לא מצליח לנגן קבצי MKV בבוקסי
בוקר טוב,
חשבתי שזאת בעיה של הזרמה אבל היום בדקתי על קובץ לוקאלי וזה לא עובד.
כשאני מפעיל קובץ MKV מתוך בוקסי אני שומע את הסאונד ורואה מסך שחור.
למישהו יש רעיון איך לפתור את זה?
בשאר תוכנות המדיה סנטר שבדקתי אין את הבעיה הזאת. (xbms, WMC, mediaportal)
תודה רבה
אושרי
חשבתי שזאת בעיה של הזרמה אבל היום בדקתי על קובץ לוקאלי וזה לא עובד.
כשאני מפעיל קובץ MKV מתוך בוקסי אני שומע את הסאונד ורואה מסך שחור.
למישהו יש רעיון איך לפתור את זה?
בשאר תוכנות המדיה סנטר שבדקתי אין את הבעיה הזאת. (xbms, WMC, mediaportal)
תודה רבה
אושרי
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת ש אני חושב שאני יודע מה הבעיה ,אני אחד שרואה אנימה, אבל בלי קשר ,יש אחת שהיו לי בה בעיות מוזרות, בזמן שהפעלתי העצת חומרה ,ראו פיקסלים סגולים וירוקים משום מה ,חשבתי בעיה ב קידוד ,הורדתי של קבוצת תרגום אחרת ,אך אותה בעיה (כננרה מקור וידאו הוא היה אותו אחד) זה על מחשב נייד עם ויסטה ו ATI HD3450 אני חושב, על נייח עם GF4 ישן וXP לא היו בעיות כאלו, בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה שתעדכן דרייבר של כרטיס מסך ותנסה לעבוד ללא העצת חומרה, תבדוק גם שיש לך גרסה אחרונה של בוקסי מן הסתם 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם זה קורה בכמה קבצי MKV או רק בקובץ אחד?
ייתכן שיש לך קובץ ספציפי עם קידוד שהוא לא כל כך סטנדרטי.
עוד אפשרות - אתה עובד עם 2 מסכים. בוקסי לא עובד עם זה כל כך טוב.
ייתכן שיש לך קובץ ספציפי עם קידוד שהוא לא כל כך סטנדרטי.
עוד אפשרות - אתה עובד עם 2 מסכים. בוקסי לא עובד עם זה כל כך טוב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש לך 2 מסכים המחוברים למחשב?
תנסה לשחק גם עם ההגדרה של האצת חומרה בבוקסי (זה איפשהו בהגדרות, נדמה לי בהגדרות הוידאו).
תנסה לשחק גם עם ההגדרה של האצת חומרה בבוקסי (זה איפשהו בהגדרות, נדמה לי בהגדרות הוידאו).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה כרטיס מסך יש לך?
ייתכן שצריך לעדכן דרייברים של כרטיס מסך מהאתר של יצרן הצ'יפסט (אנוידיה/ATI/אינטל).
עוד אפשרות ששווה לנסות - עדכון של DirectX, מהלינק בתחילת "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD".
ייתכן שצריך לעדכן דרייברים של כרטיס מסך מהאתר של יצרן הצ'יפסט (אנוידיה/ATI/אינטל).
עוד אפשרות ששווה לנסות - עדכון של DirectX, מהלינק בתחילת "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD".
לא הצלחתי לעדכן את הדרייבר.
זה מה שכתוב לי:
A customized computer manufacturer driver is installed on your computer. The Intel Driver Update Utility is not able to update the driver. Installing a generic Intel driver instead of the customized computer manufacturer driver may cause technical issues. Contact your computer manufacturer for the latest driver for your computer.
זה מה שכתוב לי:
A customized computer manufacturer driver is installed on your computer. The Intel Driver Update Utility is not able to update the driver. Installing a generic Intel driver instead of the customized computer manufacturer driver may cause technical issues. Contact your computer manufacturer for the latest driver for your computer.
הצלחתי לעדכן את הדרייבר, עכשיו זה עובד עם האצת חומרה בבוקסי והמעבד לא מתאמץ יותר מידי.
אבל... נראה כאילו בלי האצת חומרה הסרט רץ חלק יותר, עם האצת חומרה יש לי קפיצת תמונה כל חצי דקה בערך ובלי האצת חומרה הכל עובד חלק.
מה העניין?
התקיעות אגב הם גם ב720 ולא רק ב 1080 שזה ממש מוזר לי
אבל... נראה כאילו בלי האצת חומרה הסרט רץ חלק יותר, עם האצת חומרה יש לי קפיצת תמונה כל חצי דקה בערך ובלי האצת חומרה הכל עובד חלק.
מה העניין?
התקיעות אגב הם גם ב720 ולא רק ב 1080 שזה ממש מוזר לי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה לשנות Refresh Rate (קצב רענון) של הרזולוציה. למשל, מ-60 ל-24 הרץ.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אממ די מוזר ,עולי בוקסי לא תומך כלכך טוב בהעצת חומרה דרך מעבדי I של אינטל ,כי הם די חדשים בשוק ,תבדוק איך זה עובד עם MPCHE מהמדריך שיש פה באתר לצפיה ב HD ללא קודקים ,לי נראה שפוט התמיכה בעצת חומרה לא ממש עובדת טוב בשילוב הזה שיש במעבדי I בכל מקרה..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
תודה על התגובות, ממה שאני רואה עד עכשיו ומבדיקות שעשיתי, הקודק של בוקסי לא תומך טוב בהאצת חומרה במעבדי אינטל
ffdshow עובד חלק לגמרי עם האצת חומרה.
אי אפשר לשנות קודקים בבוקסי אז כנראה שאני אצטרך לוותר על בוקסי.
כרגע אני בודק את sagetv
ffdshow עובד חלק לגמרי עם האצת חומרה.
אי אפשר לשנות קודקים בבוקסי אז כנראה שאני אצטרך לוותר על בוקסי.
כרגע אני בודק את sagetv