בהמשל לשרשור אונקיו פיוניר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי,
טוב. אז בשעה טובה קניתי את המערכת הבאה: רמקולים רצפתיים מוניטור 9 - פרדיים. סנטר (c 330) ואחוריים של אותה החברה.

אבל... אני עדיין לא סגורה על הרסיבר שקניתי. ההתלבטות היתה בין האונקיו 607 לפיוניר VXS919 . המוכר המליץ נחרצות על הפיוניר -ואותו רכשתי. יש לי אפשרות להחליף בעתיד הרוב לאונקיו. אשמח לשמוע את המלצתכם באם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתחשב בסט הנ"ל.
השימושים- מוזיקה וסרטים. קשה לי להגיד מה יותר חשוב לי. אבל אם אני חייבת אז.. מוסיקה ומוסיקה רב ערוצית (הופעות חיות)/סרטים.
דבר נוסף- האם ההבדל בין הסנטר 220 ל330 משמעותי??

דבר נוסף (2) : :D המתקין לא כייל לי את המערכת מבחינת האקולייזר ועוד... יש איזשהי המלצה כיצד עליי לכוון (אני יודעת שזה מאוד סובקייטיבי, אבל בכל זאת).

תודה לכל העונים. אנא פרטו כמה שיותר והשתדלו לדבר "בשפת העם" ונסו, בבקשה, להימנע ממושגים שמוכרים רק לאלה הידועים לברנג'ה של האודיופולים.

תודה רבה

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

1. כפי שאומרים בHT - כותרת, כותרת, כותרת...
2. לדעתי שניהם כבר רסיברים טיפה "מיושנים", יש סדרות חדשות עם HDMI 1.4 כמו אונקיו 608 ופיוניר 920.
3. שני הרסיברים לדעתי יתנו תוצאות דומות עד זהות, אין שום הבדל משמעותי.
4. רמקולים מעולים (Y) לא יצא לי לאזין לכל אחד מהסנטרים בנפרד. אגב, יש סאב?
5. הכיול אמור להיות ידני לפי האוזן שלך בלבד. כל שאר הדעות הן באמת סוביקטיביות.
לדוגמה: הגברתי הופעה לא מזמן והיו לי חילוקי דעות עם הנגן פסנתר. הוא העדיף סאונד מאוד ספציפי של הפסנתר שלו, ואילו אני העדפתי סאונד פחות טבעי, ז"א עם טיפה יותר גבוהים ויותר דומה לסאונד של פסנתר חשמלי. הפסתנר הוגבר עם מיקופון של שור יעודי לפסתרים ותוף בס ב1K$.
בסוף הבאנו כמה מאזינים בלתי תלוים ולא "מקצועיים". הם כולם העדיפו סאונד שלי...

בהצלחה ותמונות של הסט (b)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

sharom36 כתב:הי,
טוב. אז בשעה טובה קניתי את המערכת הבאה: רמקולים רצפתיים מוניטור 9 - פרדיים. סנטר (c 330) ואחוריים של אותה החברה.

אבל... אני עדיין לא סגורה על הרסיבר שקניתי. ההתלבטות היתה בין האונקיו 607 לפיוניר VXS919 . המוכר המליץ נחרצות על הפיוניר -ואותו רכשתי. יש לי אפשרות להחליף בעתיד הרוב לאונקיו. אשמח לשמוע את המלצתכם באם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתחשב בסט הנ"ל.
השימושים- מוזיקה וסרטים. קשה לי להגיד מה יותר חשוב לי. אבל אם אני חייבת אז.. מוסיקה ומוסיקה רב ערוצית (הופעות חיות)/סרטים.
דבר נוסף- האם ההבדל בין הסנטר 220 ל330 משמעותי??

דבר נוסף (2) : :D המתקין לא כייל לי את המערכת מבחינת האקולייזר ועוד... יש איזשהי המלצה כיצד עליי לכוון (אני יודעת שזה מאוד סובקייטיבי, אבל בכל זאת).

תודה לכל העונים. אנא פרטו כמה שיותר והשתדלו לדבר "בשפת העם" ונסו, בבקשה, להימנע ממושגים שמוכרים רק לאלה הידועים לברנג'ה של האודיופולים.

תודה רבה
...
sharom36

ראשית תתחדשי ותהני מהסט . (f)

דעתי האישית היא שפיוניר ברסיבר לקולנוע בייתי הוא האיכותי ביותר שיש .

הכיול דרך המיקרופון הוא לא הכי מדוייק שיש . יש לבצע כיול ידני כולל כיול של האקולייזר .

לגבי הסנטר מומלץ שיהיה כמה שיותר איכותי . הרי בסופו של דבר הסנטר לוקח חלק פעיל ביותר בסרטים .

פתחת את השרשור בפורום הלא נכון . פיתחי אותו בפורום "קולנוע בייתי אודיו רב ערוצי"
וכך תקבלי יותר תגובות לשרשור .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sharom36 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

הי-
תודה על התגובה. ה"בעיה" היא שהמערכת מיועדת גם (ואולי בעיקר) לשמיעת מוזיקה. ולכן אני תוהה האם אונקיו (607) לא יישמע יותר טוב. קראתי ביקורות ותגובות פה באתר וכמעט כולם אומרים שבמוסיקה עדיף הרסיבר של אונקיו. האמנם?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”