True Blood - עונה שלישית
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
רק תזכורת, היום הפרק הראשון של העונה השלישית.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ה MINISODES משעשעים בטירף, מומלץ בחום. ה Vampire Report היה סביר מינוס.
-
Huber
- חבר במועדון HT

בסוף העונה הקודמת הוציאו פרק מיוחד בצורת "משדר חדשות" שמציג את כל הנושא של השתלבות הערפדים בחברה האנשוית. חביב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

הפרק הראשון היה מ צ ו י ן. רק מאפא לעזאזל הגיעה הסצנה ההומאית הזו בן ביל לסם? למה שלסאם יהיו חלומות הומו אירוטיים?
השילוב של אנשי זאב בסידרה בהחלט יפתח אפשרויות מעניינות, השאלה היא למה שאנשי זאב ירצו לחטוף את ביל?
הסצנה בקרוואן של ג'ייסון עם שתי הבחורות - וואו. אני חושב שזה היה מעיר מתים ככה שהיה קשה לי להתחבר לזה שלבחור "רך".
השילוב של אנשי זאב בסידרה בהחלט יפתח אפשרויות מעניינות, השאלה היא למה שאנשי זאב ירצו לחטוף את ביל?
הסצנה בקרוואן של ג'ייסון עם שתי הבחורות - וואו. אני חושב שזה היה מעיר מתים ככה שהיה קשה לי להתחבר לזה שלבחור "רך".
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 16/06/2010 21:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה בהחלט יכול לראות קודם את הפרק הראשון של עונה 2 ואחכ את התוספים הללו, הם לא תלויים אחד בשני.guyezra כתב:שחכתי את ה-DOK בעבודה![]()
יש לי שם את המיניסודס, פרק ראשון ב-5.5GB ואת VAMPIRE REPORT
המרתון נדחה...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
טוב, בשעה טובה סיימתי לראות את הסידרה, ראיתי ברצף (יחסית) במשך כשבועיים את כל הפרקים.
הנה הסיכום שלי:
לא פלא שלא ממש היה פה דיון על העונה הזו, היא פחות טובה מהעונות הקודמות.
נראה לי שהיה פה סוג של תפסת מרובה - לא תפסת, עם כל העל טבעי שהוסיפו.
אנשי הזאב - רעיון טוב - ביצוע לא, כל הזמן דיברו על זה שהם חזקים וחכמים, בשורה התחתונה, לא היה קרב אחד שבו איש זאב גבר על מישהו אחר - אפילו סוקי פוצצה במכות את החברה לשעבר של אלסיד (איש הזאב שעזר לה), וגם ג'סיקה חיסלה את היריבים שלה, והיא בכלל ערפדה טרייה. ובכלל הם נעלמו בפירקי הסיום, היה אפשר לצפות שאדינגטון ייעזר בהם.
אנשי החתול - סיפור צדדי מיותר לחלוטין, נראה לי שלא ממש ידעו מה לעשות עם ג'ייסון.
מצד שני מאוד אהבתי את ראסל אדג'ינגטון, אני מקווה שנחזור לראות אותו,
שורה שלמה של קליפהאנגרים בפרק הסיום, עד העונה הבאה כבר נשכח מהם בכלל ונצטרך פירקי תזכורת.
בסופו של דבר, למרות הירידה ברמה (ובכמות העירום
) הסידרה עדיין מצויינת ושווה צפייה וללא ספק אחת הטובות.
הנה הסיכום שלי:
לא פלא שלא ממש היה פה דיון על העונה הזו, היא פחות טובה מהעונות הקודמות.
נראה לי שהיה פה סוג של תפסת מרובה - לא תפסת, עם כל העל טבעי שהוסיפו.
אנשי הזאב - רעיון טוב - ביצוע לא, כל הזמן דיברו על זה שהם חזקים וחכמים, בשורה התחתונה, לא היה קרב אחד שבו איש זאב גבר על מישהו אחר - אפילו סוקי פוצצה במכות את החברה לשעבר של אלסיד (איש הזאב שעזר לה), וגם ג'סיקה חיסלה את היריבים שלה, והיא בכלל ערפדה טרייה. ובכלל הם נעלמו בפירקי הסיום, היה אפשר לצפות שאדינגטון ייעזר בהם.
אנשי החתול - סיפור צדדי מיותר לחלוטין, נראה לי שלא ממש ידעו מה לעשות עם ג'ייסון.
מצד שני מאוד אהבתי את ראסל אדג'ינגטון, אני מקווה שנחזור לראות אותו,
שורה שלמה של קליפהאנגרים בפרק הסיום, עד העונה הבאה כבר נשכח מהם בכלל ונצטרך פירקי תזכורת.
בסופו של דבר, למרות הירידה ברמה (ובכמות העירום