הMOVE יגיע ב15.9 לאירופה ו 19.9 לארה"ב. המחיר 50$ (אני אגיב על כך בהודעה נפרדת), תוסף שליטה יעלה 30$, תחנת טעינה שתמכר בהמשך תעלה משהו כמו 30$, ויהיה גם מעין תושבת אקדח סטייל WII.
באנדל של מצלמה (שנראה לי נחוצה), שלט MOVE, משחק ואיזה דמו - 99$.
כל זה יחד עם PS3 - רק 399$.
GT - תאריך מוצהר - 2.11 - נראה לי שזה התאריך הסופי באמת
עד מרץ שנה הבאה יהיו לPS3 20 משחקים שיוצרו לתלת מימד. GT 5 - הוא כמובן אחד מהם.
בPSN - יהיה אפשרות כמו ששמענו לPSN PLUS - חשבון בתשלום - כ-50$ לשנה או 18$ לשלושה חודשים במסגרתם, מקבלים דמואים ראושנים, גישה לבטות, THEMES ו אווטארים במתנה, ומשחקים מלאים. מה שכן - בתום התקופה - הדברים יפסיקו לעבוד (אני משער שהTHEMES והאווטרים כן יעבדו - אבל אי אפשר לדעת).
בגזרת נינטנדו - הציגו את זלדה - שנראה לי שגרף את רוב ההתלהבות - לפחות בסטרימינג - נראית גרפיקה ממש טובה יחסית. הוצגו עוד כל מיני משחקים כאלה ואחרים.
אז הגיעה גולת הכותרת מבחינתם ה3DS - הקונסולה הניידת - עם מסך תלת מימד שאינו דורש משקפיים - אין ספק - יהיה מעניין לראות.. אין מחיר, אין תאריך... מוזר.
עריכה: תוספת לגבי הPS3 -
PSN PLUS
מסתבר שיש פה דברים מגניבים למדיי (הגיע הזמן להגדיל את הדיסק הפנימי!)
א. כל חודש יהיו מספר משחקים - כנראה משחק אחד "רגיל, כמה מיני וכמה משחקי PSONE (או משהו בסגנון) שיהיה אפשר לשחק בהם ללא הגבלה - לא ברור לי אם זה רק לאותו חודש או בכלל.
ב. יהיו משחקים מלאים! כן מלאים שיהיה אפשר להוריד ולשחק במגבלה של זמן - ככה שניתן להתרשם מהמשחק - ולא רק מדמו קצרצר. אח"כ - תרצה לקנות - סבבה - לא - תמחק.
ג. AUTOMATIC D/l
למה לחכות כשאפשר להגיד לPS3 לקום באמצע הלילה/באמצע יום העבודה ולהוריד לך דמואים, התקנות וכד'?
זה חלק המשירות שזה יתן - אני מאוד מקווה שזה גם אומר שאפשר יהיה לעשות את זה מרחוק. נשמע מעניין
המקור לחלק זה:
http://www.thesixthaxis.com/2010/06/16/ ... tion-plus/