אי אפשר לסבול אותם גם ביחד.arik35 כתב:אני שמח שאורלי וגיא זוג, ככה אפשר לא לסבול אותם כאחד.
ולגבי התחקיר, מישהו ציפה ליותר?...
היום תוכנית בערוץ 10 בשעה 9 וחצי , על ספקיות האינטרנט
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
flsh כתב:אני לא מסכים. אפשר לעשות תחקיר על מריחואנה רפואית, שלרוב האנשים אין עניין בה כי הם בחיים לא יקבלו מרשם, לא יהנו מהתופעות שלה (כי הם בריאים) וכנראה גם לא רוצים אפילו לנסות מריחואנה, אבל להסביר על אינטרנט שזה משהו שחלק עצום מהציבור כן משתמש בו - אי אפשר? אתה יכול להסביר מה זה תיעדוף וזה יכנס מאוזן אחת וישר יצא מהשניה, ואתה יכול להסביר את זה בגובה העיניים והרבה אנשים יבינו.
עם האופן שבו משרד התקשורת מעוניין באינטרנט מהיר בישראל, זה יכול להיות סרטההסברה האידאלי. אפשר לשדר את זה בערוץ הראשון וזה לא צריך להיות יקר במיוחד להפקה. בשביל מה אנחנו משלמים אגרה אם לא בשביל תוכן שהוא בדיוק לא למטרת רווח?...
תנסה בעצמך להסביר מה זה תיעדוף לבנאדם מהרחוב. ניראה אם תצליח. מריחואנה זה נושא לא טכני, תיעדוף זה נושא מאוד טכני. אם תתחיל לדבר על דברים טכניים - זו התאבדות.
להזכירך, היה בארץ בעבר ערוץ אמריקאי שלם שנקרא TECH TV ששודר ביס, היה אחלה ערוץ, בסוף הוא הפסיק לשדר. הוא לא הפסיק לשדר בארץ, הוא הפסיק לשדר בכלל. הם פשטו את הרגל.
לדעתי צריך להכניס טוב טוב לראש שהקהל בפורומים מסוג זה הוא טיפה בים של אנשים שלא מבינים דברים טכניים ב-כ-ל-ל.