עוד לא הבנתם שהיי-אנד זה מיתוג?...
אם זה יעלה 300$, אנשי האלפיון העליון לא יקנו את זה.
2K$ זה מחיר שעונה לצרכים שלא קשורים לאודיו.
Bryston מציגה את ה BDP-1: מזרימדיה אודיו
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אתה טוען שיש לו כרטיס קול אמיתי ? כי אם כן למה צריך DAC ? הרי כול כרטיס קול שמכבד את עצמו יש לו DAC .ziv_r כתב:truejoker,
אזי הבנת לא נכון.
למעביר מ USB ל SPDIF יש אפשרות לקרוא קבצי אודיו מ USB? יש מסך? יש כרטיס קול של Bryston? יציאות XLR? תמיכה בעד ל 192KHz? שליטה דרך iPhone? יש עוד הרבה תכונות שיש למכשיר הזה ואין לאף מוצר אחר.
אנשים נהנים לרדת על המוצר משום מה, אבל אף אחד לא מציע מוצר מדף שמחליף אותו....
אז מה , הם שמו שם DAC עלוב כדי שתצטרך לקנות גם את הDAC שלהם ? אבל אם כך עדיין אתה יכול לקבל ממנו אות אנלוגי , לא כך ? אבל אתה אומרת שלא . אז איזה DAC או כרטיס יש שם ? כרטיס המרה ? אז מה ההבדל בינו ובין כרטיסי המרה אחרים ?
ולגבי מעביר , מהיכן הוא קורא את הקבצים אם לא מיציאת הUSB ? הוא מקבל אותם מהמחשב מיציאת הUSB , וממיר אותם בדומיין הדיגיטאלי לSPDIF , וחלק גם לAES שזה אומר RECLOACKING .
יציאות XLR ? אולי לא לכולם , למרות שיש כמה שיש . אאל"ט יש מוצר של וויס שממיר מפייר וייר (אתה יכול לשים פייר ויייר בכול מחשב ), ויש לו XLR . אני לא יודע את מחירו
הMT2TS תומך בתדרים יותר גבוהיחם והוא מגיע עד תדרי מאסטר של 330HZ אאל"ט
המכשיר החדש שלהם שלא בא בצורת דונגל יהיה לו מסך אאל"ט
בקיצור מה באמת יש שם ששוה את זה ? כי בנתיים זה עדיין רק ממיר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
truejoker,
אתה מצטט את התגובה שלי ושואל שאלות (רטוריות?) לא קשורות לתגובה שלי.
אם לא היה ברור, אני לא נציג היצרן.
אני אומר (שוב) שמשום מה אתה יורד על המוצר, אבל לא מציע שום מוצר אחר שעושה בדיוק אותו דבר. אז אולי כן יש לו שוק? אולי חברת Bryston לא כזאת טיפשה כמו שאתה חושב? אני מציע שתקרא שוב את המפרט של המוצר.
אתה מצטט את התגובה שלי ושואל שאלות (רטוריות?) לא קשורות לתגובה שלי.
אם לא היה ברור, אני לא נציג היצרן.
אני אומר (שוב) שמשום מה אתה יורד על המוצר, אבל לא מציע שום מוצר אחר שעושה בדיוק אותו דבר. אז אולי כן יש לו שוק? אולי חברת Bryston לא כזאת טיפשה כמו שאתה חושב? אני מציע שתקרא שוב את המפרט של המוצר.
זיו אני קראתי , אתה אמרת שיש לו כרטיס קול , לא אני . עכשיו כרטיס קול זה יכול להיות (מה שלא נפוץ אבל קיים ), כרטיס שמוציא אות דיגיטאלי , ואז יש כרטיס של לינקס עם דרייבר מקצועי לכרטיס , כמו כול הכרטיסים המקצועיים , העלות שלו היא אאל"ט 500 דולר MSRPP
או כרטיס שמוציא גם דיגיטאל וגם אנלוג . כאן אני מבין שלא .
אם כך אנו מקבלים או ממיר או כרטיס קול חיצוני עם תצוגה ?
ממיר יש את הממיר הקיים שהוא דונגל והוא מציע תדירויות יותר גבוהות , אם פעם ימכרו קבצי מאסטר
יש גם את הדגם החדש שעתיד לצאת ביולי שהוא קופסה נפרדת
יש כרטיס פנימי של לינוקס שמוציא ספדיף ישר מהמחשב עם ASIO מקצועי שלא עובד דרך שליחת דרישות למערכת ההפעלה אלה הולך לחומרה עצמה אאל"ט
בקיצור אני לא ממש מצליח לראות למה לשלם את זה .
ולגבי הערתך שברייסטון יודעים , נו באמת ?!!!!GIVE ME A BREAK
או כרטיס שמוציא גם דיגיטאל וגם אנלוג . כאן אני מבין שלא .
אם כך אנו מקבלים או ממיר או כרטיס קול חיצוני עם תצוגה ?
ממיר יש את הממיר הקיים שהוא דונגל והוא מציע תדירויות יותר גבוהות , אם פעם ימכרו קבצי מאסטר
יש גם את הדגם החדש שעתיד לצאת ביולי שהוא קופסה נפרדת
יש כרטיס פנימי של לינוקס שמוציא ספדיף ישר מהמחשב עם ASIO מקצועי שלא עובד דרך שליחת דרישות למערכת ההפעלה אלה הולך לחומרה עצמה אאל"ט
בקיצור אני לא ממש מצליח לראות למה לשלם את זה .
ולגבי הערתך שברייסטון יודעים , נו באמת ?!!!!GIVE ME A BREAK