Bryston מציגה את ה BDP-1: מזרימדיה אודיו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חברת Bryston נכנסת לנישה חדשה מבחינתה עם הצגת ה BDP-1, מזרימדיה אודיו עם תמיכה של קבצים עד ל 192KHz ו 24Bit.
ה BDP-1 איננו מכיל כונן קשיח פנימי, DAC, מאווררים, כונן CD או יכולות קריאה מהרשת. התכנים שהוא קורא מגיעים מהתקני USB בלבד והיציאות הינן דיגיטליות S/PDIF דרך מחבר BNC או AES3 דרך זוג יציאות מאוזנות XLR. מכיוון שאין ל BDP-1 כאמור DAC, מומלץ לשלב אותו עם ה DAC התואם של חברת Bryston, ה BDA-1.
יש לציין כי למרות שה- BDP-1 בעל מחבר אתרנט, המחבר בשימוש רק עבור שליטה דרך מחשב או iPhone, לא עבור ניגון הקבצים מהרשת המקומית.
מחיר ה BDP-1 יעמוד על $2100 והזמינות שלו בשלהי 2010.
ה BDP-1 איננו מכיל כונן קשיח פנימי, DAC, מאווררים, כונן CD או יכולות קריאה מהרשת. התכנים שהוא קורא מגיעים מהתקני USB בלבד והיציאות הינן דיגיטליות S/PDIF דרך מחבר BNC או AES3 דרך זוג יציאות מאוזנות XLR. מכיוון שאין ל BDP-1 כאמור DAC, מומלץ לשלב אותו עם ה DAC התואם של חברת Bryston, ה BDA-1.
יש לציין כי למרות שה- BDP-1 בעל מחבר אתרנט, המחבר בשימוש רק עבור שליטה דרך מחשב או iPhone, לא עבור ניגון הקבצים מהרשת המקומית.
מחיר ה BDP-1 יעמוד על $2100 והזמינות שלו בשלהי 2010.
ממממ, 2100$ בשביל לא לקבל מסך מגע, או DAC, או דיסק קשיח, או כונן CD? עסקת המאה...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נדמה שהיום מכשירים שמכוונים לשוק ה High End יותר ויותר מצמצמים את טווח תחומי האחריות שלהם.
אני כבר רואה איך המכשיר הבא לא יכלול ספק כח...
בתחום המחירים והמוצרים היותר נפוץ, יותר ויותר תכונות דווקא מתכנסות למכשיר אחד. תראו למשל כמה פעולות עושה רסיבר ממוצע.
אני כבר רואה איך המכשיר הבא לא יכלול ספק כח...
בתחום המחירים והמוצרים היותר נפוץ, יותר ויותר תכונות דווקא מתכנסות למכשיר אחד. תראו למשל כמה פעולות עושה רסיבר ממוצע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שבהשוואה למוצרים דומים - המחסור בניגון תכנים מהרשת - הוא הבולט ביותר.
קצת מצחיק להשקיע כ"כ הרבה במזרימדיה - ולגלות שהוא לא מזרימדיה.
קצת מצחיק להשקיע כ"כ הרבה במזרימדיה - ולגלות שהוא לא מזרימדיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שמישהוא יסביר לי למה זה שווה יותר מ 200 דולר?
ונגיד שאני לא צריך/רוצה חיבור לרשת (נגיד...) מעבר לכך שצריך לחבר לו דיסק קשיח חיצוני (מכוער, לא נוח) ויש לו מסך קטן ומגעיל.
בפרקטיקה היתרון היחיד של הדבר הזה זה שהוא יפה יותר מהמוצרים של לוג'טק ויש לו ג'יטר נמוך יותר מזה של ה SB3 וגם זה נושא לויכוח או נושא שניתן לפתרון.
בפרקטיקה היתרון היחיד של הדבר הזה זה שהוא יפה יותר מהמוצרים של לוג'טק ויש לו ג'יטר נמוך יותר מזה של ה SB3 וגם זה נושא לויכוח או נושא שניתן לפתרון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש איזו מוסכמה כזו למוצרי Hi End שאומרת שככל שהמוצר מוגבל יותר הוא שווה יותר.
אין שלט, זה תוספת של 200$.
אין חיבור רשת, זה תוספת של 300$.
אין VFD, זה כמעט השיא, זה תוספת של 1000$.
אם יש רק כפתור ON/OFF, והמהדרין מורידים גם אותו ונותנים לנו אופציה לכבות ולהדליק את המכשיר ע"י הוצאתו מהשקע, זה כבר Priceless וכל מחיר גבוה ככל שיהיה, יהיה מוצדק.
אין שלט, זה תוספת של 200$.
אין חיבור רשת, זה תוספת של 300$.
אין VFD, זה כמעט השיא, זה תוספת של 1000$.
אם יש רק כפתור ON/OFF, והמהדרין מורידים גם אותו ונותנים לנו אופציה לכבות ולהדליק את המכשיר ע"י הוצאתו מהשקע, זה כבר Priceless וכל מחיר גבוה ככל שיהיה, יהיה מוצדק.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מישהו יכול להציע מוצר מדף שעושה בדיוק כל מה שעושה ה BDP-1, כולל יציאות ה XLR?
יש די והותר אנשים שלא רוצים לקנות חלקי מחשב, להתקין OS, להגדיר הכל כשורה ועוד. לא לכולם יש גם את הידע והרצון בכלל ללמוד ומעדיפים מוצר מדף.
יש די והותר אנשים שלא רוצים לקנות חלקי מחשב, להתקין OS, להגדיר הכל כשורה ועוד. לא לכולם יש גם את הידע והרצון בכלל ללמוד ומעדיפים מוצר מדף.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נראה לי שעדיף מוצר של LINN נניח שכולל גם הזרמה על אמת...
כל זה מזכיר לי את הקטע הזה של יצרני מכוניות ספורט שמציעים גרסה "קלת משקל" לדגם מסויים שלהם ובתמורה
מקבלים הרבה פחות (בלי מזגן, בלי רדיו דיסק, חלונות מפלסטיק, בלי שטיחים וכו') אבל משלמים יותר
מקבלים הרבה פחות (בלי מזגן, בלי רדיו דיסק, חלונות מפלסטיק, בלי שטיחים וכו') אבל משלמים יותר
מוצר הזוי לגמרי
מסכים עם החברים .
בלרייסטון יש את אחד הדאקים הכי טובים שיש (לפחות על פי הכתוב ברשת)
הוספת היכולות הללו עם הדאק של החברה ועלות של 3000$ היה יכול להיות מעניין .
ניראה לי שזה מוצר חד פעמי שירד מהמדף בצורתו הנוכחית מהר מאוד.
מסכים עם החברים .
בלרייסטון יש את אחד הדאקים הכי טובים שיש (לפחות על פי הכתוב ברשת)
הוספת היכולות הללו עם הדאק של החברה ועלות של 3000$ היה יכול להיות מעניין .
ניראה לי שזה מוצר חד פעמי שירד מהמדף בצורתו הנוכחית מהר מאוד.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
יש סיכוי שתסביר לי מה בדיוק המוצר הזה עושה ? כי ממה שאני ומרטין הבנו זה רק מעביר USB לSPDIF . מה עוד הוא עושה ?ziv_r כתב:מישהו יכול להציע מוצר מדף שעושה בדיוק כל מה שעושה ה BDP-1, כולל יציאות ה XLR?
יש די והותר אנשים שלא רוצים לקנות חלקי מחשב, להתקין OS, להגדיר הכל כשורה ועוד. לא לכולם יש גם את הידע והרצון בכלל ללמוד ומעדיפים מוצר מדף....
SO WHAT ? אתה יכול לחבר לאקסטרימר אאל"ט דיסק פנימי של 2.5 ודיסק חיצוני כמה שאתה רוצה . אז נכון שזה לא אודיופילי , אבל הוא לפחות סטרימרMartinHSabag כתב:כי זה HOST, כלומר, אתה יכול לחבר אליו התקני זיכרון.
למה שאתה הצגת אתה לא יכול ללא מחשב....
את הטרנספורטר של לוגיטק אתה יכול לקבל באודיוגון ב1200 דולר והוא מזרים רשת טוב וגם עם DAC פנימי . והנה חסכת 900 דולר שיכולים לשמש לך כחצי מחיר או יותר לDAC מעולה יותר אם אתה רוצה , או לחילופין לכמה דיסקים חיצוניים .
אז אני יכול לקלוט תמחור משוגע על איכות סונית , אבל מה למען ה' יכול להיות יותר טוב בממיר ששוה את המחיר המופרז הזה ?
כמו כן מעניין יהיה לדעת אם לא מדובר בלקסיקון מספר 2 , ונמצא בפנים את הטאצ' בגרסה מסורסת
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

truejoker,
אזי הבנת לא נכון.
למעביר מ USB ל SPDIF יש אפשרות לקרוא קבצי אודיו מ USB? יש מסך? יש כרטיס קול של Bryston? יציאות XLR? תמיכה בעד ל 192KHz? שליטה דרך iPhone? יש עוד הרבה תכונות שיש למכשיר הזה ואין לאף מוצר אחר.
אנשים נהנים לרדת על המוצר משום מה, אבל אף אחד לא מציע מוצר מדף שמחליף אותו.
אזי הבנת לא נכון.
למעביר מ USB ל SPDIF יש אפשרות לקרוא קבצי אודיו מ USB? יש מסך? יש כרטיס קול של Bryston? יציאות XLR? תמיכה בעד ל 192KHz? שליטה דרך iPhone? יש עוד הרבה תכונות שיש למכשיר הזה ואין לאף מוצר אחר.
אנשים נהנים לרדת על המוצר משום מה, אבל אף אחד לא מציע מוצר מדף שמחליף אותו.