היום תוכנית בערוץ 10 בשעה 9 וחצי , על ספקיות האינטרנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הבעיה עם התחקירים של אורלי וגיא, זה שאני מתקשה להסתמך על התוצאות אחרי הסיפור של LCD/פלזמה.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
אתם יודעים מה......
ניסיתי,בספיד טסט אני גולש 3.5
ובאתר מהירות גלישה של בזק 15.38
שאני מנוי בזק תשתית ואורנג' ספקית על 15 מגה.
לא יודע מה זה אומר
ניסיתי,בספיד טסט אני גולש 3.5
ובאתר מהירות גלישה של בזק 15.38
שאני מנוי בזק תשתית ואורנג' ספקית על 15 מגה.
לא יודע מה זה אומר
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לחשוב שביזבזתי מקום על המקס כדי להקליט את האיוולת הזאת....
איזה תחקיר הזוי.
מחר אני עושה תחקיר על איכות המים בארץ:
"נעבור לת"א, שם נמצא כתבנו מיקי בר קיקי. מיקי, מה אתה אומר?" (מיקי מוזג כוס מים וטועם) "לא משהו, אורלי וגיא, לא משהו".
"אנחנו פנינו לחברת מקורות והם אמרו שהמים דווקא כן משהו.
אם כן חברים, עובדים עליכם, תתקשרו מחר כולם לחברת מקורות ותגידו להם שהם לא משהו, אולי ככה הם יעשו משהו".
איזה תחקיר הזוי.
"נעבור לת"א, שם נמצא כתבנו מיקי בר קיקי. מיקי, מה אתה אומר?" (מיקי מוזג כוס מים וטועם) "לא משהו, אורלי וגיא, לא משהו".
אם כן חברים, עובדים עליכם, תתקשרו מחר כולם לחברת מקורות ותגידו להם שהם לא משהו, אולי ככה הם יעשו משהו".
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
theAman כתב:לחשוב שביזבזתי מקום על המקס כדי להקליט את האיוולת הזאת....
איזה תחקיר הזוי.
אם כן חברים, עובדים עליכם, תתקשרו מחר כולם לחברת מקורות ותגידו להם שהם לא משהו, אולי ככה הם יעשו משהו"....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אבי,
אל תשכח.
מיקי מוזג מים מבר של מי עדן
הוא עשה זאת במטולה, נהריה, חיפה, ירושלים, ת"א, באר שבע ואילת.
מסקנה:
המים זהים בכל הארץ
תגובת מקורות:
נכון
תגובת מי עדן:
אין אנו מקבלים מסקנות נמהרות אלו למרות שהן לטובתנו
תשמעו מעורכי הדין שלנו
אל תשכח.
מסקנה:
המים זהים בכל הארץ
תגובת מקורות:
נכון
תגובת מי עדן:
תשמעו מעורכי הדין שלנו
העם דורש..... כל מיני דברים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
sam22 כתב:אבי,
אל תשכח.
מסקנה:
המים זהים בכל הארץ
תגובת מקורות:
נכון
תגובת מי עדן:
תשמעו מעורכי הדין שלנו...
מה שעוד מעצבן זה שהם כבר הביאו לאולפן את ניב ליליאן מ-YNET, שהתחיל להסביר להם איך עובד העסק, אבל הם נתנו לו כ"כ מעט זמן, שהוא לא יכל לעשות עם זה כלום.
והוא בהחלט יכל לתת הסברים מעמיקים, אם רק היו נותנים לו את הבמה.
זה נראה כאילו שהם אומרים "תראו איזה רציניים אנחנו, אפילו הבאנו את ניב ליליאן מ-YNET, ועכשיו נעבור לפרסומות..."
תהרגו אותי , אני לא מבין למה באמת ציפתם ליותר . מה בדיוק חשבתם ? שטייקוני המדיה ילכו אחד נגד השני ? הרי אם זה היה תחקיר מעמיק , הנפגעות הראשיות היו בזק בינלאומי , ששייכת היום למישהו שיש לו מניות בערוצי תקשורת שונים כולל יס , ונטוויז'ן שהייתה בבעלותו . אח"כ היו הולכים על הספקיות ואחת מהן היא הוט . בקיצור , היה צריך להראות שהנושא מטופל ו/או "טופל" ביידי התקשורת , ואז אם יבוא מישהו יגידו לו זה לא אייטם . ולגמור את זה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה לא הענין של ללכת אחד נגד השני.
הם כבר העלו את הענין וניפחו את זה להרבה רעש
וכולם יודעים שהאינטרנט שלהם דפוק ולא מקבלים את שהובטח.
אבל אם מעלים תחקיר, שיעמדו מאחוריו בצורה רצינית
בדיחה.
שאורלי וגיא ימשיכו לטפל בקשישים שנתקלים באטימות בביטוח לאומי
רצוי שלא יגלשו לצרכנות ובטח לא שקשור לדברים טכנלוגיים
הם כבר העלו את הענין וניפחו את זה להרבה רעש
וכולם יודעים שהאינטרנט שלהם דפוק ולא מקבלים את שהובטח.
אבל אם מעלים תחקיר, שיעמדו מאחוריו בצורה רצינית
בדיחה.
שאורלי וגיא ימשיכו לטפל בקשישים שנתקלים באטימות בביטוח לאומי
רצוי שלא יגלשו לצרכנות ובטח לא שקשור לדברים טכנלוגיים
העם דורש..... כל מיני דברים
לא ראיתי. אני באמת לא מבין למה ציפיתם. התחקירים שלהם תמיד מאוד שטחיים ולא מדוייקים (בלשון המעטה). כך היה עם ה LCD\פלזמה, כך היה עם המזון האורגני וכך היה עם עוד הרבה נושאים אחרים. אפילו הכתבות של "תוכנית חיסכון" יוצאות מקצועיות לידם.
הייתי מת שיעשו תחקיר בנושא בסגנון הסרט של צחי קליין ואברי גלעד גראס באישור רופא. מה שאורלי וגיא עושים זה משחקים על הצד הכי רגיש שלנו, זה שאומר לנו שדופקים אותנו.
שיבואו, יסבירו איך זה עובד בחו"ל, על המונופול של מד1, על המחירים שלוקחים לעומת תשתית, על תיעדוף, על מה זה חבילת גיימר\PRIVATE NGN וכל שאר הקקה, מה זה פינג, איפה מבקר הגולש הישראלי הממוצע (אתר ישראלי לעומת אתר זר) וכו'. אפשר לעשות על זה סרט מדהים באורך שעה, וכל עוד זה יהיה מפורט וחינוכי במקום פופוליסטי, מבוקר במקום חובבני, ועל ידי אנשים שבאמת אכפת להם במקום דובי האכפת לי (מהרייטינג) זה יכול לעשות צעדי ענק בנושא. לא ראיתי את התחקיר של אורלי וגיא, אבל לפי התגובות פה ולפי כמה דברים אחרים שלהם שראיתי, עושה רושם שהמטרה היחידה הייתה רייטינג ולהמשיך לגרום לנו לחשוב שדופקים אותנו מבלי שלעזאזל נדע איך (שזה הכי גרוע).
ומה אפשר לעשות? את זה
http://www.ispreview.co.uk/story/2010/0 ... d-isp.html
מחמם את הלב לדעת שהתאגדות של אנשים עדיין יכולה להזיז הרים בעולם הזה.
שיבואו, יסבירו איך זה עובד בחו"ל, על המונופול של מד1, על המחירים שלוקחים לעומת תשתית, על תיעדוף, על מה זה חבילת גיימר\PRIVATE NGN וכל שאר הקקה, מה זה פינג, איפה מבקר הגולש הישראלי הממוצע (אתר ישראלי לעומת אתר זר) וכו'. אפשר לעשות על זה סרט מדהים באורך שעה, וכל עוד זה יהיה מפורט וחינוכי במקום פופוליסטי, מבוקר במקום חובבני, ועל ידי אנשים שבאמת אכפת להם במקום דובי האכפת לי (מהרייטינג) זה יכול לעשות צעדי ענק בנושא. לא ראיתי את התחקיר של אורלי וגיא, אבל לפי התגובות פה ולפי כמה דברים אחרים שלהם שראיתי, עושה רושם שהמטרה היחידה הייתה רייטינג ולהמשיך לגרום לנו לחשוב שדופקים אותנו מבלי שלעזאזל נדע איך (שזה הכי גרוע).
ומה אפשר לעשות? את זה
http://www.ispreview.co.uk/story/2010/0 ... d-isp.html
מחמם את הלב לדעת שהתאגדות של אנשים עדיין יכולה להזיז הרים בעולם הזה.
בשניה שיתחילו לדבר על פינגים ותיעדוף, הם יאבדו את כל הקהל שלהם, הם לא ימכרו פרסומות, והם ירדו מהמסך.flsh כתב:הייתי מת שיעשו תחקיר בנושא בסגנון הסרט של צחי קליין ואברי גלעד גראס באישור רופא. מה שאורלי וגיא עושים זה משחקים על הצד הכי רגיש שלנו, זה שאומר לנו שדופקים אותנו.
שיבואו, יסבירו איך זה עובד בחו"ל, על המונופול של מד1, על המחירים שלוקחים לעומת תשתית, על תיעדוף, על מה זה חבילת גיימר\PRIVATE NGN וכל שאר הקקה, מה זה פינג, איפה מבקר הגולש הישראלי הממוצע (אתר ישראלי לעומת אתר זר) וכו'. א...
וכולכם תוכלו להמשיך לצקצק בלשונכם ולהראות כמה שאתה חכמים ובעיקר מומחים.
אני לא מסכים. אפשר לעשות תחקיר על מריחואנה רפואית, שלרוב האנשים אין עניין בה כי הם בחיים לא יקבלו מרשם, לא יהנו מהתופעות שלה (כי הם בריאים) וכנראה גם לא רוצים אפילו לנסות מריחואנה, אבל להסביר על אינטרנט שזה משהו שחלק עצום מהציבור כן משתמש בו - אי אפשר? אתה יכול להסביר מה זה תיעדוף וזה יכנס מאוזן אחת וישר יצא מהשניה, ואתה יכול להסביר את זה בגובה העיניים והרבה אנשים יבינו.
עם האופן שבו משרד התקשורת מעוניין באינטרנט מהיר בישראל, זה יכול להיות סרטההסברה האידאלי. אפשר לשדר את זה בערוץ הראשון וזה לא צריך להיות יקר במיוחד להפקה. בשביל מה אנחנו משלמים אגרה אם לא בשביל תוכן שהוא בדיוק לא למטרת רווח?
עם האופן שבו משרד התקשורת מעוניין באינטרנט מהיר בישראל, זה יכול להיות סרטההסברה האידאלי. אפשר לשדר את זה בערוץ הראשון וזה לא צריך להיות יקר במיוחד להפקה. בשביל מה אנחנו משלמים אגרה אם לא בשביל תוכן שהוא בדיוק לא למטרת רווח?