאונד של הרסיבר? סאונד בהיר או כהה או שבכלל לא יתאים לרמקולים שתקנה הרי אתה לא הולך לשמוע אותם.... מה יקרה אם לא תאהב את הצורה החיצונית של הרסיבר? מה יקרה אם לא תאהב את התפריטים ב GUI? - אתה מבין לאן אני חותר? אף אחד בפורום שיתן לך עצה הוא לא אתה! ורק אתה תחליט מה טוב ומתאים לך. אם 10000 ש"ח זה סכום שאתה מוכן לזרוק ורק בגלל שקיבלת עצה ממישהו אז סבבה לך תקנה את האונקיו ותתחדש. אני ממליץ לך למצוא קצת זמן וללכת ולשמוע קצת רסיברים ורמקולים שיתאימו לך כי אם תקרא קצת בפורום תגלה שלכל אדם פה יש דעה אחרת וחיבה מסויימת ליצרן מסויים וקנייה של רכיב כזה מחייבת שמיעה וגם קצת זמן... בסוף אולי תגלה שזה כיף ללכת ולבלות בחנויות סטריאו. ושלא תבין אותי לא נכון האונקיו אולי בחירה מצויינת עבורך אבל הבחירה בו צריכה להיות שלך ורק אחרי ששמעת אותו....
יש דברים שלא באמת מעניינים אותי, כמו העיצוב(למרות שהעיצוב של האונקיו נחמד), והתפריטים.
מה שחשוב זה איך הוא נשמע בק"ב.
אז תראה, רב ההמלצות פה הם לכיוון ה608, מכאן שהוא מומלץ ע"י הרבה אנשים. והרבה אנשים אוהבים אותו.
בקשר לרמקולים, אני אשמע כמה וכמה דגמים עם האונקיו 608.
בקשר לרסיבר, אני פתוח לקבל הצעות, הבעיה שעד עכשיו לא ראיתי המלצות אחרות בפורום.
אם תגיד לי תשמע את זה ואת זה, כי הוא נשמע שונה לגמרי, אז אני אלך.
אבל אם הרסיבר לא מביא שום דבר שונה, אז למה אני צריך ללכת?
בנוסף, גם את הרסיבר אני אשמע, ואני אראה מה עוד יהיה בחנות ואבקש שיחברו אותם.
יש לך המלצות לרסיבר?
אם כן אשמח לשמוע, אבל אם אין שום המלצות, אז אין לי מה לשמוע בחנות
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא נכון...LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
Yamaha 367, 467, 567 הם HDMI 1.4, 3D Ready
http://www.yamaha.com/yec/avreceivers/r ... YP=PRODUCT
כנ"ל לגבי פיוניר החדשים 520, 820, 920, 1020, 1120
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... rReceivers
עריכה:
יוצא לעולם עוד Yamaha חדש, 667.
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... ID=5000300
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 18/06/2010 0:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

טל למיטב ידיעתי אין את היאמהה ואת הפיוניר בארץ נכון לרגע זה. זה שהם באתר של היבואן לא מחייב שיש את המוצר בחנות. האם ראית את המוצרים האלו בתצוגה בחנות כלשהיא? אם כן שתף אותנו ויידע את פותח השרשור הוא מחפש המלצות.טלHD כתב:לא נכון...LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
http://sge.co.il/sclass.asp
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... rReceivers...
- טלHD
- גורו

זה שהם באתר של היבואן אומר שתוך מס' ימים הם יוצאים לחנויות...(זה היה רמז עבה) 
והם יהיו עדיפים?טלHD כתב:לא נכון...LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
חחח עכשיו לגמרי בלבלתם אותי.
- טלHD
- גורו

עדיפים על מה? אם אתה רוצה לקנות מחר בבוקר, לך על אונקיו 608.ariel-ro כתב:והם יהיו עדיפים?טלHD כתב:לא נכון...LiorDrZ כתב:קיבלת המלצה מזאב על אונקיו ותן לי לנחש... דגם 608ההצעה, והעצה הכי טובה שתקבל כאן היא שתלך לשמוע את הרסיבר בחנות בצירוף עם רמקולים שיתאימו לתקציבך ואז תחליט. בכל מקרה, נכון לעכשיו אין בארץ רסיברים שתומכים ב 3D למעט ה 308 וה 608 של אונקיו כך שהמבחר דיי מצומצם.
...
חחח עכשיו לגמרי בלבלתם אותי....
אם יש לך סבלנות להמתין שבוע-שבועיים, אז יתחילו לצאת למכירה הדגמים החדשים של ימהה ולאחר מכן של פיוניר...
תלוי בך, כי אין עדיין ביקורות רציניות בעולם עליהם, הם חדשים מידי...
ברשותך, אני לא אצטט את ההודעה שלך, כי זה סתם עומס על העמוד.
התכוונתי האם הם עדיפים על האונקיו 608.
על הנייר הם דומים מאוד, עם נטייה קלה ל608 עם תקן THX.(מדובר רק על הנייר)
נראה, אם אני אוהב את ה608 בסאונד שלו, אז אני אלך עליו.
אם אני לא אוהב אותך, אני אחכה.
למרות שאין לי פה שום השוואה.
ועכשיו, תקן אותי אם אני טועה:
במידה ויש לאונקיו תקן THX, האם זה לא הופך אותו אוטמטית לאיכותי יותר? כי זה תקן מחמיר, ומעיד בין השאר על האיכות של הרסיבר(אחרת הוא לא היה מקבל אותו)
או שהסיבה היא שפשוט פיוניר וימאהה לא שלחו את שלהם לבדיקות בשביל התקן הזה?
התכוונתי האם הם עדיפים על האונקיו 608.
על הנייר הם דומים מאוד, עם נטייה קלה ל608 עם תקן THX.(מדובר רק על הנייר)
נראה, אם אני אוהב את ה608 בסאונד שלו, אז אני אלך עליו.
אם אני לא אוהב אותך, אני אחכה.
למרות שאין לי פה שום השוואה.
ועכשיו, תקן אותי אם אני טועה:
במידה ויש לאונקיו תקן THX, האם זה לא הופך אותו אוטמטית לאיכותי יותר? כי זה תקן מחמיר, ומעיד בין השאר על האיכות של הרסיבר(אחרת הוא לא היה מקבל אותו)
או שהסיבה היא שפשוט פיוניר וימאהה לא שלחו את שלהם לבדיקות בשביל התקן הזה?
- טלHD
- גורו

שאלה טובה שאין לי תשובה עליה (ביינתיים...).
הקנייה כל כך דחופה לך שאין לך סבלנות שתוכל להשוות?
לא מדובר של קניה ב 100 ש"ח ורסיבר לא קונים כל יום...
לא מדובר של קניה ב 100 ש"ח ורסיבר לא קונים כל יום...
לא דחוף לי, אבל אני רוצה להבין האם יש סיבה מוצדקת לדחות את הקניה, או שזה עיניין מינורי.טלHD כתב:שאלה טובה שאין לי תשובה עליה (ביינתיים...).
לא מדובר של קניה ב 100 ש"ח ורסיבר לא קונים כל יום......
אם אין תשובה, כי אלה רסיברים חדשים, אני מניח שאני אדחה את הקניה.
ובוודאי שלא קונים כל יום, בגלל זה אני לוקח רסיבר עם 3D, כי אני יודע שפעם הבאה שאקנה כזה דבר זה עוד כמה שנים טובות.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

אריאל,
הסיבה שפיוניר וימאהה לא שלחו את הרסיברים שלהם לקבל תקן של THX היא כסף... ובמקום להשקיע את הסכום על הסמל של THX החברות האלו משקיעות בתחומים אחרים. זה שאין לרסיבר תקן של THX זה לא אומר עליו שהוא לא איכותי. (יש לי רסיבר של דנון ואין לו THX אז הוא לא איכותי????).
בקיצור במקום להפוך את השרשור הזה לארוך וחסר כל טעם כי אין פה דיון של ממש. יש פה רק קבלת חיזוקים חיוביים לגבי רכישה עתידית. לך תקנה את האונקיו תתחדש ותהנה ממנו.
הסיבה שפיוניר וימאהה לא שלחו את הרסיברים שלהם לקבל תקן של THX היא כסף... ובמקום להשקיע את הסכום על הסמל של THX החברות האלו משקיעות בתחומים אחרים. זה שאין לרסיבר תקן של THX זה לא אומר עליו שהוא לא איכותי. (יש לי רסיבר של דנון ואין לו THX אז הוא לא איכותי????).
בקיצור במקום להפוך את השרשור הזה לארוך וחסר כל טעם כי אין פה דיון של ממש. יש פה רק קבלת חיזוקים חיוביים לגבי רכישה עתידית. לך תקנה את האונקיו תתחדש ותהנה ממנו.
- טלHD
- גורו

עדכון לכל מי ששאל והגיב:
Yamaha 467, 567 הגיעו לארץ.
תוך מס' ימים יחלו המכירות בחנויות.
Yamaha 467, 567 הגיעו לארץ.
תוך מס' ימים יחלו המכירות בחנויות.
תודה, מקווה שיום שישי הבא אוכל ללכת לשמוע.
בינתיים שמעתי את האונקיו 607, והוא נשמע מצויין. מכיוון שאין לי השוואה, אז אני לא יודע איך הוא לאומת אחרים.
גם האיש בחנות אמר שלדעתו ה607 וה608 הכי טובים בדרגת המחיר שלהם.
אבל אני עדיין אלך לשמוע את ה567.
מה יהיה המחיר שלו?
בינתיים שמעתי את האונקיו 607, והוא נשמע מצויין. מכיוון שאין לי השוואה, אז אני לא יודע איך הוא לאומת אחרים.
גם האיש בחנות אמר שלדעתו ה607 וה608 הכי טובים בדרגת המחיר שלהם.
אבל אני עדיין אלך לשמוע את ה567.
מה יהיה המחיר שלו?
- טלHD
- גורו

אני משער
3,000 ש"ח מקסימום ל 467....
4,000 ש"ח מקסימום ל 567
עוד כמה ימים נדע בדיוק.
3,000 ש"ח מקסימום ל 467....