קודם כל צל"ש על ההחלטה!..
וכעת לשאלות שלך
הרסיבר הוא נצרך ורצוי קודם כל מהסיבה העיקרית של הכוח שלו...לרסיבר יש הרבה יותר כוח ממערכת סטריאו או מערכת רמקולים של מחשב..מה שנותן לו את היכולת להזיז ואף להצמיח כנפיים לרמקולים גדולים וחזקים יותר..
כמו כן,איכות הפיענוח של רסיבר הרבה יותר טובה מהכרטיס במחשב.ככה שזה נותן הרבה יותר מלחבר את זה למחשב.גם מבחינת איכות וגם עוצמה ברוב המקרים.
השם של הרסיבר מרמז על זה שהוא מקבל..את כל הדברים יחד.דיוידי,נגן סידי,קונסולה,מחשב וכו'..לדעתי טעו בשם כי הרסיבר יותר נותן בסופו של דבר מאשר מקבל!;-)
לגבי הוידאו..רסיבר בלי האפשרויות האלה נקרא מגבר.אבל אתה לא חייב להשתמש בשיפור וידאו של הרסיבר..למרות שזה יכול להיות יותר טוב...
לגבי מאפיינים שצריך להסתכל ברמקולים.תסתכל על הספק..
טווחי תדרים.. רמקול שתגובת התדר שלו מתחילה מתדר נמוך יותר לדוגמא, יהיה יותר מומלץ אם אתה לא מתכנן רכישת סאב.
אבל אני מבין שאתה לא הולך להרכיב מערכת בהשקעה גבוהה אז יותר פשוט שתקנה את מה שנשמע לך טוב.
לגבי החברות המובילות... לחברות הגדולות אין כ"כ היצע בתחום המחירים שאתה מחפש ככה שהאופציות מחייבות אותך ללכת קצת למטה ברמה,אם אתה מחפש מערכת מבוססת רסיבר..
אני הייתי בודק גם את מותגי המדבקה אם הייתי מחפש בתקציב שלך.
אם יד 2מתאים לך אז יש מציאות!
מאיפה כדאי לקנות?...ממקום שייתן לך את המוצר שאתה מחפש במחיר ותנאי התשלום הנוחים ביותר עבורך וכמובן שייתן אחריות...
ולגבי הגבינה שלך..היא הייתה טעימה רצח!...סורי!