שלום,
קניתי את הרסיבר בארה"ב במחיר מאד אטרקטיבי (הוא בדרך) ואני מתכוון לקנות שנאי עבור המתחים.
מס' אנשים טענו בפני שהמרת המתח אינה מספיקה, בגלל הבדלי התדרים (60/50), לטענתם הרכיבים שבמערכות האמריקאיות מתוכננים לעבוד בצורה אופטימלית ב-60Hz ולכן יהיו לי בעיות בביצועים ואף יתכן שרכיבים יפגעו במשך הזמן.
האם "אכלתי אותה" או שמפחידים אותי לשווא ?
אני חשבתי שבכניסה לרסיבר יש ספק ממותג שאמור ליצר פנימית מתח מיוצב - האם אני טועה ?
תודה,
עידו
רסיבר ONKYO TX-SR608 מארה"ב
- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
גם אני רכשתי רסיבר מארה"ב ואני עובד עם שנאי והכול מצויין חוץ מהבעיות של הרדיו שעוד לא שמתי לב להם כי אני בקושי שומע רדיו, אולי קפיצות מידיי פעם הרגשתי.
הייתי אומר שמי שאמר לך שרכיבים יפגעו בהמשך, הפחיד אותך סתם (אולי הוא במקרא מוכר? שרוצה שתיקנה ממנו במידה ולא אמרת לו שכבר קנית)
ממיר מתח לא אמור לעשות שום בעייה. ממילא מתחנת החשמל עד לבית שלך יש מאות שנאים שממרים כול הזמן את המתח, אז עוד ממיר אחד לרסיבר לא אמור להזיק במשהו. ככה אני הבנתי לפחות.
הייתי אומר שמי שאמר לך שרכיבים יפגעו בהמשך, הפחיד אותך סתם (אולי הוא במקרא מוכר? שרוצה שתיקנה ממנו במידה ולא אמרת לו שכבר קנית)
ממיר מתח לא אמור לעשות שום בעייה. ממילא מתחנת החשמל עד לבית שלך יש מאות שנאים שממרים כול הזמן את המתח, אז עוד ממיר אחד לרסיבר לא אמור להזיק במשהו. ככה אני הבנתי לפחות.