הנחות לחברי מועדון
-
HK300
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
שלום לכולם,
חבר'ה אני מעוניין להחליף את הרסיבר הישן שלי,רציתי לדעת איזה חנויות נותנות לחברי המועדון הנחות ברכישה של רסיבר חדש (עדיפות לאזור המרכז).
תודה..
חבר'ה אני מעוניין להחליף את הרסיבר הישן שלי,רציתי לדעת איזה חנויות נותנות לחברי המועדון הנחות ברכישה של רסיבר חדש (עדיפות לאזור המרכז).
תודה..
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
HK300
בתור ותיק בפורום אני יכול לענות לך בצורה הכי ברורה..!!!
שבעל חנות יודע שאתה גולש כאן באתר הוא יעשה הכל בכדי לרצות אותך..
לאתר הזה יש כח צרכני אדיר שפשוט אין לך מושג כמה.
בעלי חניות מכירים את הפורום ומכבדים אותו מאוד.
המבצע הכי טוב שתקבל הוא שאתה גולש בפורום ותאמין לי מנסיון עבר ישר תקבל מחיר טוב.
אל תשכח לציין שאתה גולש באתר ככה ידעו כמה השפעה יש לפורום וימשיכו להיתייחס לחברי הפורום בהתאם.
קניה ושידרוג מוצלח.
בתור ותיק בפורום אני יכול לענות לך בצורה הכי ברורה..!!!
שבעל חנות יודע שאתה גולש כאן באתר הוא יעשה הכל בכדי לרצות אותך..
לאתר הזה יש כח צרכני אדיר שפשוט אין לך מושג כמה.
בעלי חניות מכירים את הפורום ומכבדים אותו מאוד.
המבצע הכי טוב שתקבל הוא שאתה גולש בפורום ותאמין לי מנסיון עבר ישר תקבל מחיר טוב.
אל תשכח לציין שאתה גולש באתר ככה ידעו כמה השפעה יש לפורום וימשיכו להיתייחס לחברי הפורום בהתאם.
קניה ושידרוג מוצלח.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
אני קיבלתי מחיר מצויין על דנון אצל סטראו בסטאר פ"ת תיפנה שם רק למשה כי הוא בעל הבית.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
גם אני חושב לקנות בקרוב רסיבר חדש , לפי דעתי כאשר מישהו מהפורום מתכוון לקנות ובאותו
זמן עוד אנשים כאן מתכוונים לקנות ציוד אפשר להתאגד ביחד ולבצע את הקניה ביחד כך גם
נוכל אולי לקבל הנחה קבוצתית במידה ולדוגמא 4 חברים מהפורום יקנו ביחד 4 רסיברים...
וגם בלי קשר להשגת מחיר טוב יותר תמיד כיף ללכת ביחד אנשים במבינים בתחום וכמובן
אוהבים את התחום - כל אחד כאן יכול לתרום לשני וזה מאוד חשוב...
(סתם נקודה למחשבה...) - כך גם הפורום שלנו יהיה יותר מפורסם...
אנלוגיה לרעיון: זה כמו שהיינו ילדים והיינו מסתבכים עם מישהו אז היו כאלו שהיו אומרים "חכה
אני הולך להביא חברים" ואז מן הסתם לאותו ילד היה יותר כוח ממה שהיה לו ללא החברים...
ותחשבו על זה...
זמן עוד אנשים כאן מתכוונים לקנות ציוד אפשר להתאגד ביחד ולבצע את הקניה ביחד כך גם
נוכל אולי לקבל הנחה קבוצתית במידה ולדוגמא 4 חברים מהפורום יקנו ביחד 4 רסיברים...
וגם בלי קשר להשגת מחיר טוב יותר תמיד כיף ללכת ביחד אנשים במבינים בתחום וכמובן
אוהבים את התחום - כל אחד כאן יכול לתרום לשני וזה מאוד חשוב...
(סתם נקודה למחשבה...) - כך גם הפורום שלנו יהיה יותר מפורסם...
אנלוגיה לרעיון: זה כמו שהיינו ילדים והיינו מסתבכים עם מישהו אז היו כאלו שהיו אומרים "חכה
אני הולך להביא חברים" ואז מן הסתם לאותו ילד היה יותר כוח ממה שהיה לו ללא החברים...
ותחשבו על זה...
-golan-
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
סביר להניח שאם 5 אנשים ירכשו רסיבר, כל אחד יעדיף סוג אחר...
לעומת זאת, אם תתאגדו מול חנות מסויימת (אם תרצו שמות, אינדקס הקישורים הוא המקום להתחיל), סביר להניח שיהיו תוצאות מעניינות יותר...
לעומת זאת, אם תתאגדו מול חנות מסויימת (אם תרצו שמות, אינדקס הקישורים הוא המקום להתחיל), סביר להניח שיהיו תוצאות מעניינות יותר...
- golan-rca
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
על זה בדיוק אני מדבר עופר - רכישה קבוצתית = כוח... 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
RCA
בשביל רכישה קבוצתית אתה צריך כמה אנשים שיכרשו אותו דבר. משימה קשה, אבל אם תצליח , תבורך...
בשביל רכישה קבוצתית אתה צריך כמה אנשים שיכרשו אותו דבר. משימה קשה, אבל אם תצליח , תבורך...
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
למה חובה שזה יהיה אותו דגם? לא מספיק לך שכמה אנשים באים לקנות אצלך ביחד, בקטע של חבר מביא חבר כזה?
אני חושב שגם אם זה דגמים שונים צריכה להיות הנחה...אבל זה רק אני
אחחח מרטין, הדאגה שלך לסדר של הפורום מעוררת יראה במידה מסוימת
אני חושב שגם אם זה דגמים שונים צריכה להיות הנחה...אבל זה רק אני
אחחח מרטין, הדאגה שלך לסדר של הפורום מעוררת יראה במידה מסוימת
-
HK300
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
אני מסכים עם ofirharlev,ברגע שמגיעים מספר קונים פוטנציאלים ,זה לא ממש משנה איזה דגם או פירמה הם קונים.
הם מהווים כח קנייה חזק.
הם מהווים כח קנייה חזק.
סוכן המכירות הטוב ביותר הוא האוזניים שלי.