היום תוכנית בערוץ 10 בשעה 9 וחצי , על ספקיות האינטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8134
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #21 

arik35 כתב:אני שמח שאורלי וגיא זוג, ככה אפשר לא לסבול אותם כאחד.
ולגבי התחקיר, מישהו ציפה ליותר?
...
אי אפשר לסבול אותם גם ביחד.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #22 

flsh כתב:אני לא מסכים. אפשר לעשות תחקיר על מריחואנה רפואית, שלרוב האנשים אין עניין בה כי הם בחיים לא יקבלו מרשם, לא יהנו מהתופעות שלה (כי הם בריאים) וכנראה גם לא רוצים אפילו לנסות מריחואנה, אבל להסביר על אינטרנט שזה משהו שחלק עצום מהציבור כן משתמש בו - אי אפשר? אתה יכול להסביר מה זה תיעדוף וזה יכנס מאוזן אחת וישר יצא מהשניה, ואתה יכול להסביר את זה בגובה העיניים והרבה אנשים יבינו.
עם האופן שבו משרד התקשורת מעוניין באינטרנט מהיר בישראל, זה יכול להיות סרטההסברה האידאלי. אפשר לשדר את זה בערוץ הראשון וזה לא צריך להיות יקר במיוחד להפקה. בשביל מה אנחנו משלמים אגרה אם לא בשביל תוכן שהוא בדיוק לא למטרת רווח?
...

תנסה בעצמך להסביר מה זה תיעדוף לבנאדם מהרחוב. ניראה אם תצליח. מריחואנה זה נושא לא טכני, תיעדוף זה נושא מאוד טכני. אם תתחיל לדבר על דברים טכניים - זו התאבדות.
להזכירך, היה בארץ בעבר ערוץ אמריקאי שלם שנקרא TECH TV ששודר ביס, היה אחלה ערוץ, בסוף הוא הפסיק לשדר. הוא לא הפסיק לשדר בארץ, הוא הפסיק לשדר בכלל. הם פשטו את הרגל.
לדעתי צריך להכניס טוב טוב לראש שהקהל בפורומים מסוג זה הוא טיפה בים של אנשים שלא מבינים דברים טכניים ב-כ-ל-ל.

arik35
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #23 

צודק הבחור שמעליי, ניר, בגלל זה הטלוויזיה היום (המסחרית) היא אופיום להמונים ותו לא.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”