מציעים לכם TX-SR608 של אונקיו ו VSX-1019 של פיוניר באותו המחיר. מה עדיף?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

הי

קבלתי שתי הצעות זהות ומאד מפתות לשני הרסיברים הללו (אני לא יכול לומר בדיוק באיזה מחיר, אבל הוא מאד מאד אטרקטיבי). שניהם מיבואנים מקוריים (טר ו טופ-אודיו)? הנה קישורים:

http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR608.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9 ... index.html

אני מתלבט קשות להחליט. לא ברור לי מי מהם נותן יותר תמורה או איכות לעומת האחר. אשמח לקבל המלצות
The more I see People the more like Pigs

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

EB1000 כתב:הי

קבלתי שתי הצעות זהות ומאד מפתות לשני הרסיברים הללו (אני לא יכול לומר בדיוק באיזה מחיר, אבל הוא מאד מאד אטרקטיבי). שניהם מיבואנים מקוריים (טר ו טופ-אודיו)? הנה קישורים:

http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR608.html

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9 ... index.html

אני מתלבט קשות להחליט. לא ברור לי מי מהם נותן יותר תמורה או איכות לעומת האחר. אשמח לקבל המלצות
...
EB1000

לאונקיו יש יותר גוון מוזיקלי מאשר הפיוניר .

לפיוניר יש יכולת פיענוח טובה יותר בקולנוע בייתי . + 7.1 input אנאלוגי כניסה די משמעותית ברסיבר .
לטעמי הפיוניר טובה יותר .

ההחלטה בידך . גש לחנות ושמע את שתי הרסיברים ותחליט מי מהם מתאימה לך יותר .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התשובה. בהפרש לא גדול כלפי מטה אני יכול לקבל גם ההרמן קרדון AVR-260 מבחינת פיצרים הוא לא פחות טוב (אף אולי יותר הודות לכניסות רב ערוציות ויצאות פרה + ההמשך תמיכה ב SVIDEO הגוסס), אבל הוא בעל הספק זעום של 40 וואט בלבד לעומת 90+ בשני האחרים... ה AVR360 לעומת זאת יצריך הוספה לא מבוטלת של כ 1000 שח.. אגב רק האונקיו 608 תומך ב HDMI 1.4.. לא ברור לי אם אני צריך את זה, שכן לא מזמן רכשתי טלוויזיה 42 FHD ולא חושב שאני אשדרג לתלת מימד לפני שהערוץ הראשון ישדר את מבט ב 3D...

המצחיק הוא שההרמן מתומחר בארץ זול יותר מבביטניה, לעומת האונקיו והפיוניר שנמכרים בהפרש לא מבוטל ממחירם בחול. ההרמן הכי אטרקטיבי אבל לא ברור למה הם מתקמצנים על כל וואט... מה כן שאין מה להשוות בין שירות המקצועי של טופ אודיו וטר לעומת השירות העממי בסגנון הוט\יס של ניופאן...

הנה קישור להרמן (רק שלשום יצא גרסת FIRMWARE חדשה.. להרמן יש RS232 והם כל שני וחמישי מעדכנים גרסת DSP.. לא ברור אם זה טוב או רע... (כאילו הם כל שבוע מגלים באג חדש..?)

http://www.harmankardon.com/EN-GB/Produ ... sT=0&ovT=1

יק
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

אתה אולי יודע מה ההבדל בין

שליחה #4 

608 ל 578 אונקיו ?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #5 

EB1000

אל תתיחס להספקים של וואטים יותר מידי . זה מאוד תלוי באיזה אמפר עובד השנאי של הרסיבר .

יש לחבר של את ההרמן 260 הוא רכש אותו לפני חודש הוא לא הכי מסופק ממנו באיכות הפיענוח בקןלנוע בייתי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה. כעקרון ל 260 בסוף חודש שעבר יצאה גרסת DSP יותר עדכנית. מעניין אם הוא ניסה לשדרג. על הנייר הפרדת הערוצים של ההרמן דיי טובה. הכי מבלבל אותי זה הבדלי ההספק העצומים לטובת האונקיו 608 והבדלי התמחור בחול לעומת הארץ (ההרמן הרבה יותר יקר מהאונקיו באירופה, אבל אצלנו זה הפוך..). לאונקיו יש 5 כניסות HDMI ולהרמן רק 3 (אני לא חושב שאני צריך יותר. אם BD מגיע מהסטרימר, ויש לי עור ממיר לווינין + קונסולית משחקים, זה בדיוק 3 כניסות מינימאליות נדרשות). בכל אופן בגלל שהפיוניר שהוצע לי לא מגע בצבע שחור, ירדתי ממנו, וכעט הדילמה היא בין הרמן 260 לאונקיו 608, כאשר ההרמן זול יותר בכ 700 שח אך מגיע עם שנת אחריות לעומת 3 באונקיו...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #7 

הVSX-1019 איכזב אותי מאוד בסטריאו ויש לו סאונד עם גוון בהיר באופן כללי ולכן אני אישית הייתי מעדיף את ה608.

EB1000 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

תודה. קיבלתי טיפ דומה מפורום אחר. ולכן ממנו ירדתי. כעט הדילמה היא בין האונקיו 608 להרמן 260 אשר זול ממנו באופן משמעותי בארץ. להרמן יש רק מצבי סראונד רב ערוצי ללא מצבי הדמייה סביבתית כמו אולמי קונצרטים ושאר ירקות.. אני בכל מקרה שומע מוסיקה בסטריאו כאשר הסאב כבוי.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

ההארמן קארדון עושה עבודה טובה בק"ב אבל בסטריאו יש לו סאונד "חנוק" , מצבי הסראונד לא מוסיפים כלום והם אף מורידים מאיכות הסאונד כך שזה לא צריך להיות שיקול מכריע בבחירה שלך. בכל מקרה גם במקרה הזה ה608 עדיף.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #10 

שלשות הרסיברים שציינתה לא מתמחים בדו ערוצי(בלשון המעטה) הייתי הולך לכיוון ההרמן ,רק מגלל יחס תועלת מחיר !!
היבואנים של פיוניר ואונקיו במיוחד חושבים שהציבור או פרייאר או טיפש :?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

שי, האם תוכל לפרט מדוע אתה חושב כך?

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #12 

אונקיו מחיר מעבר לים 349$
בארץ-4200-4500
פיוניר -399$
בארץ-4600-5700
מקווה שהבנתה כי אני לא הצלחתי להבין :roll:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

והאם האונקיו נחות מה260 רק בגלל הפערים במחיר בארץ ובחוץ לארץ? אבל הכעס שלך מובן במידה מסויימת, לא צריכים להיות פערים כאלה גדולים במחיר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”