חיפוש באנשי קשר..
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אתה בטוח שהחיפוש לפי משפחה בלבד? אמנם המשפחה מודגשת אבל החיפוש הוא גם עבור הפרטי. נסה לחפש שם פרטי ותראה מה קורה
אלי חבוש
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה השמות רשומים אצלך בשדה יחיד תחת אנשי הקשר עצמם (למשל, במקום שיהיה רשום "בנימין" בשם הפרטי ו"נתניהו" בשם המשפחה, רשום "בנימין נתניהו" באותו השדה).
אני מניח שזה קרה כי העתקת זכרונות מהסים למכשיר וכך זה עובד...
אין ברירה אלא לערוך אותם ידנית, אם ישירות מהאייפון או מהתוכנה עימה אתה מסנכרן אנשי קשר (למשל - אאוטלוק).
אין ברירה אלא לערוך אותם ידנית, אם ישירות מהאייפון או מהתוכנה עימה אתה מסנכרן אנשי קשר (למשל - אאוטלוק).
השמות שלי בעבר היו בעברית ובאמת היו בשדה אחד אחרי שהעברתי אותם.. אבל היום הם רשומים באנגלית אחרי שינוי ידני שלי דרך האייפון..uriler כתב:כנראה השמות רשומים אצלך בשדה יחיד תחת אנשי הקשר עצמם (למשל, במקום שיהיה רשום "בנימין" בשם הפרטי ו"נתניהו" בשם המשפחה, רשום "בנימין נתניהו" באותו השדה).
אין ברירה אלא לערוך אותם ידנית, אם ישירות מהאייפון או מהתוכנה עימה אתה מסנכרן אנשי קשר (למשל - אאוטלוק)....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הם רשומים בשדות הנפרדים של שם פרטי ושם משפחה?
תחת ה settings->mail, contacs and calendars יש לך אפשרות לשלוט באופן המיון והתצוגה, האם שם פרטי קודם לשם משפחה או ההפך.
זה משפיע על הסדר אבל לדעתי לא על ההדגשה..
תחת ה settings->mail, contacs and calendars יש לך אפשרות לשלוט באופן המיון והתצוגה, האם שם פרטי קודם לשם משפחה או ההפך.
זה משפיע על הסדר אבל לדעתי לא על ההדגשה..
כן זה מסודר בשדות נפרדים.. ותודה, נכנסתי לsettings->mail, contacs and calendars ושניתי שם את סדר התצוגה וגם ההדגשה שונתה..uriler כתב:הם רשומים בשדות הנפרדים של שם פרטי ושם משפחה?
זה משפיע על הסדר אבל לדעתי לא על ההדגשה.....
תודה!