האם אפשר לקנות את השלט של הMAXHD מאיפשהו?
שלום לכם,
אני כבר עם יותר מידי שלטים, ועכשיו עומד להצטרף עוד אחד.
האם יש אפשרות להשיג את השלט של הMAXHD מאיפשהו?
כי אני צריך שלט לומד, אבל שיהיה של יס, בגלל כל השאר המשפחה.
שאלה על השלט:
ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, אני יכול לעשות שידליק כמה דברים ביחד?(לדוג': רסיבר, ממיר יסHD, סטרימר, ומסך LCD)
אריאל
אני כבר עם יותר מידי שלטים, ועכשיו עומד להצטרף עוד אחד.
האם יש אפשרות להשיג את השלט של הMAXHD מאיפשהו?
כי אני צריך שלט לומד, אבל שיהיה של יס, בגלל כל השאר המשפחה.
שאלה על השלט:
ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, אני יכול לעשות שידליק כמה דברים ביחד?(לדוג': רסיבר, ממיר יסHD, סטרימר, ומסך LCD)
אריאל
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מניח שכל לקוח של YES MAXHD יכול לרכוש שלט כזה (תמורת הצהרת "אובדן מלא")...
לגבי השאלה השניה שלך - התשובה היא לא, מכיוון שהשלט לא תומך במקרו אלא רק באות יחיד בכל לחצן.
לגבי השאלה השניה שלך - התשובה היא לא, מכיוון שהשלט לא תומך במקרו אלא רק באות יחיד בכל לחצן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
יש כאן רשימה של סניפים שבהם ניתן להחליף שלטים. אני חושב שאת השלט של MaxHD אפשר לקנות רק בסניפי מוטורולה. זה עולה 105 ש"ח לשלט כסוף חדש. אני מניח שהשלט של ה- MaxHD יעלה יותר.
- smallville4r
- חבר ותיק

בלי להגדיר אותו לא ניתן לשלוט בממירים הרגילים, אבל אם כן תגדיר אותו, אז זה אפשרי.ariel-ro כתב:תודה, אתקשר מחר לYES לשאול.
ועוד שאלה, האם השלט של הMAXHD שולט על שאר הממירים?(בלי להגדיר אותו)...
עדכון:
השלט עולה 105ש"ח!
אני אלך לקנות אחד, שלט אוניברסלי, שמתאים ליס במחיר כזה.
והם אמרו שכל אחד יכול לקנות אותו.
רק הוא אמר לי שאין אפשרות שהוא יעביר לי הילוכים בממיר הרגילים של יס, גם אם אלמד אותו, האם זה נכון?
השלט עולה 105ש"ח!
רק הוא אמר לי שאין אפשרות שהוא יעביר לי הילוכים בממיר הרגילים של יס, גם אם אלמד אותו, האם זה נכון?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא נכון. כשהשלט מוגדר בפרוטוקול NEC, אז הוא שולט על הממיר הרגיל של YES בלי בעיה (בדוק!).
קרא כאן כיצד: http://www.hometheater.co.il/vp1117567
קרא כאן כיצד: http://www.hometheater.co.il/vp1117567
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הילוכים הוא בטוח לא יעביר, ערוצים כנראה שכן....ariel-ro כתב:עדכון:
השלט עולה 105ש"ח!
רק הוא אמר לי שאין אפשרות שהוא יעביר לי הילוכים בממיר הרגילים של יס, גם אם אלמד אותו, האם זה נכון?...
תודה, אסע לקנות שבוע הבא.
אני צריך שבעצם הוא ישלוט על הסאונד ברסיבר ועל העברת מקורות ברסיבר, על הסטרימר, על הדלקה וכיבוי הטלוויזיה, ועל הממיר.
אפשרי לעשות כזה דבר:
שבעצם השליטה על הסאונד תיהיה היום כמו השליטה על הטלוויזיה(הדלקת את הטלוויזיה ואז את הממיר, ושאתה מגביר דרך השלט הוא ישלוט על הרסיבר, בלי ללחוץ על AMP כל פעם.)
שאני אעביר לAMP וילחץ על כפתור ההדלקה, זה ידליק ויכבה את הרסיבר, אבל הלחצנים של הפליי פאוז הרצה קדימה ואחורה ישלטו על הסטרימר?
כמובן שהכל בפרוטוקל NEC ששולט על הממיר HD הרגיל.
אריאל
אני צריך שבעצם הוא ישלוט על הסאונד ברסיבר ועל העברת מקורות ברסיבר, על הסטרימר, על הדלקה וכיבוי הטלוויזיה, ועל הממיר.
אפשרי לעשות כזה דבר:
שבעצם השליטה על הסאונד תיהיה היום כמו השליטה על הטלוויזיה(הדלקת את הטלוויזיה ואז את הממיר, ושאתה מגביר דרך השלט הוא ישלוט על הרסיבר, בלי ללחוץ על AMP כל פעם.)
שאני אעביר לAMP וילחץ על כפתור ההדלקה, זה ידליק ויכבה את הרסיבר, אבל הלחצנים של הפליי פאוז הרצה קדימה ואחורה ישלטו על הסטרימר?
כמובן שהכל בפרוטוקל NEC ששולט על הממיר HD הרגיל.
אריאל
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה בונה עליו יותר מדי.
אי אפשר לשנות את הפעולה של כפתורי ה-play/pause
הוא יודע לשלוט על הממיר, הטלויזיה ועל אחד מכשיר אחד-כיבוי/הדלקה ועוד כפתור אחד.
הוא לא באמת שלט אוניברסלי.
אי אפשר לשנות את הפעולה של כפתורי ה-play/pause
הוא יודע לשלוט על הממיר, הטלויזיה ועל אחד מכשיר אחד-כיבוי/הדלקה ועוד כפתור אחד.
הוא לא באמת שלט אוניברסלי.
- smallville4r
- חבר ותיק

אתה כן יכול ללמד אותו להעביר מקורות ברסיבר - ע"י כפתור IN שמתחת לכפתור AMP בשלט. בדר"כ לימוד השלט את הקוד של הרסיבר מקנפג אוטומטית את כפתור IN בשלט. ניתן לשלוט גם על הווליום ברסיבר ע"י משחק עם לחצני הווליום של השלט - לחיצה על שני לחצני הווליום בו זמנית למשך 5 שניות (עד הבהוב כפול של הנורה) קופצת על שליטת הווליום בין שליטה על הווליום של הטלוויזיה, הממיר והרסיבר - בסדר הזה.
הבנתי, אז הוא יעשה אותם פעולות, רק במקום על הטלוויזיה על הרסיבר.
בעצם שאחרי שהדלקתי כרגיל את הטלוויזיה(טלוויזיה ואז ממיר), מכאן הווליום לבד עובר לרסיבר, (לא כל פעם צריך לחוץ פעמיים על השני כפתורי הווליום נכון?)
וברגע שאני לוחץ על IN(האם צריך לפני זה ללחוץ על AMP?) הוא מעביר מקורות ברסיבר.
וכמובן שבAMP הוא מדליק את הרסיבר.
זה מה שאני בדיוק צריך, שלט אחד לממיר טלוויזיה ורסיבר.
בעצם שאחרי שהדלקתי כרגיל את הטלוויזיה(טלוויזיה ואז ממיר), מכאן הווליום לבד עובר לרסיבר, (לא כל פעם צריך לחוץ פעמיים על השני כפתורי הווליום נכון?)
וברגע שאני לוחץ על IN(האם צריך לפני זה ללחוץ על AMP?) הוא מעביר מקורות ברסיבר.
וכמובן שבAMP הוא מדליק את הרסיבר.
זה מה שאני בדיוק צריך, שלט אחד לממיר טלוויזיה ורסיבר.
- smallville4r
- חבר ותיק

לא, כדי להחליף את השליטה בווליום צריך כל פעם ללחוץ על כפתורי הווליום בשלט. אין בשלט של ה- MaxHD כפתור של העברת שליטה על מקור כמו בשלט הרגיל של yes. לחיצה על AMP מדליקה ומכבה רסיבר. לחיצה על IN מחליפה מקורות ברסיבר, בלי קשר אם לחצת על AMP לפני - הם בלתי תלויים. אני ממליץ לך לקרוא את הפרק של השלט החכם בחוברת ההוראות של ה- MaxHD. תוכל למצוא את זה בעמ' 3, 7 ו-8 במסמך ה- pdf כאן. (זה עמ' 4, 12 ו- 13 בחוברת עצמה).
קראתי, והבנתי.
בעצם ברירת המחדל של הסאונד היא TV, אבל ראיתי שאפשר ללמד את מקשי הסאונד.
פעם אחד תחת הTV ופעם אחת תחת הAMP.
אז אני אגדיר את המקשים של הרסיבר תחת הTV.
אז הכל מתאים כמו שרציתי, בשביל 100ש"ח זה פתרון מצויין(מה זה 100ש"ח לאומת רסיבר+מסך+רמקולים?)
אריאל
אז הכל מתאים כמו שרציתי, בשביל 100ש"ח זה פתרון מצויין(מה זה 100ש"ח לאומת רסיבר+מסך+רמקולים?)
אריאל
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שלט של המקס נמכר בכל בית דואר במחיר61.90.ariel-ro כתב:קראתי, והבנתי.
אריאל...
נגמר עידן השלטים הרגילים -גם מי שמתחבר חדש מקבל לממיר רגיל שלט של מקסHD
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
איפה ראית את זה?
אין בזה שום הגיון, הרי ממילא כל ממיר חדש מגיע עם שלט אז מה יוצא להם מלחלק ללקוחות מראש שלטים יקרים יותר?
החלפת שלט עולה 61 ש"ח, לרכוש שלט חדש עולה 105 ש"ח. אני מניח שמי שהולך לרכוש שלט יכול כבר לרכוש את השלט המתקדם יותר, אבל לא נראה לי שהם מחלקים אותו עם ממירים רגילים מיוזמתם.
אני מדבר כמובן על השלט של הMaxHD ועל השלט הכסוף שמתאים גם לMax וגם לממיר רגיל, שלטים ללא אפשרויות הקלטה כבר מזמן לא קיימים.
אין בזה שום הגיון, הרי ממילא כל ממיר חדש מגיע עם שלט אז מה יוצא להם מלחלק ללקוחות מראש שלטים יקרים יותר?
החלפת שלט עולה 61 ש"ח, לרכוש שלט חדש עולה 105 ש"ח. אני מניח שמי שהולך לרכוש שלט יכול כבר לרכוש את השלט המתקדם יותר, אבל לא נראה לי שהם מחלקים אותו עם ממירים רגילים מיוזמתם.
אני מדבר כמובן על השלט של הMaxHD ועל השלט הכסוף שמתאים גם לMax וגם לממיר רגיל, שלטים ללא אפשרויות הקלטה כבר מזמן לא קיימים.