מבקש חוות דעת על מגבר Sunfire Cinema Grand
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין-הדגם שהוא שואל טרנזיסטורי-בלבד
MartinHSabag כתב:אני מכיר את גרסת הסטריאו, שהיתה אצלי המון זמן.
לטעמי, זה הניסיון חיקוי הכי גרוע ששמעתי של מנורות עם טרנזיסטורים.......
אני יודע על איזה דגם אתה מדבר -שונה לחלוטין מדגם זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שמעתי אותו פעם
מגבר חזק מאוד -מעולה לקולנוע ביתי ובמיוחד אם יש לך רמקולים גדולים /לא נצילים/ התנגדות 4 אוהם.
קצת פחות למוזיקה
בתמחור שאמר הקרוקודיל -
-ממש עסקה טובה!
ישראל
קצת פחות למוזיקה
בתמחור שאמר הקרוקודיל -
ישראל
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בסכום הזה אפשר לקנות רסיבר דנון 4806, הרבה יותר תמורה לאגרה.
בלי להיכנס לשאלה איזה דגם בדיוק עומד לדיון כאן - גם לי היה בעבר פרה של סנפייר ואני מאוד מסכים עם מה שמרטין ו CROC כתבו.
אולי כדאי להסביר מדוע אני מסכים איתם:
הסיבה העיקרית שעשויה לתמוך בבחירה של סנפייר על פני דנון או ימהה מהסדרות הגבוהות הינה יחידות ההגברה האמורות להיות עדיפות. בכל הנוגע לצי'פים (RC DAC DSPׂ ) המוצרים של החברות האחרות הינם לפחות ברמה שווה. באשר לצליל בסטריאו - מרטן ואני הגענו בנפרד לאותה מסקנה בדיוק (נסיון לחקות צליל "חם" של מגברי מנורות). בנקודה זו חשוב לאמר שהמכשירים של סנפייר (גם בסטריאו) אינם שואפים לעקומת הענות תדרות שטוחה אלא הם "VOICED" באופן המדגיש את הקולות על פני המוסיקה (יש WHITE PAPER של קארוור בנושא). בלי לנקוט עמדה (ובלי להתיחס לכך שקארוור אומר מה שאחרים אינם מעיזים להגיד) למי שרוצה מערכת HI FI - זו נקודה בעייתית למדי.
סיבה נוספת הינה התמחור ביחס לעוצמת ההגברה - המכשירים של סנפייר יחסית זולים בנושא הזה- אבל רק בחו"ל. במחיר של 24000 ש"ח ליחידה - עדיף לקנות דנון עם RC ובנוסף מגבר סטריאו של חברה אחרת ואיכותית יותר לערוצים הקדמיים.
בינינו- אלא אם יש לך רמקולים בעלי עכבה נמוכה ומאוד מאוד לא נצילים, בחדר ענק (הדורש הגברה חזקה מאוד) אין שום סיבה להתרשם מהמספרים המפלצתיים של סנפייר- בין כה וכה לא תשתמש בהם אף פעם. לך על מגבר פאור מוסיקלי (אפילו מיד שניה) שיהנה אותך בהרבה.
אולי כדאי להסביר מדוע אני מסכים איתם:
הסיבה העיקרית שעשויה לתמוך בבחירה של סנפייר על פני דנון או ימהה מהסדרות הגבוהות הינה יחידות ההגברה האמורות להיות עדיפות. בכל הנוגע לצי'פים (RC DAC DSPׂ ) המוצרים של החברות האחרות הינם לפחות ברמה שווה. באשר לצליל בסטריאו - מרטן ואני הגענו בנפרד לאותה מסקנה בדיוק (נסיון לחקות צליל "חם" של מגברי מנורות). בנקודה זו חשוב לאמר שהמכשירים של סנפייר (גם בסטריאו) אינם שואפים לעקומת הענות תדרות שטוחה אלא הם "VOICED" באופן המדגיש את הקולות על פני המוסיקה (יש WHITE PAPER של קארוור בנושא). בלי לנקוט עמדה (ובלי להתיחס לכך שקארוור אומר מה שאחרים אינם מעיזים להגיד) למי שרוצה מערכת HI FI - זו נקודה בעייתית למדי.
סיבה נוספת הינה התמחור ביחס לעוצמת ההגברה - המכשירים של סנפייר יחסית זולים בנושא הזה- אבל רק בחו"ל. במחיר של 24000 ש"ח ליחידה - עדיף לקנות דנון עם RC ובנוסף מגבר סטריאו של חברה אחרת ואיכותית יותר לערוצים הקדמיים.
בינינו- אלא אם יש לך רמקולים בעלי עכבה נמוכה ומאוד מאוד לא נצילים, בחדר ענק (הדורש הגברה חזקה מאוד) אין שום סיבה להתרשם מהמספרים המפלצתיים של סנפייר- בין כה וכה לא תשתמש בהם אף פעם. לך על מגבר פאור מוסיקלי (אפילו מיד שניה) שיהנה אותך בהרבה.
נועם