אני שומע הפרעה בקול כמו שריטות או פצפוצים שמלווים חלק מהתוכניות בכל הערוצים, אך לא באופן קבוע. לפני כן היה לי מג'יק ולא היתה שום הפרעה.
יש לי מגבר שמחובר לממיר (לא מגבר קול...), ניתקתי אותו ועדיין שומעים את ההפרעה. ולא מדובר בוובוזאלה...
מה יכול להיות הגורם?
הפרעה בקול מממיר הוט HD
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
ניסית להוציא מהחשמל?
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
josef_he כתב:אני שומע הפרעה בקול כמו שריטות או פצפוצים שמלווים חלק מהתוכניות בכל הערוצים, אך לא באופן קבוע. לפני כן היה לי מג'יק ולא היתה שום הפרעה.
יש לי מגבר שמחובר לממיר (לא מגבר קול...), ניתקתי אותו ועדיין שומעים את ההפרעה. ולא מדובר בוובוזאלה...
מה יכול להיות הגורם?...
באופן כללי אין שום תקלת קול,להפך שומעים מצויין בממיר HD כולל שידורי SD ,
אם היה כך כמו שאתה מתאר ,היית קורא הרבה תגובות בפורום המתאים .
פשוט תחליף ממיר או שהקליטה \הכבל לא מחובר טוב ויש בעיות קליטה ומזה נובע הקפיצות בקול ובתמונה.
חוץ מזה זה לא הפורום המתאים,בגלל זה לא יתייחסו אלייך ,הפורום המתאים פורום לווין וכבלים.
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

אנסה.guyezra כתב:ניסית להוציא מהחשמל?...
-
josef_he
-
- חבר מביא חבר

הכבל מחובר טוב. אין קפיצות בתמונה רק בקול. בדיקת הקליטה מראה שהכל בסדר.NEW_WAVE כתב:josef_he כתב:אני שומע הפרעה בקול כמו שריטות או פצפוצים שמלווים חלק מהתוכניות בכל הערוצים, אך לא באופן קבוע. לפני כן היה לי מג'יק ולא היתה שום הפרעה.
מה יכול להיות הגורם?...
פשוט תחליף ממיר או שהקליטה \הכבל לא מחובר טוב ויש בעיות קליטה ומזה נובע הקפיצות בקול ובתמונה.
חוץ מזה זה לא הפורום המתאים,בגלל זה לא יתייחסו אלייך ,הפורום המתאים פורום לווין וכבלים....
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
josef_he כתב:הכבל מחובר טוב. אין קפיצות בתמונה רק בקול. בדיקת הקליטה מראה שהכל בסדר.NEW_WAVE כתב:josef_he כתב:אני שומע הפרעה בקול כמו שריטות או פצפוצים שמלווים חלק מהתוכניות בכל הערוצים, אך לא באופן קבוע. לפני כן היה לי מג'יק ולא היתה שום הפרעה.
מה יכול להיות הגורם?...
חוץ מזה זה לא הפורום המתאים,בגלל זה לא יתייחסו אלייך ,הפורום המתאים פורום לווין וכבלים.......
תקרא לטכנאי שיחליף לך ממיר או שקע וכבל,למה אתה מחכה??? ותדאג שיהיה אצלך לפחות
חצי שעה ,פה בפורום לא באמת יעזרו לך לפתור בעיות.
שוב תבדוק הכל ואל תתן לטכנאי ללכת אחרי 10 דקות מרגע שהממיר החדש מחובר .
שוב זה לא הפורום המתאים ,לכן לא תקבל התייחסות ,יש פורום כבלים ולוויין.
- seducer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
בתור טכנאי של הוט, אני יכול להגיד לך שיש לך בעיות בעוצמת השידור. ללא קשר אל הכבלים או מגברים למיניהם.
המלצה שלי שפשוט תיפנה אל השרות של התמיכה הטכנית - השרות מצויין ולא בכדי... אם יש לך שאלות נוספות אני אשמח לענות .
המלצה שלי שפשוט תיפנה אל השרות של התמיכה הטכנית - השרות מצויין ולא בכדי... אם יש לך שאלות נוספות אני אשמח לענות .