נחשף השם הרשמי של פרוייקט נטאל
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מעכשיו אפשר להגיד קינקט.
יש המון פרסומים בנושא ברשת, אני אפילו לא בטוח לאיזה מהם לקשר. אני רק אגיד שבאופן כללי, אנשים שהיו בהשקה לא התרשמו במיוחד.
יש המון פרסומים בנושא ברשת, אני אפילו לא בטוח לאיזה מהם לקשר. אני רק אגיד שבאופן כללי, אנשים שהיו בהשקה לא התרשמו במיוחד.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Malcontent, מה זה לא התרשמו ? ממה ? באיזה שלב ? מה לא היה מרשים ?
זו התעניינות שלי כבעלי סוני 3, וגם דאגה, אני לא רואה בסוני איזו שהיא גורו של טכנולוגיה, אמנם לMS היו את הפדיחות שלהם, אבל סה"כ אין הרבה מרחק - לכן אני מודאג שגם לסוני יהיו נפילות ופדיחות, אני מאוד מעוניין בMOVE.
זו התעניינות שלי כבעלי סוני 3, וגם דאגה, אני לא רואה בסוני איזו שהיא גורו של טכנולוגיה, אמנם לMS היו את הפדיחות שלהם, אבל סה"כ אין הרבה מרחק - לכן אני מודאג שגם לסוני יהיו נפילות ופדיחות, אני מאוד מעוניין בMOVE.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

כנראה ביחד עם ה SLIM שיוצג מחר - אני מניח שבהצגה הרישמית של מיקרוסופט מחר ב E3 נקבל את התשובות לרב השאלות (מחיר, זמינות וכו).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
האנליסט מייקל פכטר אמר משהו מאוד חכם על ה Natal/Kinnekt. הם מנסים למכור Peripheral של מכונת משחק לקהל הרחב. שום דבר ממה שהם הציגו לא פונה ל Hardcore Gamer שהעדיף את ה XBOX או את ה PS3 על פני ה Wii. אותו הקהל הרחב נדרש לשלם גם על ה XBOX360 כ200 דולר וגם (כנראה) עוד 150 דולר על ה Kinekt. הוא סיכם את זה יפה במשפט הבא: When trying to bring a horse to Trojans, make sure the Trojans like horses.
Need more cowbell
הקינקט עולה 150 דולר?
בכסף הזה אפשר לקנות WII שכבר יש לו ספריית משחקים מוכחת לכל הגימיק הזה. מה מיקרוסופט מנסים לעשות בדיוק, לאבד עוד כמה מיליארדים?
היה יכול להיות נחמד אם יעשו משחקים שמפעילים את המצלמה ביחד עם השלט, אבל במחיר הזה.. שילכו לחפש. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 50 דולר, אחרי שמיקרוסופט יוכיחו שיש משחקים מעניינים. 150 בשביל EYETOY משופר... יש להם ביצים ברדמונד.
בכסף הזה אפשר לקנות WII שכבר יש לו ספריית משחקים מוכחת לכל הגימיק הזה. מה מיקרוסופט מנסים לעשות בדיוק, לאבד עוד כמה מיליארדים?
היה יכול להיות נחמד אם יעשו משחקים שמפעילים את המצלמה ביחד עם השלט, אבל במחיר הזה.. שילכו לחפש. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 50 דולר, אחרי שמיקרוסופט יוכיחו שיש משחקים מעניינים. 150 בשביל EYETOY משופר... יש להם ביצים ברדמונד.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כן, אם הפיטורים בחודש שעבר של מנהל חטיבת Entertainment, רובי באך אומרת משהו לגבי העתיד של מיקרוסופט וחטיבת הבידור שלהם אז שאין להם באמת מושג איך להמשיך עם ההצלחה של XBOX360.
Need more cowbell
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קינטיקה (אנרגיה קינטית למי שזוכר משיעורי פיסיקה) + Connect?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מניח שכן - עדיין שם זוועתי לדעתי (לא ש MOVE הרבה יותר טוב).
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

אם לא היה WII שהיא קונסולה שלמה כולל בקר במחיר ממש ממש קרוב אולי היית צודק, עצם העובדה שזה מתחרה ב WII אזי 150 דולר זה מחיר גבוה לכל הדיעות.
אולי אם היה באנדל של קונסולה+מצלמה ב 300 דולר זה יהיה שפוי אבל רק למי שעוד לא רכש את הקונסולה.
אולי אם היה באנדל של קונסולה+מצלמה ב 300 דולר זה יהיה שפוי אבל רק למי שעוד לא רכש את הקונסולה.
לומר שהוא מתחרה בWii כי שניהם מבוססים על תנועה זה כמו לומר שסוני מתחרה בפוג'יקום.
מדובר כאן על תנועה ללא בקר, מצלמה תלת ממדית בתחום שהוא תחום שמושקעים בפיתוח שלו המון משאבים בכל אקדמיה מכבדת את עצמה, טכנולוגיה שעוד לא נראתה, בטח לא בשוק הפרטי ומחוץ לחומות האקדמיה.
אני מהמר שזה יעשה את אותו האפקט שעשה הwii לשוק - מהפכה, לא שדרוג למוצר קיים.
מדובר כאן על תנועה ללא בקר, מצלמה תלת ממדית בתחום שהוא תחום שמושקעים בפיתוח שלו המון משאבים בכל אקדמיה מכבדת את עצמה, טכנולוגיה שעוד לא נראתה, בטח לא בשוק הפרטי ומחוץ לחומות האקדמיה.
אני מהמר שזה יעשה את אותו האפקט שעשה הwii לשוק - מהפכה, לא שדרוג למוצר קיים.
- Huber
- חבר במועדון HT

אהא, מהפכה
Huber,
שמור לך את האשכול במועדפים ונתראה בעוד שנה וחצי.
אני מכיר את הטכנולוגיה ברמה שטחית מאוד, ואני מבטיח לך שמדובר במהפכה שתשתלב מצוין במעבר ל3D שאנו רואים. משחקי פרומו לא ממש מעניינים אותי והם לא המדד של שום דבר, הדבר הזה יהיה הרבה יותר רציני מגיימינג.
שמור לך את האשכול במועדפים ונתראה בעוד שנה וחצי.
אני מכיר את הטכנולוגיה ברמה שטחית מאוד, ואני מבטיח לך שמדובר במהפכה שתשתלב מצוין במעבר ל3D שאנו רואים. משחקי פרומו לא ממש מעניינים אותי והם לא המדד של שום דבר, הדבר הזה יהיה הרבה יותר רציני מגיימינג.
- Huber
- חבר במועדון HT

לא יודע איך זה יתפוס באופן כללי, אבל בעיניי בתור גיימר LITE - זה לא נחשב מהפכה:
http://www.engadget.com/2010/06/15/kine ... op-caring/
http://www.engadget.com/2010/06/15/kine ... op-caring/
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.engadget.com/2010/06/14/kine ... icrosofts/
Kinect, the new Xbox 360, and ESPN: highlights from Microsoft at E3 2010
ריכוז המידע ששוחרר בהשקה הרישמית היום של מיקרוסופט על הקינקט - מומלץ.
ושוחרר לחנויות רק בנובמבר, מחיר הבאנדל יעמוד על 400 דולר, ומחיר המוצר לבדש יעמוד על 150 דולר. יקר מידיי לדעתי.
Kinect, the new Xbox 360, and ESPN: highlights from Microsoft at E3 2010
ריכוז המידע ששוחרר בהשקה הרישמית היום של מיקרוסופט על הקינקט - מומלץ.
ושוחרר לחנויות רק בנובמבר, מחיר הבאנדל יעמוד על 400 דולר, ומחיר המוצר לבדש יעמוד על 150 דולר. יקר מידיי לדעתי.