חברים, הערוץ הראשון שיחק אותה בגדול!
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אחרי כשבוע של מונדיאל אני חייב להגיד שהערוץ הראשון הפך להיות ערוץ אחר לגמרי והוא משאיר אבק לערוץ 22 ואפילו 5HD, אחלה של שידורים ואחלה של פרומואים, ואפילו החסויות נראות טוב פתאום, בטח שמשווים אותם לפרסומות של ערוץ 22.
באמת שאני לא מאמין שאני אומר את זה, אני מקווה שמגמת העלייה תמשיך ולא תעצר אחרי המונדיאל.
עכשיו רק נשאר לשלם את האגרה.
באמת שאני לא מאמין שאני אומר את זה, אני מקווה שמגמת העלייה תמשיך ולא תעצר אחרי המונדיאל.
עכשיו רק נשאר לשלם את האגרה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לאגרה אין קשר לעניין. ערוץ 1 משודר בחינם.
אתה משלם אגרה כי יש לך מקלט אנלוגי (טיונר) בטלוויזיה ואמור לשלם יותר אם יש לך יותר מטלויזיה אחת.
את המקלט אתה יכול להוציא מהטלויזיה ולהצהיר על כך ולהיות פטור מהאגרה באופן חוקי. ערוץ 1 עדיין יגיע אליך הביתה בחינם.
בין כה וכה אתה קולט את ערוץ 1 דרך הממירים של הוט, יס, או מה שלא יהיה (במיוחד היום כשנוספה דרך חדשה לקלוט את הערוץ באופן דיגיטלי)
ד"א, על ערוץ 2 חלים אותם כללים.
אני לא מתווכח המונדיאל מינף את הערוף בגדול ואני מקווה שימצאו עוד דרכים למנף את הערוץ ולהחזירו לחיים אבל אני לא חושב אגרה זו הדרך
אתה משלם אגרה כי יש לך מקלט אנלוגי (טיונר) בטלוויזיה ואמור לשלם יותר אם יש לך יותר מטלויזיה אחת.
את המקלט אתה יכול להוציא מהטלויזיה ולהצהיר על כך ולהיות פטור מהאגרה באופן חוקי. ערוץ 1 עדיין יגיע אליך הביתה בחינם.
בין כה וכה אתה קולט את ערוץ 1 דרך הממירים של הוט, יס, או מה שלא יהיה (במיוחד היום כשנוספה דרך חדשה לקלוט את הערוץ באופן דיגיטלי)
ד"א, על ערוץ 2 חלים אותם כללים.
אני לא מתווכח המונדיאל מינף את הערוף בגדול ואני מקווה שימצאו עוד דרכים למנף את הערוץ ולהחזירו לחיים אבל אני לא חושב אגרה זו הדרך
נערך לאחרונה על ידי harari ב 16/06/2010 22:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
בדקתי ואתה צודק. וד"א האגרה זה גם על שידורי הרדיו.
מתוך אתר רשות השידור :
"אגרת הטלוויזיה שנגבית על ידי רשות השידור אחת לשנה מאפשרת לה להמשיך בפועלה ולספק שידורי רדיו וטלוויזיה ציבוריים, איכותיים ומגוונים.
תשלום האגרה מוטל על כל תושב המחזיק במקלט טלוויזיה, ללא כל קשר לבעלותו על המקלט או למידת השימוש בו."
מתוך אתר רשות השידור :
"אגרת הטלוויזיה שנגבית על ידי רשות השידור אחת לשנה מאפשרת לה להמשיך בפועלה ולספק שידורי רדיו וטלוויזיה ציבוריים, איכותיים ומגוונים.
תשלום האגרה מוטל על כל תושב המחזיק במקלט טלוויזיה, ללא כל קשר לבעלותו על המקלט או למידת השימוש בו."
לא קשור הטיונר. ברגע שיש לך טלוויזיה, אפילו שהיא מחוברת רק ל-DVD אתה חייב לשלם את האגרה.Shed כתב:harari - אתה קצת טועה. אם אתה מוציא את הטיונר המהטלוויזיה, אבל אתה מחזיק טיונר אחר (ממיר כבלים/הוט/DTT) בבית - אתה חייב בתשלום האגרה....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה שכן, לפחות הם אומרים תודה למשלמי האגרה בתשדיר מיוחד שהם הכינו..
אני לא מכיר הרבה ערוצים שטורחים להודות לקהל הצופים/לקוחות שלהם..
אבל מה, חבל לי מאד שזה לא כיוון כללי של הערוץ הראשון אלא נקודתי עבור המונדיאל.
היה יותר מנחמד לצפות בחדשות ב HD ופה ושם גם אולי בסרטים או סדרות.
לא ברור לי לאן הולך כל כך הרבה כסף שמגיע ממשלמי האגרה. זה המון כסף. המון.
יש הרבה ערוצים שהיו חולמים להרוויח את מה שנכנס לערוץ הראשון לכיס כמובן מאליו.
אני לא מכיר הרבה ערוצים שטורחים להודות לקהל הצופים/לקוחות שלהם..
אבל מה, חבל לי מאד שזה לא כיוון כללי של הערוץ הראשון אלא נקודתי עבור המונדיאל.
היה יותר מנחמד לצפות בחדשות ב HD ופה ושם גם אולי בסרטים או סדרות.
לא ברור לי לאן הולך כל כך הרבה כסף שמגיע ממשלמי האגרה. זה המון כסף. המון.
יש הרבה ערוצים שהיו חולמים להרוויח את מה שנכנס לערוץ הראשון לכיס כמובן מאליו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
כל הכבוד לערוץ 1 גם על הסינון המוצלח של רעש הוובוזלות. בהשוואה לערוצים אחרים בעולם (יש לי לווין פרטי) לערוץ 1 בשידורים של אתמול היה את הסאונד הטוב ביותר. היה ניתן לשמוע את הקהל, את הבעיטות, את שריקות השופט, את השדרנים, והזמזום המעצבן של הוובוזלות הונמך לרמה שהיא בהחלט סבירה.
כל הכבוד לחטיבת הסאונד של הערוץ ולחברת WAVESAUDIO שבנתה להם את מערכת הסינון
כל הכבוד לחטיבת הסאונד של הערוץ ולחברת WAVESAUDIO שבנתה להם את מערכת הסינון
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
טוב תודה, ואצלך?UserName כתב:ומה עם האנלוגי?harari כתב:לא נראה לי שאתה צודק כי מקלט זה טיונר. טלויזיה בלי מקלט זה מסך כמו מסך מחשב ואי אפשר לקלוט שום סוג של שידור עם מסך מחשב.......
הטיונר המובנה בתוך מסכי הטלויזיה הוא אנלוגי, עליו בדיוק מדובר. (עזוב את המסכים החדשים בהם מותקן גם טיונר דיגיטלי)