עידכונים: סדרת הדרמה "הסמויה" מגיעה ל-Yes ועוד!
סדרת הדרמה "הסמויה" מגיעה ל-Yes !
"הסמויה", סדרת הדרמה שנוצרה ע"י הסופר והעיתונאי דיוויד סימון, תשודר ב-Yes לקראת סוף 2010/תחילת 2011לסדרה 60 פרקים ששודרו על פני 5 עונות.
עלילת הסדרה נסובה סביב מספר מערכות מקבילות, המשטרה, ארגוני הפשיעה, הפוליטיקה המקומית, מערכת החינוך והעיתונות הכתובה, בכל עונה היה הדגש על מערכת אחרת, כשמספר גיבורים מרכזים מהווים חוט מקשר. העונה הראשונה מתארת את הקמתה ושיטות פעילותה של יחידת מודיעין במשטרת בולטימור, היחידה אוספת מודיעין ומנהלת מעקב סמוי בעיקר על ידי האזנת סתר לטלפונים ציבוריים ואיתוריות(פייג'רים) של סוחרי סמים (ומכאן שמה של הסדרה The wire). בעונה השנייה תוארה בהרחבה התדרדרות כוחם של איגודי העובדים בנמל בולטימור ותופעת הברחת סמים ומהגרים בלתי חוקיים לארצות הברית. בעונה השלישית התמקדה הסדרה בארגוני הפשע, הלבנת ההון וניסיון רשויות החוק לאפשר דה-פקטו לגליזציה של סמים. בעונה הרביעית הדגש היה על הביורוקרטיה והסיאוב במערכת בתי הספר והפוליטיקה המקומית, ובעונה החמישית על העיתונות הכתובה ותופעת חסרי הבית.
לסדרה היה צוות שחקנים רחב, שהשחקנים המרכיבים אותו היו אלמוניים יחסית לפני תפקידם בסדרה. הסדרה לא זכתה להצלחה מסחרית רחבה ולא זכתה בפרסים משמעותיים, אך נחשבת על ידי מבקרים לאחת מסדרות הטלוויזיה הטובות בכל הזמנים בשל התיאורים המציאותיים והמורכבים שבה, שאיפותיה האמנותיות והתעסקותה הענפה בתחומים סוציולוגים.
פורסם במקור ע"י אסף מפורום אג'נדה
סדרות שיעלו בחודש יולי:
* האישה הטובה
* התרסקות - עונה 2
* קליבלנד (שבימים האחרונים הודיעו שהיא חודשה לעונה שלישית)
* הפסיפיק, שתעלה ב-yes4/yesHD2 ביולי (שידור יומי)
* ניצולים - עונה 2
ב 01.07 עולה ניצולים, עונה ראשונה לשידור יומי.
מספר ימים אחרי כן, תעלה העונה השניה והמותחת של ניצולים.
פורסם במקור בפורום ערוצי יס סטארס באתר וואלה
כמה חדשות על הסדרה "סקינס" ששודרה ביס
* משמח: ערוץ E4 המשדר את הסדרה בבריטניה הזמין עונות 5-6 לסדרה
* פחות משמח: שת MTV הזמינה גרסא אמריקאית של "סקינס" שתעלה לקראת סוף השנה
* "סקינס" הופכת לסרט קולנוע בו ישתתפו שחקנים מכל העונות. הסרט יופץ בקיץ 2011
מקור: http://www.deadline.com/2010/05/film4-p ... tv-series/
"הסמויה", סדרת הדרמה שנוצרה ע"י הסופר והעיתונאי דיוויד סימון, תשודר ב-Yes לקראת סוף 2010/תחילת 2011לסדרה 60 פרקים ששודרו על פני 5 עונות.
עלילת הסדרה נסובה סביב מספר מערכות מקבילות, המשטרה, ארגוני הפשיעה, הפוליטיקה המקומית, מערכת החינוך והעיתונות הכתובה, בכל עונה היה הדגש על מערכת אחרת, כשמספר גיבורים מרכזים מהווים חוט מקשר. העונה הראשונה מתארת את הקמתה ושיטות פעילותה של יחידת מודיעין במשטרת בולטימור, היחידה אוספת מודיעין ומנהלת מעקב סמוי בעיקר על ידי האזנת סתר לטלפונים ציבוריים ואיתוריות(פייג'רים) של סוחרי סמים (ומכאן שמה של הסדרה The wire). בעונה השנייה תוארה בהרחבה התדרדרות כוחם של איגודי העובדים בנמל בולטימור ותופעת הברחת סמים ומהגרים בלתי חוקיים לארצות הברית. בעונה השלישית התמקדה הסדרה בארגוני הפשע, הלבנת ההון וניסיון רשויות החוק לאפשר דה-פקטו לגליזציה של סמים. בעונה הרביעית הדגש היה על הביורוקרטיה והסיאוב במערכת בתי הספר והפוליטיקה המקומית, ובעונה החמישית על העיתונות הכתובה ותופעת חסרי הבית.
לסדרה היה צוות שחקנים רחב, שהשחקנים המרכיבים אותו היו אלמוניים יחסית לפני תפקידם בסדרה. הסדרה לא זכתה להצלחה מסחרית רחבה ולא זכתה בפרסים משמעותיים, אך נחשבת על ידי מבקרים לאחת מסדרות הטלוויזיה הטובות בכל הזמנים בשל התיאורים המציאותיים והמורכבים שבה, שאיפותיה האמנותיות והתעסקותה הענפה בתחומים סוציולוגים.
פורסם במקור ע"י אסף מפורום אג'נדה
סדרות שיעלו בחודש יולי:
* האישה הטובה
* התרסקות - עונה 2
* קליבלנד (שבימים האחרונים הודיעו שהיא חודשה לעונה שלישית)
* הפסיפיק, שתעלה ב-yes4/yesHD2 ביולי (שידור יומי)
* ניצולים - עונה 2
ב 01.07 עולה ניצולים, עונה ראשונה לשידור יומי.
מספר ימים אחרי כן, תעלה העונה השניה והמותחת של ניצולים.
פורסם במקור בפורום ערוצי יס סטארס באתר וואלה
כמה חדשות על הסדרה "סקינס" ששודרה ביס
* משמח: ערוץ E4 המשדר את הסדרה בבריטניה הזמין עונות 5-6 לסדרה
* פחות משמח: שת MTV הזמינה גרסא אמריקאית של "סקינס" שתעלה לקראת סוף השנה
* "סקינס" הופכת לסרט קולנוע בו ישתתפו שחקנים מכל העונות. הסרט יופץ בקיץ 2011
מקור: http://www.deadline.com/2010/05/film4-p ... tv-series/
הסמויה היא הסדרה הכי טובה בהיסטוריה. וכמו שאמרו כאן, בכל עונה זה לוקח פרק או שניים להתחבר לעלילה העונתית, אבל ברגע שמתחברים זה ממכר ואי אפשר להפסיק לראות. אם יש סדרה ששווה לראות גם לא ב-HD ולא ב-16:9 זה בטוח הסמויה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
שיכנעתם אותי
הסידרה הזו יושבת לי בהמתנה כבר שנה, ראיתי 2 פרקים ולא הבנתי על מה המהומה, אני אנסה שוב.
ד"א SOPRANOS בהחלט יש ב HD.
הסידרה הזו יושבת לי בהמתנה כבר שנה, ראיתי 2 פרקים ולא הבנתי על מה המהומה, אני אנסה שוב.
ד"א SOPRANOS בהחלט יש ב HD.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
ההומלס הוא באבלס ,ושכחתם גם את לסטר פרימון, הבלש הותיק
כולם משחקים מצויין שם, למי שרוצה תזכורת לשאר הדמויות כמו קולונל רולס:
http://www.hbo.com/#/the-wire/cast-and-crew/index.html
כולם משחקים מצויין שם, למי שרוצה תזכורת לשאר הדמויות כמו קולונל רולס:
http://www.hbo.com/#/the-wire/cast-and-crew/index.html
הגיע הזמן לחתוך רקמות
אל תרגיש לא בנוחHuber כתב:שיכנעתם אותי![]()
ד"א SOPRANOS בהחלט יש ב HD....
טוב, על טעם וריח..