אין חוק נגד הצקה בטלפון של חברת YES?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שלום.
הייתי לפני שלוש ארבע שנים לקוח של יס.
כיום אני לא לקוח, אני מוצא את עצמי עונה לטלפון לפנות לפחות 4 פעמים ביום " שלום מדברת X מיס"
גברת אני לא מעוניין לשמוע, תפסיקו להתקשר אלי ! "אני חדשה זו פעם ראשונה שאני מתקשרת" כן אבל חברות שלך מתקשרות אלי כל כמה דקות!
היום מהשעה 9 בבוקר כבר עניתי ל 2 שיחות.
זה ממש בלסתי נסבל, מה ניתן לעשות נגד זה?
הייתי לפני שלוש ארבע שנים לקוח של יס.
כיום אני לא לקוח, אני מוצא את עצמי עונה לטלפון לפנות לפחות 4 פעמים ביום " שלום מדברת X מיס"
גברת אני לא מעוניין לשמוע, תפסיקו להתקשר אלי ! "אני חדשה זו פעם ראשונה שאני מתקשרת" כן אבל חברות שלך מתקשרות אלי כל כמה דקות!
היום מהשעה 9 בבוקר כבר עניתי ל 2 שיחות.
זה ממש בלסתי נסבל, מה ניתן לעשות נגד זה?
מוכר ומטריד , מעצבנים ברמות על, מה לא עשיתי, ביקשתי לדדבר עם מנהל השירות, רק שיפסיקו להתקשר וכל חטאי היה כמוך שהייתי לקוח לפני כמה שנים. אין להם גבול ושום דבר שתגיד (כמו פאקינג תציינו במחשב ליד השם שלי,לא להתקשר אליי! ) לא יעזור, אני פשוט מנתק ישר אחרי שאני שומע את המילה יס.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
יש חוק בהחלט נגד הטרדות.
אם אתה נמצא ברשימה, אתה צריך להגיד את מילות הקוד "אני מבקש שתורידי אותי מרשימת הקשר שלכם".
ברגע שאתה עושה את זה (ומתעד) כל שיחה שנעשית לאחר מכן היא הטרדה ולכן גוררת קנס כספי.
מדובר על חוק ישן שפעיל בהחלט ותקף לגבי כל רשימות קשר שמשתמשים מולכם בכל הקשר.
אם אתה נמצא ברשימה, אתה צריך להגיד את מילות הקוד "אני מבקש שתורידי אותי מרשימת הקשר שלכם".
ברגע שאתה עושה את זה (ומתעד) כל שיחה שנעשית לאחר מכן היא הטרדה ולכן גוררת קנס כספי.
מדובר על חוק ישן שפעיל בהחלט ותקף לגבי כל רשימות קשר שמשתמשים מולכם בכל הקשר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם אני ביקשתי כמה פעמים שיסירו אותי וזה לא קרה.
הייתה פעם אחת שאיימתי בתביעת SPAM נגדם, אבל אחרי זה התברר לי שהחוק הזה לא תקף אם ההתקשרות היא אנושית ולא אוטומטית.
בכל זאת, מאז הפסיקו להתקשר אלי.
הייתה פעם אחת שאיימתי בתביעת SPAM נגדם, אבל אחרי זה התברר לי שהחוק הזה לא תקף אם ההתקשרות היא אנושית ולא אוטומטית.
בכל זאת, מאז הפסיקו להתקשר אלי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"