ממיר מקליט HD ב HOT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

לדעתי אין סיכוי שעד סוף השנה יצא לפועל ממיר HD מקליט בהוט .

א) אם היו רוצים להשיק ,היו עושים זאת עכשיו.

ב) יש לחצים מצד גורמי תוכן ב VOD ,שיקול כספי של לקוח.

ג) קראו את התגובות של משתמשי YES המאוכזבים .

מה שנראה נכון זה הקלטה דרך הרשת ,הקלטה מרחוק .

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

אני מנוי יס ואני מאוד מרוצה מהממיר המקליט, זו הסיבה העיקרית שבגללה עברתי מהוט ליס ואני לא מצטער על כך לרגע.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

טכנאי שהיה אצלי לפני יומיים אמר בפירוש שלא יהיה ממיר כזה בעתיד... :(
הוא טוען שאם יהיה משהו דומה זה יהיה ממיר HD עם שירות מג'יק למי שירצה ( הקלטה על שרתים של הוט ).
באמת מאכזב ביותר שהוט לא ישרו עדיין קו עם יס בענין הזה. לי מאוד חסרה האפשרות להקליט תוכן HD .

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

תאמרו תודה שHOT משתמשים ביתרונות שלה כלפי יס ושיש להם קו חוזר ולכן הם עושים ניסויים על NPVR המאפשר שמירה על השרתים של HOT ובכך כל תוכנית מוקלטת לעולם לא תמחק אפילו בעת החלפת ממיר.
הבעיה היחידה בשיטה הזו היא לדעתי הנפח, אם למשל HOT יקצו ללקוח 180GB השרתים שלהם ירדו ומהר עקב עומסים, כמה נפח כבר הוט יכולה לאחסן? בכל אופן בעתיד אפילו יס ישיקו ממירי MaxHD בנפחים של 1TB ואף 2TB ואז בכלל יהיה פער לא קטן בין יס להוט מבחינה טכנולוגית.

פילפלון
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

תאמרו תודה שHOT משתמשים ביתרונות שלה כלפי יס ושיש להם קו חוזר ולכן הם עושים ניסויים על NPVR המאפשר שמירה על השרתים של HOT ובכך כל תוכנית מוקלטת לעולם לא תמחק אפילו בעת החלפת ממיר.
הבעיה היחידה בשיטה הזו היא לדעתי הנפח, אם למשל HOT יקצו ללקוח 180GB השרתים שלהם ירדו ומהר עקב עומסים, כמה נפח כבר הוט יכולה לאחסן? בכל אופן בעתיד אפילו יס ישיקו ממירי MaxHD בנפחים של 1TB ואף 2TB ואז בכלל יהיה פער לא קטן בין יס להוט מבחינה טכנולוגית.
...
כל הרעיון מאחורי NPVR,הוא שיתוף משאבים,כלומר אם מספר גדול של משתמשים מקליט תוכנית זהה.
התוכן ישמר רק פעם אחת בשרתי HOT.
בפועל לא תהיה הקצאת נפח אחסון לכל מנוי,אלא שיתוף קבצים אחד גדול.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

כאן נכנס החיסרון של HOT, אם הם יעשו את זה הVOD שלהם יאבד חשיבות רבה - עדיף להקליט בחינם מלשלם, אלא אם כן הם יגבו שקל על הקלטה.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #7 

המקס HD של יס עושה המון בעיות כרגע ללקוחות YES, אני מקווה שהוט מפיקים לקחים ולכשייצא ממיר כזה הוא יהיה נקי מבעיות.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #8 

dodi88 כתב:המקס HD של יס עושה המון בעיות כרגע ללקוחות YES, אני מקווה שהוט מפיקים לקחים ולכשייצא ממיר כזה הוא יהיה נקי מבעיות.
...
אין סיכוי כזה

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

zovirax כתב:
dodi88 כתב:המקס HD של יס עושה המון בעיות כרגע ללקוחות YES, אני מקווה שהוט מפיקים לקחים ולכשייצא ממיר כזה הוא יהיה נקי מבעיות.
...
אין סיכוי כזה
...
לכן הפתרון הוא הקלטה מרחוק\ברשת .

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #10 

הקלטה מרחוק/ ברשת (קרי NPVR) היא פתרון שלא הצליח לעבוד בשום מקום בעולם, וגם לא יצליח, בגלל שתי סיבות מרכזיות:
כלכלית: storage הרבה יותר זול מ-transport. כלומר: הרבה יותר זול לשים 1T אצל כל לקוח בבית מאשר להזרים 1T לכל לקוח הביתה. פתרון שמבוסס על אחסון מבוזר (כמו tivo, יס-מקס ודומיו) תמיד יהיה זול יותר מאשר פתרון שמבוסס על אכסון ריכוזי.

טכנולוגית: אין שום רשת שתצליח לעמוד בעומסים הנדרשים מ-NPVR בשימוש. כל הרשתות (החל מרשתות סלולר, דרך רשתות כבלים -metro ועד לרשתות WAN) לוקחות בחשבון usage factor מסויים, ובוודאי לא מתוכננות לעמוד ב-usage של 30/50/80 אחוז. אני אתן דוגמא ברוח ימים אלו: כאשר מובקע גול במהלך משחק כדורגל, צופים רבים עושים rewind על מנת לראות את הגול שוב. זה אומר שנתח נכבד מהרשת עובר משידור אחיד לכולם (multicast) להרבה שידורים פרטניים (multi-unicast). הרשת פשוט לא יכולה לעמוד בנפחי התעבורה האלה (הן ברמת ה-last mile והן ברמת ה-metro).
You are never fully dressed without a smile

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #11 

אני רק נחרד מהמחשבה לעבור מהמג'יק עם המהירות והיעילות שלו היום, להקלטה מבוססת רשת שתיקח זמן לכל תכנית מוקלטת לעלות, והקימה פעמיים ביום להוציא ולהכניס מהחשמל.

menif
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #12 

dor8 כתב:טכנאי שהיה אצלי לפני יומיים אמר בפירוש שלא יהיה ממיר כזה בעתיד... :(
הוא טוען שאם יהיה משהו דומה זה יהיה ממיר HD עם שירות מג'יק למי שירצה ( הקלטה על שרתים של הוט ).
באמת מאכזב ביותר שהוט לא ישרו עדיין קו עם יס בענין הזה. לי מאוד חסרה האפשרות להקליט תוכן HD .
...
הוט אולי לא ישרו קו,אבל מבחינת הצלחה הם הוכיחו שיש ביקוש רק לממיר מקליט ורק לממיר HD, ועל זה בסופו של דבר הם נמדדים (כסף).

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #13 

אני בטוח וגם יודע שיש ביקוש אצלם גם לממיר HD מקליט !
לא כל דבר בחיים נמדד בכסף. לצערי בהוט כנראה שכן וזה חבל כי אנחנו
הלקוחות סובלים מזה.

NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

roypeles כתב:אני רק נחרד מהמחשבה לעבור מהמג'יק עם המהירות והיעילות שלו היום, להקלטה מבוססת רשת שתיקח זמן לכל תכנית מוקלטת לעלות, והקימה פעמיים ביום להוציא ולהכניס מהחשמל.
...
דווקא בדור החדש של הממירים הכל עובד כשורה ללא צורך של הוצאה מהחשמל ,הVOD עובד מהר מאד .

זה לא הבעייה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”