MOVE, GT 5 מפגש סוני ומפגש נינטנדו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

אז מה היה לנו בסוני?
הMOVE יגיע ב15.9 לאירופה ו 19.9 לארה"ב. המחיר 50$ (אני אגיב על כך בהודעה נפרדת), תוסף שליטה יעלה 30$, תחנת טעינה שתמכר בהמשך תעלה משהו כמו 30$, ויהיה גם מעין תושבת אקדח סטייל WII.
באנדל של מצלמה (שנראה לי נחוצה), שלט MOVE, משחק ואיזה דמו - 99$.
כל זה יחד עם PS3 - רק 399$.

GT - תאריך מוצהר - 2.11 - נראה לי שזה התאריך הסופי באמת :) (או שאולי לא?)
עד מרץ שנה הבאה יהיו לPS3 20 משחקים שיוצרו לתלת מימד. GT 5 - הוא כמובן אחד מהם.

בPSN - יהיה אפשרות כמו ששמענו לPSN PLUS - חשבון בתשלום - כ-50$ לשנה או 18$ לשלושה חודשים במסגרתם, מקבלים דמואים ראושנים, גישה לבטות, THEMES ו אווטארים במתנה, ומשחקים מלאים. מה שכן - בתום התקופה - הדברים יפסיקו לעבוד (אני משער שהTHEMES והאווטרים כן יעבדו - אבל אי אפשר לדעת).


בגזרת נינטנדו - הציגו את זלדה - שנראה לי שגרף את רוב ההתלהבות - לפחות בסטרימינג - נראית גרפיקה ממש טובה יחסית. הוצגו עוד כל מיני משחקים כאלה ואחרים.
אז הגיעה גולת הכותרת מבחינתם ה3DS - הקונסולה הניידת - עם מסך תלת מימד שאינו דורש משקפיים - אין ספק - יהיה מעניין לראות.. אין מחיר, אין תאריך... מוזר.

עריכה: תוספת לגבי הPS3 -
PSN PLUS
מסתבר שיש פה דברים מגניבים למדיי (הגיע הזמן להגדיל את הדיסק הפנימי!)
א. כל חודש יהיו מספר משחקים - כנראה משחק אחד "רגיל, כמה מיני וכמה משחקי PSONE (או משהו בסגנון) שיהיה אפשר לשחק בהם ללא הגבלה - לא ברור לי אם זה רק לאותו חודש או בכלל.
ב. יהיו משחקים מלאים! כן מלאים שיהיה אפשר להוריד ולשחק במגבלה של זמן - ככה שניתן להתרשם מהמשחק - ולא רק מדמו קצרצר. אח"כ - תרצה לקנות - סבבה - לא - תמחק.
ג. AUTOMATIC D/l
למה לחכות כשאפשר להגיד לPS3 לקום באמצע הלילה/באמצע יום העבודה ולהוריד לך דמואים, התקנות וכד'?
זה חלק המשירות שזה יתן - אני מאוד מקווה שזה גם אומר שאפשר יהיה לעשות את זה מרחוק. נשמע מעניין
המקור לחלק זה:
http://www.thesixthaxis.com/2010/06/16/ ... tion-plus/
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 16/06/2010 9:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

בנוגע ל MOVE
עולות כאן כמה שאלות
מציע שתציצו כאן קודם (הבלוג של PS ארה"ב)
http://blog.us.playstation.com/2010/06/ ... r-19-2010/
עכשיו - אתמול - דברנו על עלות הקינקט 150$ אמרנו שזה הרבה.
הMOVE "עולה" 50$. אבל זה עלות של מכשיר אחד לאדם אחד.
בנוסף להבנתי צריך מצלמה שעולה עוד איזה 30$.
אם שני אנשים רוצים לשחק - זה עוד 50$.

אבל רגע - זה רק מכשיר ביד אחת!
מה עם עוד MOVE (כפי שמודגם בסוף הקישור למשל). למשל משחק מכות הרחוב - גם להבנתי יידרוש שני MOVE לשחקן אחד.
אז מה זה אומר ששני אנשים שירצו להתחרות אחד בשני או ביחד - יצטרכו להוציא 230$???????
נשמע לי הזוי בעליל!

לעומת זאת הקינקט יכול לזהות כמה דמויות, ועוד לא דברנו על העובדה שהקינקט מזהה את כל הגוף - בעוד לMOVE זה דיי הגיוני שלא.
אכן שאלות קשות!

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

המצלמה היא חובה. הקטע בכדור מקדימה זה שהמצלמה תזהה את השלט בקלות.. גם לנינטנדו יש מצלמות בשלטים רק שהן אינפרא אדום וקולטות את הסנסור באר, הן ברזולוציה מאוד נמוכה (90 ומשהו על 100 ומשהו אם אני זוכר נכון) ועובדות ב100 הרץ.
הMOVE יעלה 80 דולר למי שיש מצלמה, 100 דולר למי שאין. לגבי כמה זה יקר.. בסופו של דבר אתה קודם קונה לעצמך, אחר כך לאחרים. 100 דולר (או 130?) זה באמת יקר אבל, וזה אבל גדול, למכשיר יש יכולות שקינקט יכול לחלום עליהן לפי מה שראינו תודות לכפתורים. סוני אמרה משהו מאוד נכון שכבר ציינתי בכמה פוסטים, אתה חייב כפתורים. אחרת, איך תלחץ על גז וברקס במשחקי מרוצים? איך תקפוץ? איך תחליף נשקים? הקינקט מאוד מאוד מוגבל ביכולות שלו בזמן שהMOVE יכול להחליף את השלט הרגיל בלי שום בעיה. משחקים רגילים לא יעבדו על קינקט באותו האופן, אם בכלל, וזה ההבדל המאוד גדול. לגבי שליטה בכל הגוף - אם אתה רוצה, תעשה את זה עם הWII והMOVE. הקינקט מכריח אותך וזה בעייתי אם בא לך לשחק על הספה, למשל.
והחישוב שלך לא נכון - 80 דולר לערכה מלאה של MOVE, עוד 30 למצלמה אם אין, ואז עוד 80 זה 190 דולר, לא 230. לא צריך שתי מצלמות.

הסיבה שאין מחיר ל3DS היא שהוא הולך לצאת בעוד כמעט שנה. אין טעם לפרסם מחיר עכשיו למשהו שיוצא רק במרץ 2011. ולא הייתי אומר שמה שהציגו היה "משחקים כאלה ואחרים". נינטנדו הראתה את התותחים הגדולים והשאירו הרבה מידע באתר שלהם. דבר אחד מאוד העציב אותי בועידה של נינטנדו - צגי מגה ותלת מימד לא הולכים ביחד. ואני קיוויתי שיהיו לנו טלפונים עם המסך הזה :(

מדהים איך סוני ונינטנדו עשו צחוק ממיקרוסופט. מיקרוסופט כמעט ולא הראו משהו מעניין בזמן שנינטנדו וסוני פשוט הפציצו. לפי הועידה של מיקרוסופט כל מה שיש לי לקנות בסוף השנה זה את היילו שהוא הבלעדי האחרון של באנג'י (שחתמה על הסכם עם אקטיביז'ן ל10 שנים והמשחק שלהם יצא לפס3 ומחשב בנוסף לאקס בוקס). סוני אפילו הכניסו להם מכה מתחת לחגורה. מיקרוסופט דאגו לDLC מוקדם יותר לCoD וסוני דאגו לתוכן בלעדי בכמעט כל המשחקים של יוביסופט 2K וEA.
TGS יהיה מעניין מאוד כי יש עוד כמה דברים של סוני ונינטנדו שלא הראו בועידה ומיקרוסופט כידוע לא בדיוק חזקה ביפן.
אם כל מה שנשאר למיקרוסופט זה היילו, גירס אוף וואר, פייבל 3, פורצה 4 ומשחקי מולטיפלטפורם הם בבעייה רצינית. זאת לא דרך לנהל מלחמה.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

אתה זה שטועה עם החישוב - אני אפילו לא התייחסתי לרכישה של הבקר שאתה מדבר עליו.
תשים לב - הבקר שעולה 30$ - לפחות בתמונה של החץ וקשת - לא בשימוש, הם משתמשים בשני MOVE. מה שאומר שיהיו משחקים - שאם נרצה לשחק בזוג - נצטרך 4 MOVE - מה שאומר 200$! פלוס מצלמה שעולה 30$.
לשחקן בודד - זה יעלה 100$.

לגבי XBOX - אני מעריך שמהר מאוד הם יוציאו מעין שלט קטן - שיתלבש גם לתוך כל מיני סקינים. הגה, חרבות, מחבט טניס וכד'...
מקווה בשבילם שיבינו את זה מהר.

לי זה באמת היה נראה מטומטם איך שהבחורה שם הפעילה את הנייטרו

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
הצטרף: דצמבר 2006
שם מלא: pavel
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

האמת, אני מאוכזב מהתערוכה..
לא ראיתי שום קילר אפליקיישן לא של move ולא של kinekt וגם אף אחד מהמשחקים החדשים שהכריזו עליהם לא העיפו לי את הגבות.
אולי Infamous2 ו Black Ops
Need more cowbell

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #6 

חוץ מחץ וקשת איזה משחק השתמש בשני שלטי MOVE?
ואיך בדיוק תשתמש בקינקט עם שלט? תחשוב על זה... לא עובד ביחד.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

כמעט כל משחק הספורט השתמשו בשני Moveים. אגרוף, כדורעף, לא זוכר מה עוד ראו שם.
מה הבעיה להשתמש בקינקט עם שלט? הכוונה היא לשלט ליד אחת שלא מגביל את התנועות שלך. חוץ מזה שמפתחים יכולים להשתמש בו גם ביחד עם משחקים שבהם יושבים, למרות שאני לא בטוח כמה טוב זה יעבוד. (למשל, לעשות תנועה של זריקת רימון בשביל לזרוק רימון - הרבה יותר אינסטינקטיבי להחזרת רימונים ב COD מאשר ללחוץ על כפתור זריקת הרימון).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #8 

יש למישהו לינק לווידאו של המצגת של סוני ב E3? חיפשתי ב gametrailers ולא מצאתי.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

המשחק קרבות שסוני אמורים להשיק - גם אמור לתמוך בMOVE
קרבות רחוב אני מתייחס
את האמת היה גם משהו קרבות ימי הביניים. - יד אחת חרב/כלי נשק אחר - ובשנייה מגן.
פשוט אם אני מבין נכון - השלט המשני - זה רק שלט בשביל כפתורים/כיוון - ולא כמו הנונצ'ק של WII שעובד למעשה בדיוק כמו השלט המרכזי.

את האמת - גם 80 דולר למשתמש אחד - זה לא מעט.
בסופו של יום - הכל תלוי בחוויה שתתקבל מזה.
אני בטוח שאם UFC 2011 יתמוך בMOVE פבל קונה כזה.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 


Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #11 

האתר הזה לא אוהב FF :|

ב FF הוא טוען את העיגול הכתום ונתקע, ב IE הוא עובד.

תודה בכל מקרה :wink:

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #12 

http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/sony

מאוד, מאוד ארוך.

מרשימת המשחקים שראיתי הרוב לא דורש שני שלטי MOVE. או שצריך רק שלט MOVE אחד או בנוסף את יחידת הNAVIGATION. רוב משחקי הספורט נמצאים בבאנדל שמגיע רק עם שלט MOVE אחד כך שעושים רושם ששני שלטי MOVE הם רק אופציה אם בכלל. זה יהיה כמו למכור WII עם WII SPORT ולא לתת את הננצ'אק כך שאי אפשר לשחק באיגרוף...
ואם מיקרוסופט יתחילו לשווק שלט לקינקט, זה לא נוגד את העיקרון של משחק בלי שלט? שיעשו את זה, ואז הם יקבלו MOVE עם מצלמה יקרה מאוד. אנשים שוכחים משהו - אתה צריך המון דיוק עם פעולות, דיוק שאין לאף אחד מאיתנו כמעט, אם אתה מעתיק תנועות כפי שהן. בגולף אתה כביכול באמת משחק גולף וסוני רמזו שזה באמת ישפר את המשחק שלך (אחיזה, כוח, זווית). יש דברים, כמו זריקת רימונים, שאתה צריך לדעת לאן אתה מכוון, כמה כוח אתה משתמש וזה מאוד מסובך (EA עושים מזה משחק שלם... אם זה היה כל כך קל המשחק גולף לא היה מעניין). זה לא אינטואטיבי לזרוק רימון מבלי שאתה יכול לכוון אותו בכלל ואתה צריך לנחש כמה כוח אתה מפעיל. אתה גם יכול לעשות את הפעולה הזאת עם שלט WII או MOVE (רק התנועה) ולכוון עם כפתורים ואז זה מדוייק יותר. אם כל העיקרון זה לעשות תנועה מסויימת מבלי לחשוב על זה, זה יהיה מעייף ומביך. אם העיקרון זה להעתיק את הזריקה שלך למשחק, זה יהיה מעייף וקשה. יש דברים שעדיף שישארו על כפתורים ולא לעשות רק בשביל להגיד שיש את זה במשחק.
קינקט לא יעבוד עם משחקי CoD באופן תחרותי (זמן תגובה ארוך מידי [רייר דיווחה על 150 מילישניות מבלוג שקראתי], לא יכול ללכת לאן שאתה רוצה, לא יכול לקפוץ, לא יכול להתחבא, לא יכול להחליף נשקים וכו' וכו' וכו') בזמן שMOVE יכול (דיווחים על לאג של 22מילי שניות בניגוד ל15 עם שלט DS3, ודיווחים שהכיוון של הMOVE משמעותית יותר מהיר ויש לו את כל הכפתורים האחרים לכל הפעולות).

מבין MOVE וקינקט, סוני החכימו כשהם העתיקו מנינטנדו. קינקט פשוט יקר וגימיקי ומוגבל. תוסיף שלטים ומה שאתה מקבל זה MOVE עם מצלמה שלא עולה 30~ דולר\יורו אלא מצלמה שכנראה תעלה 150 דולר\יורו. הקינקט עובד ב30FPS בזמן שהEYE של סוני ב120 והמצלמות בשלטים של נינטנדו ב100. קינקט לא נועד לתוכן מהיר בזמן שסוני דאגו שהMOVE יקבל משחקים משלו ובנוסף משחקים רגילים. לקינקט צריך לפתח משחקים במיוחד, לMOVE אפשר בנוסף לאלה לפתח משחק שיעבוד עליו, על שלט רגיל, על אקס בוקס ועל מחשב (רוב משחקי המולטיפלטפורם היום), מה שמבטיח רשימה ארוכה יותר של משחקים.

עריכה: נעזוב את הקשקשת הזאת לרגע ונתרכז במשחק הכי חשוב בתערוכה GT5
יותר מ1000 מכוניות, יותר מ200 מהן אקזוטיות עם מודל נזק יותר מפורט משאר המכוניות ועיצוב פנימי מדויק יותר
יום ולילה (שמתחלפים בזמן המרוץ)
יפה מאוד :) אני לא יכול לחכות למשחק הזה

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: כפר יונה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #13 

ראיתי את המצגת של סוני בסטרימינג והתרשמתי מאוד לטובה.
ה-MOVE נראה הרבה יותר טוב מהווי. מכיוון שה-PS3 מכוונת יותר לגיימרים ופחות לקאז'ואל (לצערי אני לא רואה אנשים "לא גיימרים" רצים לקנות באנדל של PS3+MOVE ב-299$ ולא WII ב-150$), אז השאלה הפתוחה לדעתי היא איזה חווית משחק נקבל במשחקים "רציניים" כדוגמאת COD וחבריו, שזה מה שרוב הקהל מעוניין בו. לזה צריך לחכות ולראות...

GT5 - נראה פ-צ-צ-ה, כרגיל...
כאמור המשחק יוצא ב-2 לנובמבר (2010 למי שעוד לא הבין). לא הייתה פרזנטציה אבל יש מספר סרטונים שעל פי הם רואים שיש מודל נזק משופר, יום-לילה משתנים במהלך מירוץ, פנסי מכוניות ניתנים להדלקה וכיבוי במהלך המירוץ - במכוניות שבהם הפנסים "מוחבאים" בגוף כשהם כבויים, אז כשידליקו אותם הם ממש יצאו החוצה כמו במציאות !!!
אם זכור לי נכון, היום או מחר מתקיים ראיון סגור של KY (המנהל של PD), הראיון לא יצולם אבל בעקבותיו אנחנו אמורים לשמוע עוד מידע - כנראה. אם לא, יש את תערוכת TGS באיזור ספטמבר, ושם בדרך כלל PD אוהבים לתת הרבה מידע - קהל מקומי.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #14 

flsh כתב:http://www.gametrailers.com/e3/livefeed/sony

מאוד, מאוד ארוך.
...
לא ממש. הווידאו בלינק הזה מתחיל באמת רק שעה ו 10 דקות קדימה, בכל השעה הראשונה יש שקופית בלבד.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #15 

הפס3 עולה 300, הבאנדל עולה 400.
הMOVE לא נראה יותר טוב מהWII. אתה מתעלם לגמרי מכל ספריית המשחקים של הWII שפונה להארדקור. נינטנדו עשתה עבודה יותר טובה תודות לננצ'אק (יחידת השליטה של סוני היא כמו חצי שלט, אין איזה מנגון שליטה תלוי תנועה), פורטפוליו מוכן וניסיון רב, אבל סוני בהחלט בכיוון מעולה. להגיד שהMOVE יותר טוב מהWII זה להתעלם לחלוטין מהועידה של נינטנדו שהייתה הכי טובה והרפרטואר של הWII שאי אפשר לזלזל בו בכלל.
סוני לא הראתה משהו שנינטנדו לא עשתה כבר, בזמן שיש לה עוד הרבה מה להשלים. לWII כבר יש משחקי איגרוף, ספורט, יריות ואחרים ובנוסף לכל זה יש לו את משחקי נינטנדו שאין להם תחליף בקונסולות אחרות. סוני לא תצליח להפוך את הMOVE ליותר טוב מהWII, אבל היא בהחלט דאגה שהוא יהיה הכי טוב שאפשר. מבחינת יכולות הWII מסוגל ליותר (תנועה 1:1 יש לשניהם, לWII יש עוד שלט רגיש לתנועה) אבל הMOVE בהחלט הכי קרוב שאפשר מבלי להכנס למלחמות פטנטים והאשמות העתקה.

מה נקבל במשחקי FPS? מה שמקבלים על הWII. זה נעשה כבר כמה שנים על הWII ועכשיו יהיה כמעט את אותו הדבר על הפלייסטיישן. לפי אנשים ששיחקו על הWII, זה יהיה מעולה והרבה יותר טוב משלט רגיל. וזה, בסופו של דבר, מה שחשוב :)

אחח GT5.. עכשיו אני רוצה לקנות הגה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג ציוד של http://www.fanatec.de/ בארץ?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #16 

flsh- איזה פוסט ארוך ומטעה ברמה כ"כ בסיסית :|

WII פונה נטו לשוק הקז'ואל, וזאת עקב קונסולה בעלת חומרה חלשה מידיי למשחקי HARDCORE. ה MOVE של ה PS3 פונה בעיקר לשוק ה HARDCORE עקב חומרה חזקה המאפשרת משחקים מרשימים ואיכותיים בנוסף לבקר התנועה.

אם אתה לא מבין את ההבדל הבסיסי הזה, אין על מה לדבר.

אם כבר תחרות האחת מול השני - הקינקט מתחרה ישירות ב WII (קז'ואל מול קז'ואל) ועושה זאת הרבה יותר טוב (אין צורך בבקר, קונסולה יותר חזקה). ה MOVE מלכתחילה לא התיימר להחליף את ה WII.

אני אישית בתור גיימר "רציני" לא רואה את עצמי לא עם WII ולא עם קינקט. שניהם לא פונים אליי כ HARCORE GAMER. אם אחליט להכניס קינקט הביתה זה יהיה בעיקר לילדה שלי או לאישתי. מבין את ההבדל?

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #17 

בתכלס - אי אפשר לקבל החלטות כרגע - הכל שאלה במה יציגו לנו בהמשך.

הדבר שאותי אישית הכי מרשים זה באמת היכולת של הMOVE מבחינת דיוק.
ד"א - אל תשכחו שגם בPS3 כנראה נוכל לשחק במשחקים בתלת מימד
מה שיתן IMMERSION מלא לתוך המשחק!

ד"א - ממש מדליק שבהדגמות התלת מימד (של ה3DS אם זכרוני אינו בוגד בי שוב) כל הצופים קיבלו משקפי תלת מימד לצפייה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #18 

http://www.joystiq.com/2010/06/16/plays ... is-groovy/

עוד מידע ותמונה איכותית של התוסף שהופך את ה MOVE לאקדח/רובה.


http://www.joystiq.com/2010/06/15/cross ... -attached/

Cross-game chat מגיע סופסוף ל PS3. השירות מאפשר לחברים לשוחח בנהם אפילו כאשר אינם נמצאים באותו המשחק. השירות היה קיים רק לבעלי מנוי PlayStation Plus.

בצד החיובי של העיניין, בעל מנוי יכול להזמין לשיחה גם משתמש PSN שאינו מנוי בתשלום - עד 4 משתמשים בו זמנית כאשר אחד מהם חייב להיות בעל מנוי. ז"א שאם יש לכם חבר שכבר רכש מנוי, תוכלו לשוחח איתו למרות שאין לכם מנוי.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
הצטרף: אוקטובר 2005
שם מלא: איתי פולק
מיקום: הולנד
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #19 

השירות יהיה (נראה לי חסרה לך י') לחברה PS PLUS, ולחבריהם... (הזוי משהו שאפשר לדבר עם חברים שלא בתחום - והם גם יוכלו להשתמש)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #20 

כן, חסר י, זה יהיה...

טוב שהם מאפשרים לחבר בעל מנוי להזמין עדו 3 חברים ללא מנוי. לא שאני לא מתכנן לעשות מנויף אבל זה פיטצ'ר חשוב שאמור להיות זמין גם אם אין לך מנוי וזה פותר חצי מהבעייה.

ד"א - אף אחד לא שם לב להפתעה הכי גדולה מבחינתי ב E3???

http://www.joystiq.com/2010/06/15/porta ... d-support/

גייב נייבל הכריז ש PORTAL 2 יגיע ל PS3. מי שלא יודע, זה אותו בחור ש"מלכלך" על ה PS3 כבר כמה שנים בכל הזדמנות ושלמיטב זיכרוני הכריז שמשחקיו לא יראו אור על ה PS3. מצחיק. אירוני. עלוב.

יתרה מזאת - הבחור הכריז שגירסת ה PS3 תהיה הכי איכותית ושה PS3 יהיה הקונסולה היחידה שתאפשר התקנת STEAM שתאפשר בן היתר הורדת עידכונים אוטומטיים, אופציות קהילה (?) והורדת תוכן DLC ישירות מה STEAM.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”