סאב KEF PSW3000 לא מוציא צליל
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
הסאב נותן אינדיקציה שהוא עובד. שום חיבור לא השתנה. לאחרונה התחיל להפעיל ולכבות את עצמו. למיטב זכרוני הוציא צלילים לפעמים, עכשיו הפסיק. ניסיתי להגדיר את כל הרמקולים כקטנים ולהרים את תדר החיתוך ברסיבר ל-200 כדי לשמוע צליל, לא עבד. גם כשניסיתי דאבל באס הגעתי לאותה התוצאה.
הסאב מרעיש כרגע, רעש סטטי קבוע. כמו שהיה לי לפני שהתקינו את האיזולטור בממיר של הוט.
רעיונות מה הולך פה?
הסאב מרעיש כרגע, רעש סטטי קבוע. כמו שהיה לי לפני שהתקינו את האיזולטור בממיר של הוט.
רעיונות מה הולך פה?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עדכון: כשניסיתי את הLEVEL CAL הסאב הגיב יפה יפה לשינוי העוצמות. מרגע שעברתי למוזיקה - נדם.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

יש איזושהי הערכת מחיר לתיקון כזה? כבר לא באחריות..
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

רעש בסאב? כשאני מחובר, גם אם הווינאמפ על סטופ - יש רעש סטטי קבוע. כשאני מוציא את הכבל, מן הסתם - שקט. כשאני נוגע בכניסות של החיבור הפאסיבי, הצליל גם קיים אך חלש יותר. כשאני מחבר לכניסות ההיי פאס אאוטפוט לבל, אין רעש. לא ניסיתי לבדוק אם שומעים את הסאב כראוי, כי אין לי מושג מה הכניסה אומרת. הרעש קיים גם בצד שמאל וגם בצד ימין של הליין אין.
זו התמונה של הפאנל האחורי של הסאב. הכניסות הפאסיביות שאני מדבר עליהן נמצאות בצד שמאל (במידה ולא השתמשתי במינוח נכון)
http://www.superfi.co.uk/images/PSW3000 ... 91x798.jpg
זו התמונה של הפאנל האחורי של הסאב. הכניסות הפאסיביות שאני מדבר עליהן נמצאות בצד שמאל (במידה ולא השתמשתי במינוח נכון)
http://www.superfi.co.uk/images/PSW3000 ... 91x798.jpg
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

עוד עדכון - כשניתקתי את כבלי ה-HDMI, הרעש הסטטי פסק. אני עדיין לא מצליח לשמוע/להרגיש את הסאב בפעולה. כשהתעסקתי שוב עם הלבל קליבריישן, הוא הרעיד לי את הבית. בלי צחוק. ממש פחדתי שיתחילו ליפול לי פה דברים. ואפילו לא הגעתי לפול ווליום. מה שכן, מאז שהחלפתי כרטיס קול ל-EMU1212, החלו הבעיות עם הסאב לדעתי.מחובר דיגיטלית.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

נפתרה הבעיה. ברגע שקניתי את ה-EMU, העברתי את ה-DSP לדיירקט. באמת מאז התחילו הבעיות. כשהעברתי לסטריאו, חזר הסאב לחיים. ואני חשבתי שדיירקט משמעו לשמוע את הצליל ללא DSP, כפי שהוקלט.