בעיה עם הזרמת שירים בPS3
הורדתי את כל הקבצים שלי מהאיפוד למחשב, העליתי אותם לספריה של המדיה פלייר11, הוא רואה אותם קורא אותם מנגן איתם ואפילו רוקד איתם. אבל משום מה הPS מסרב, הוא רואה רק את 2 הפיילים של בטהובן והקטע השני שמגיע חינם עם המחשב, אך מסרב לראות את ה20 אלף הקבצים האחרים. אפילו לא אחד. מה אני עושה לא נכון?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא כ"כ אוהב את השרת של מדיה פלייר 11. מסובך מדי. תתקין Playstation Media Server ויעבוד לך פיקס בלי סיבוכים מיותרים. עושה גם טראנסקודינג ל FLAC שזה משהו שהמדיה פלייר לא עושה לדעתי.
Need more cowbell
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
באיזו ספרייה שמת אותם?
הברירת מחדל של השיתןף במדיה פלייר היא my music. אם אתה רוצה להוסיף תיקיות אחרות יש צורך להגדיר אותן
תחת הלשונית של library יש לבחור ב media sharing ולהגדיר את התיקיות
הברירת מחדל של השיתןף במדיה פלייר היא my music. אם אתה רוצה להוסיף תיקיות אחרות יש צורך להגדיר אותן
תחת הלשונית של library יש לבחור ב media sharing ולהגדיר את התיקיות
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לפי דעתי אם היה יותר מידי שירים היית יכול לראות לפחות חלק
חוץ מזה מה מבטיח לה שהסדר של הספריה במדיה פלייר יעבור גם לPS3?
לפי מה שאני יודע זה יעבור רק אם הכל מסודר בפלייליסטים
לא יכול להיות מצב שאתה בטעות מתחבר למחשב אחר שאין עליו שירים ויש רק את אלה של הבטוהבן והשני?
נסה אולי להעביר חלק מהשירים לאותה תיקיה של הבטוהבן קוראים לה SAMPLE MUSIC בתוך MY MUSIC
אם אתה רואה אותם ברור שזה בעיה בהגדרות
בנוסף, בהגדרות של השיתוף תיקיות ב-PS3 האם אתה מצליח לראות את השמות של התיקיות מהמחשב? אם כן אז אולי פשוט לתת זמן לPS3 לרענן את הרשימה של השירים, אחרי הכל אמרת שמדובר ב20 אלף וזה לא מעט
איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
והאם ניסית לשתף קבצי מדיה אחרים? הכוונה לסרטים ולתמונות
חוץ מזה מה מבטיח לה שהסדר של הספריה במדיה פלייר יעבור גם לPS3?
לפי מה שאני יודע זה יעבור רק אם הכל מסודר בפלייליסטים
לא יכול להיות מצב שאתה בטעות מתחבר למחשב אחר שאין עליו שירים ויש רק את אלה של הבטוהבן והשני?
נסה אולי להעביר חלק מהשירים לאותה תיקיה של הבטוהבן קוראים לה SAMPLE MUSIC בתוך MY MUSIC
אם אתה רואה אותם ברור שזה בעיה בהגדרות
בנוסף, בהגדרות של השיתוף תיקיות ב-PS3 האם אתה מצליח לראות את השמות של התיקיות מהמחשב? אם כן אז אולי פשוט לתת זמן לPS3 לרענן את הרשימה של השירים, אחרי הכל אמרת שמדובר ב20 אלף וזה לא מעט
איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
והאם ניסית לשתף קבצי מדיה אחרים? הכוונה לסרטים ולתמונות