יש לי בעייה בחיבור ממיר למסך המחשב
התשובה בגוף השאלה.
יש לך יציאה במחשב, ואתה מחבר אותה לממיר HD, בחיבור HDMI, שמין הסתם הממיר גם מוציא.
מכאן שאין שום כניסה, אז איך אתה רוצה לראות משהו?
אם אתה רוצה לראות עם ממיר HD על מסך המחשב, אתה צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה.
יש לך יציאה במחשב, ואתה מחבר אותה לממיר HD, בחיבור HDMI, שמין הסתם הממיר גם מוציא.
אם אתה רוצה לראות עם ממיר HD על מסך המחשב, אתה צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אם תשים לב הוא אומר שיש לו יציאה במסך, הוא פשוט התבלבל הוא התכוון לכניסה במסך ולא יציאה בכרטיס המסך שבמחשב. הוא מחבר את הממיר למסך.ariel-ro כתב:התשובה בגוף השאלה.
אם אתה רוצה לראות עם ממיר HD על מסך המחשב, אתה צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה....
shimi400 תקן אותי אם אני טועה.
אופס, עליתי על הטעות.harari כתב:אם תשים לב הוא אומר שיש לו יציאה במסך, הוא פשוט התבלבל הוא התכוון לכניסה במסך ולא יציאה בכרטיס המסך שבמחשב. הוא מחבר את הממיר למסך.ariel-ro כתב:התשובה בגוף השאלה.
אם אתה רוצה לראות עם ממיר HD על מסך המחשב, אתה צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה....
shimi400 תקן אותי אם אני טועה....
חשבתי בכרטיס המסך.
אז ככה, שאלות מנחות קצת:
1. מה הרזולוציה של המסך?
2. מה הרזולוציה המוגדרת בממיר?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הרזולוציה שמוגדרת במחשב לא רלוונטית. השאלה היא מהי הרזולוציה של המסך. צריך להיות כפתור MENU על המסך ושם יש את ההגדרות.
נסה לחבר את הממיר למסך אחר שיש לו HDMI (אם קיים) וכנס שם להגדרות של הממיר כדי לראות מה הרזולוציה.
נסה לחבר את הממיר למסך אחר שיש לו HDMI (אם קיים) וכנס שם להגדרות של הממיר כדי לראות מה הרזולוציה.
בדקתי כמו שאמרת הרזולוציה במסך היא 1680 על 1050
אוקיי ובוא נגיד שהרזולוציה לא אותו דבר אני צריך לכוון את הממיר שיהיה על אותו רזולוציה כי אין לי עוד מסך לבדוק פה
אני פשוט ילך לבדוק את זה במקום אחר אז אני רוצה לדעת אם זה מה שאני צריך לעשות?
אוקיי ובוא נגיד שהרזולוציה לא אותו דבר אני צריך לכוון את הממיר שיהיה על אותו רזולוציה כי אין לי עוד מסך לבדוק פה
אני פשוט ילך לבדוק את זה במקום אחר אז אני רוצה לדעת אם זה מה שאני צריך לעשות?