התחדשתי ב OPPO !
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כבר המון זמן שאני חושק במוצר הכל כך מדובר ומהולל הזה,ורק לאחרונה היה לי באמת מספיק זמן בכדי להתעסק עם ההזמנה שלו (סוף סוף).
והינה אתמול נחתה בביתי החבילה,כבר מהשניה הראשונה של פתיחת האריזה אפשר היה להרגיש שהחברה הזו מאוד מקצועית ולוקחת כל לקוח "אישית" עם עטיפה מגניבה שמיועדת לשמירה על הנגן,וכלה במגוון החיבורים והכבלים שמגיעים כחלק מהבנדל.
אבל עזבו אתכם מכל המסביב,מהרגע שמחברים את המכשיר המדהים הזה למסך,החיים מתחילים להראות אחרת.
אני חייב לציין שעוד לפני ששמתי איזה סרט כבר היה אפשר לראות את האיכות תמונה כשהלוגו של החברה הוצג לי על המסך לראשונה.
אחרי שראיתי את זה כבר לא יכולתי לחכות עוד והתחלתי להכניס ולהוציא כאחוז תזזית כל סרט DVD שאי פעם קניתי לנגן רק בכדי להבין ,שעכשיו,אני פשוט צריך לראות את כולם שוב מהתחלה כי מה שראיתי פעם זה לא מה שרואים היום.
רואים פשוט מדהים!
באמת אין מילים ישנם סרטים שאני מכיר בעל פה ופשוט רואים פרטים חדשים,ההרגשה היא באמת שאתה צופה באיזה תוכן שמאוד דומה לסרטים ב HD (כמובן שרק דומה) אבל בכל זאת ,הרגשה מדהימה.
ת'אמת לא ציפיתי להתלהב כל כך ממכשיר DVD חדש כמו מזה למרות שידעתי וקראתי על המוצר הרבה ביקורת,וזה מפליא אותי לחשוב שאני כבר נכוותי מעוצמת האימפקט של סירטיי HD אבל עדיין להבין שפתאום יש נגן שיכול באמת להראות לך שסרטי DVD הם עדיין באיכות מטורפת זה משהו שמעלה לי חיוך על הפנים מהבוקר.
והינה אתמול נחתה בביתי החבילה,כבר מהשניה הראשונה של פתיחת האריזה אפשר היה להרגיש שהחברה הזו מאוד מקצועית ולוקחת כל לקוח "אישית" עם עטיפה מגניבה שמיועדת לשמירה על הנגן,וכלה במגוון החיבורים והכבלים שמגיעים כחלק מהבנדל.
אבל עזבו אתכם מכל המסביב,מהרגע שמחברים את המכשיר המדהים הזה למסך,החיים מתחילים להראות אחרת.
אני חייב לציין שעוד לפני ששמתי איזה סרט כבר היה אפשר לראות את האיכות תמונה כשהלוגו של החברה הוצג לי על המסך לראשונה.
אחרי שראיתי את זה כבר לא יכולתי לחכות עוד והתחלתי להכניס ולהוציא כאחוז תזזית כל סרט DVD שאי פעם קניתי לנגן רק בכדי להבין ,שעכשיו,אני פשוט צריך לראות את כולם שוב מהתחלה כי מה שראיתי פעם זה לא מה שרואים היום.
רואים פשוט מדהים!
באמת אין מילים ישנם סרטים שאני מכיר בעל פה ופשוט רואים פרטים חדשים,ההרגשה היא באמת שאתה צופה באיזה תוכן שמאוד דומה לסרטים ב HD (כמובן שרק דומה) אבל בכל זאת ,הרגשה מדהימה.
ת'אמת לא ציפיתי להתלהב כל כך ממכשיר DVD חדש כמו מזה למרות שידעתי וקראתי על המוצר הרבה ביקורת,וזה מפליא אותי לחשוב שאני כבר נכוותי מעוצמת האימפקט של סירטיי HD אבל עדיין להבין שפתאום יש נגן שיכול באמת להראות לך שסרטי DVD הם עדיין באיכות מטורפת זה משהו שמעלה לי חיוך על הפנים מהבוקר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מזל טוב!!
יש אכן לא מעט כותרי DVD באיכות ממש מצויינת (למשל LOST עונה ראשונה).
יש אכן לא מעט כותרי DVD באיכות ממש מצויינת (למשל LOST עונה ראשונה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מרטין, אתה עולה לי הרבה כסף, בגללך קניתי את המקרן והנה אני רואה צעצוע חדש בפתח.MartinHSabag כתב:בודאי !!!!
מניסיון....
חבר'ה,
מה האורך המקסימלי שניתן להעביר כבל דיגיטלי בין המקרן לנגן?
האם יש יבואן ל OPPO ?
אם לא מה הדרך הכי טובה להזמין? ישירות מהאתר שלהם או דרך אחרת?
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

17 מ' זה לא ראלי.
אתה צריך לחשוב על פיצול אקטיבי, כלומר - שני כבלים של 8מ' עם DVI EXTENDER באמצע (לא ברור אם תצטרך לשם כך חשמל ב-EXTENDER, זה תדע רק כשתנסה).
אתה צריך לחשוב על פיצול אקטיבי, כלומר - שני כבלים של 8מ' עם DVI EXTENDER באמצע (לא ברור אם תצטרך לשם כך חשמל ב-EXTENDER, זה תדע רק כשתנסה).