חביית שירות חיובית מאד
בעבר התלוננתי כאן לא פעם על חביות שירות נוראיות של חברות שונות. הפעם לשם שינוי, אני רוצה לציין לטובה את השירות המדהים, הכנה והמקצועי שקיבלתי מחברת "בית אי וי" www.homeav.co.il . רכשתי סטרימר בעל כורחי (היה לי זיכוי באותה חנות, ולא מצאתי דבר אחר לקחת) מסוג iamm ntr83wt מהחנות אשר משווק עי חברת בית איי וי. בפרסום באתר המשווק, בעקבות טעות הם פרסמו מפרט ותמונות של דגם אחר - ה ntr83 ולא ה wt. ההבדל ביניהם הוא שה WT אינו כולל מקלט DVB-T והשני כן. אני רכשתי את הסטרימר לאחר שהייתי בטוח כי הוא כולל DVBT. החנות ממנה רכשתי אמרה שאין לה מכשיר אחר והפנתה אותי לאתר המשווק - בית אי וי. לאחר שיחה עם נציג שירות שהודה בטעות הפרסות והבטיח כי העניין בטיפול. הוא הפנה אותי למנהל החברה בחור מאד נחמד בשם ניסו. התקשרתי למר ניסו ולאחר השיחה הרגשתי ממש לא נעים וצורך להתנצל מהשירות הכנה והאדיב שלו. הוא הבטיח שיהי עימי בקשר עוד הערב וידאג להחליף לי את הסטרימר לדגם החלופי עם ה DVBT. פשוט מפתיע לאחר נסיון מר וארוך עם נותני שירות בישראל. טוב לדעת שיש עוד אנשי מכירות שלוקחים ברצינות את המונח שירות. אני בהחלט ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש סטרימר עם אפשרות הקלטה אנלוגית לרכוש את הסטרימר הנ"ל מהחברה הנ"ל. אגב הסטרימר הנ"ל יכול להיות מתחרה מצויין ל XSTREAMER בעיקר חלאור השירות הנוראי של BUG, אם הוא יצא בגרסה ללא הקלטה וזולה יותר. אבל למי שמחפש גם אפשרות הקלטה אלנוגית או דיגיטאליית דרך DVBT, זהו הפתרון האידיאלי.
כל מה שצריך לזכור הוא שהגרסה עם ה WT היא ללא DVBT וזו ללא הכיתוב WT היא עם (לא ברור לי עדיין הבדלי המחירים)
בהחלט כל הכבוד על השירות. אני אעדכן לאחר שהטיפול יסתיים.
כל מה שצריך לזכור הוא שהגרסה עם ה WT היא ללא DVBT וזו ללא הכיתוב WT היא עם (לא ברור לי עדיין הבדלי המחירים)
נערך לאחרונה על ידי EB1000 ב 16/06/2010 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
The more I see People the more like Pigs
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
"בעבר התלוננתי כאן לא פעם על חביות שירות נוראיות של חברות שונות. הפעם לשם שינוי, אני רוצה לציין לטובה את השירות המדהים, הכנה והמקצועי שקיבלתי מחברת "בית אי וי" www.homeav.co.il . רכשתי סטרימר בעל כורחי (היה לי זיכוי באותה חנות, ולא מצאתי דבר אחר לקחת) מסוג iamm ntr83wt מהחנות אשר משווק עי חברת בית איי וי. בפרסום באתר המשווק, בעקבות טעות הם פרסמו מפרט ותמונות של דגם אחר - ה ntr83 ולא ה wt. ההבדל ביניהם הוא שה WT אינו כולל מקלט DVB-T והשני כן. אני רכשתי את הסטרימר לאחר שהייתי בטוח כי הוא כולל DVBT. החנות ממנה רכשתי אמרה שאין לה מכשיר אחר והפנתה אותי לאתר השמווק - בית אי וי. לאטחר שיחה עם נציג שירות שהודה בטעות הפרסות והבטיח כי העניין בטיפול. הוא הפנה אותי למנהל החברה בחור מאד נחמד בשם ניסו. התקשרתי למר ניסו ולאחר השיחה הרגשתי ממש לא נעים וצורך להתנצל מהשירות הכנה והאדיב שלו. הוא הבטיח שיהי עימי בקשר עוד הערב וידאג להחליף לי את הסטרימר לדגם החלופי עם ה DVBT. פשוט מפתיע לאחר נסיון מר וארוך עם נותני שירות בישראל. טוב לדעת שיש עוד אנשי מכירות שלוקחים ברצינות את המונח שירות. אני בהחלט ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש סטרימר עם אפשרות הקלטה אנלוגית לרכוש את הסטרימר הנ"ל מהחברה הנ"ל. אגב הסטרימר הנ"ל יכול להיות מתחרה מצויין ל XSTREAMER בעיקר חלאור השירות הנוראי של BUG, אם הוא יצא בגרסה ללא הקלטה וזולה יותר. אבל למי שמחפש גם אפשרות הקלטה אלנוגית או דיגיטאליית דרך DVBT, זהו הפתרון האידיאלי.
"
תודה על השיתוף
תתקן את המסומן שהברכה תהיה שלמה

"
תודה על השיתוף
תתקן את המסומן שהברכה תהיה שלמה
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
[b]חביות [/b] שירות חיובית מאד
EB1000 כתב:בעבר התלוננתי כאן לא פעם על חביות שירות נוראיות של חברות שונות. הפעם לשם שינוי, אני רוצה לציין לטובה את השירות המדהים, הכנה והמקצועי שקיבלתי מחברת "בית אי וי" www.homeav.co.il . רכשתי סטרימר בעל כורחי (היה לי זיכוי באותה חנות, ולא מצאתי דבר אחר לקחת) מסוג iamm ntr83wt מהחנות אשר משווק עי חברת בית איי וי. בפרסום באתר המשווק, בעקבות טעות הם פרסמו מפרט ותמונות של דגם אחר - ה ntr83 ולא ה wt. ההבדל ביניהם הוא שה WT אינו כולל מקלט DVB-T והשני כן. אני רכשתי את הסטרימר לאחר שהייתי בטוח כי הוא כולל DVBT. החנות ממנה רכשתי אמרה שאין לה מכשיר אחר והפנתה אותי לאתר השמווק - בית אי וי. לאטחר שיחה עם נציג שירות שהודה בטעות הפרסות והבטיח כי העניין בטיפול. הוא הפנה אותי למנהל החברה בחור מאד נחמד בשם ניסו. התקשרתי למר ניסו ולאחר השיחה הרגשתי ממש לא נעים וצורך להתנצל מהשירות הכנה והאדיב שלו. הוא הבטיח שיהי עימי בקשר עוד הערב וידאג להחליף לי את הסטרימר לדגם החלופי עם ה DVBT. פשוט מפתיע לאחר נסיון מר וארוך עם נותני שירות בישראל. טוב לדעת שיש עוד אנשי מכירות שלוקחים ברצינות את המונח שירות. אני בהחלט ממליץ לכל מי ששוקל לרכוש סטרימר עם אפשרות הקלטה אנלוגית לרכוש את הסטרימר הנ"ל מהחברה הנ"ל. אגב הסטרימר הנ"ל יכול להיות מתחרה מצויין ל XSTREAMER בעיקר חלאור השירות הנוראי של BUG, אם הוא יצא בגרסה ללא הקלטה וזולה יותר. אבל למי שמחפש גם אפשרות הקלטה אלנוגית או דיגיטאליית דרך DVBT, זהו הפתרון האידיאלי.
בהחלט כל הכבוד על השירות. אני אעדכן לאחר שהטיפול יסתיים....
אם כבר....אז ככה
הכל ברוח טובה , אני בטוח שאלו פליטות מקלדת ....