סמסונג B650 - בעיה מסוימת באיכות הכתוביות בערוצי HD של הוט
קניתי את הסמסונג B650, גודל 40 אינץ' LCD.
בערוצי הHD של הוט, הסמל של הערוץ בכל ערוץ והכתוביות לא נקיים, יש מן פסים כאלה עליהם.
רק בערוץ 3 (HD) הכתוביות נקיות, אבל הסמל של הערוץ לא.
בערוצי SD כתוביות נקיות.
שמתי לב כשיש תמונה ללא תזוזה מאחורי הכתוביות, אז הכתוביות כן נראות נקייות.
חשוב לציין שאני יושב במרחק של 1.20 מטר מהטלויזיה, אם אני יושב 3 מטר מולה אני לא שם לב לתופעה.
אין לי את הבעיה הזו כשאני מריץ סרטי HD או FULLL HD מהסטרימר.
המתקין של הטלויזיה אומר שזו בעיה של הוט ואין מה לעשות ואם היה לי YES אז היו רואים יותר טוב.
מה דעתכם גורם לבעיה ואיך אפשר לסדר אותה?
ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים דרך אגב, אחד של הוט ושני איכותי מהחנות.
כמובן שניסיתי גם לשחק עם כל הגדרות התמונה שיש במסך.
בעיה אחרת שיש לי בסטרימר המובנה של הטלויזיה:
הכתוביות לעולם לא נעלמות.. כשמישהו מדבר ויש כתובית והוא הפסיק לדבר אז הכתובית נשארת על המסך
עד המשפט הבא... איך מתקנים את זה? אני עם הגירסא הכי עדכנית של הקושחה.
עוד בעיה:
מצאתי פיקסל אחד שרוף\לא תקין. בסצנות בהירות שמים לב אליו (במרחק של 1.20 מטר).
האם כדאי להחליף (אם יחליפו לי), או שיש סיכוי טוב שגם אחרי שיחליפו יהיה משהו כזה או אפילו יותר?
בערוצי הHD של הוט, הסמל של הערוץ בכל ערוץ והכתוביות לא נקיים, יש מן פסים כאלה עליהם.
רק בערוץ 3 (HD) הכתוביות נקיות, אבל הסמל של הערוץ לא.
בערוצי SD כתוביות נקיות.
שמתי לב כשיש תמונה ללא תזוזה מאחורי הכתוביות, אז הכתוביות כן נראות נקייות.
חשוב לציין שאני יושב במרחק של 1.20 מטר מהטלויזיה, אם אני יושב 3 מטר מולה אני לא שם לב לתופעה.
אין לי את הבעיה הזו כשאני מריץ סרטי HD או FULLL HD מהסטרימר.
המתקין של הטלויזיה אומר שזו בעיה של הוט ואין מה לעשות ואם היה לי YES אז היו רואים יותר טוב.
מה דעתכם גורם לבעיה ואיך אפשר לסדר אותה?
ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים דרך אגב, אחד של הוט ושני איכותי מהחנות.
כמובן שניסיתי גם לשחק עם כל הגדרות התמונה שיש במסך.
בעיה אחרת שיש לי בסטרימר המובנה של הטלויזיה:
הכתוביות לעולם לא נעלמות.. כשמישהו מדבר ויש כתובית והוא הפסיק לדבר אז הכתובית נשארת על המסך
עד המשפט הבא... איך מתקנים את זה? אני עם הגירסא הכי עדכנית של הקושחה.
עוד בעיה:
מצאתי פיקסל אחד שרוף\לא תקין. בסצנות בהירות שמים לב אליו (במרחק של 1.20 מטר).
האם כדאי להחליף (אם יחליפו לי), או שיש סיכוי טוב שגם אחרי שיחליפו יהיה משהו כזה או אפילו יותר?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
TZAHI10
ראשית תתחדש ותהנה ממנו . מסך מעולה .
לגבי מה שאתה מתאר יש סכוי די סביר שזו תופעה של הוט .
במידה והתופעה אינה קיימת במקורות אחרים אז אין לך ממה לחשוש .
ראשית תתחדש ותהנה ממנו . מסך מעולה .
לגבי מה שאתה מתאר יש סכוי די סביר שזו תופעה של הוט .
במידה והתופעה אינה קיימת במקורות אחרים אז אין לך ממה לחשוש .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני מחובר לממיר עם HDMI. אבל אתה יודע מה, יש לי ממיר HD נוסף מסוג אחר בסלון, אני אחבר אותו במקום הממיר הזה ואראה אולי יהיה הבדל. יש לי מקרן HD בסלון ואין שם בעיה כזאת, אבל מדובר בטכנולוגיה אחרת.
זה נכון שבYES איכות ערוצי הHD יותר טובה?
כל החנויות שהייתי, היו מחוברות לYES.
זה נכון שבYES איכות ערוצי הHD יותר טובה?
כל החנויות שהייתי, היו מחוברות לYES.
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 15/06/2010 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעיית הכתוביות הלא נקיות נפתרה !! חיברתי ממיר אחר שהיה בסלון ועכשיו רואים הרבה יותר טוב את הכתוביות\סמלים ואולי אפילו באופן כללי רואים קצת יותר טוב. יש לציין שהממיר הבעייתי הוא קטן, שחור ורותח (משהו כמו 70 מעלות נראה לי).
דרך אגב, טלויזיה ממש טובה! שמתי TERMINATOR 4 בFULL HD ורואים ממש חד. שחורים ממש טובים.
צבעים חיים. גם שידורי ערוצים רגילים רואים טוב (אחת מהסיבות שבחרתי בו, ראו בו הכי טוב ערוצים רגילים מכל הLCD).
דרך אגב, טלויזיה ממש טובה! שמתי TERMINATOR 4 בFULL HD ורואים ממש חד. שחורים ממש טובים.
צבעים חיים. גם שידורי ערוצים רגילים רואים טוב (אחת מהסיבות שבחרתי בו, ראו בו הכי טוב ערוצים רגילים מכל הLCD).
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 16/06/2010 2:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בכל מקרה, תתחדש, מסך מעולה !
גם הפיקסל השרוף נעלם?
הזמינו לי טכנאי להחליף את הממיר. הפיקסל השרוף לא נעלם.. אבל 90% מהזמן איאפשר להבחין בו.. אני אנסה להחליף, מקווה שיהיה בסדר.
התקלה חזרה גם בממיר השני........................... מה זה יכול להיות ?!
אני גם מרגיש עכשיו שרואים פחות חד את השחקנים במשחק כדורגל לעומת מקודם כשהיה תקין...
אני גם מרגיש עכשיו שרואים פחות חד את השחקנים במשחק כדורגל לעומת מקודם כשהיה תקין...
- טלHD
- גורו

שני הממירים מחוברים/חוברו ב HDMI?TZAHI10 כתב:התקלה חזרה גם בממיר השני........................... מה זה יכול להיות ?!
אני גם מרגיש עכשיו שרואים פחות חד את השחקנים במשחק כדורגל לעומת מקודם כשהיה תקין......
כןטלHD כתב:שני הממירים מחוברים/חוברו ב HDMI?TZAHI10 כתב:התקלה חזרה גם בממיר השני........................... מה זה יכול להיות ?!
אני גם מרגיש עכשיו שרואים פחות חד את השחקנים במשחק כדורגל לעומת מקודם כשהיה תקין.........
- טלHD
- גורו

אני לא מכיר את ממיר ה HD של הוט...אם הזמנת טכנאי, תחבר את הממיר שהוא יביא ותראה אם התקלה נשארת.
לא סביר ששלושה ממירים יהיו תקולים במקביל...
לא סביר ששלושה ממירים יהיו תקולים במקביל...
ניסיתי גם עם קומפוננט וכבל HDMI אחר ואותה תוצאה.. אולי זה לא קשור לממיר.. זה קשור לעוצמת קליטה.. אני רואה שמידי פעם זה מסתדר לשתי שניות וחוזר חזרה. השאלה מדוע כשחיברתי את הממיר השני הוא היה טוב מאוד ל10 דקות... מחר אני אנסה לחבר את הטלויזיה בסלון אולי יהיה שינוי בין הסלון לחדר.
בזמן משחק הכדורגל הקוים הלבנים שעל המרגש יש עליהם קווים.. כאילו הקווים מקווקוים כזה..
תודה רבה על העזרה...
בזמן משחק הכדורגל הקוים הלבנים שעל המרגש יש עליהם קווים.. כאילו הקווים מקווקוים כזה..
תודה רבה על העזרה...
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 16/06/2010 2:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

אם ככה, אז בכל מקרה זו בעיה של הממיר של הוט ולא של הטלויזיה.
ניסית לחבר DVD או סטרימר?
ניסית לחבר DVD או סטרימר?
כן וראו מצוין. טל אתה שואל שאלות שכתבתי את התשובה עליהם מקודם, גם מקודם שאלת אם חיברתי כבל HDMI למרות שכתבתי שעשיתי את זה פעמיים במהלך הדיון. בכל מקרה תודה על העזרה.
- טלHD
- גורו

טוב זו השעה אתה יודע...3 בבוקר אז סלח לי על חוסר הריכוז....TZAHI10 כתב:כן וראו מצוין. טל אתה שואל שאלות שכתבתי את התשובה עליהם מקודם, גם מקודם שאלת אם חיברתי כבל HDMI למרות שכתבתי שעשיתי את זה פעמיים במהלך הדיון. בכל מקרה תודה על העזרה....
חיברתי את הטלויזיה ואת הממיר בסלון. עדיין אותה בעיה, אמנם בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק היה נדמה שנפתרה הבעיה אבל רק ל5 דקות..
הבעיה.. בגלל שזה משהו שקצת קשה לשים לב אני חושש שהטכנאי יגיד שהכל בסדר מבחינתם וילך הבייתה..
אני חושב שבכל הטלויזיות הדקות, הכתוביות הן סמל לחדות. אם אתה רואה אותם ממש חד וטוב זה אומר שאתה תראה גם את כל השאר חד.
כמו השחקנים והקהל במגרשים, אני רואה אותם מטושטש. כשרואים דמויות מקרוב רואים טוב וזה נראה HD.
בן אדם רגיל יכול פחות לשים לב.
הבעיה.. בגלל שזה משהו שקצת קשה לשים לב אני חושש שהטכנאי יגיד שהכל בסדר מבחינתם וילך הבייתה..
אני חושב שבכל הטלויזיות הדקות, הכתוביות הן סמל לחדות. אם אתה רואה אותם ממש חד וטוב זה אומר שאתה תראה גם את כל השאר חד.
כמו השחקנים והקהל במגרשים, אני רואה אותם מטושטש. כשרואים דמויות מקרוב רואים טוב וזה נראה HD.
בן אדם רגיל יכול פחות לשים לב.
- טלHD
- גורו

TZAHI10 כתב:נדמה שנפתרה הבעיה אבל רק ל5 דקות..
בן אדם רגיל יכול פחות לשים לב....