תגובות לביקורת מקלדת אלחוטית Xgene II
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תודה רבה
מידות יחסיות: 3 דיסקים לערך (על רצפה של 45X45)
[img2=550x412]http://img529.imageshack.us/img529/3456/14062010077.jpg[/img2]
מידות יחסיות: 3 דיסקים לערך (על רצפה של 45X45)
[img2=550x412]http://img529.imageshack.us/img529/3456/14062010077.jpg[/img2]
היו לי כמה בעיות מהותיות עם ה-XGene המקורית שאני תוהה אם נפתרו בדגם השני:
1. הדיוק של ה-trackball הוא סביר אך לא יותר מזה, למיטב זכרוני הם היו אמורים לשפר בצורה משמעותית את הדיוק שלו (מ400 ל800 DPI או משהו בסגנון). ההבדל מורגש?
2. איכות ההקלדה פרופר על ה-XGene המקורית לוקה בחסר; בהקלדה מלאה הרבה פעמים מתפספסות, מוכפלות או מוחלפות אותיות. האם הדגם החדש פותר את הבעיות הנ"ל?
3. היו ברשותי שלוש מקלדות XGene שונות - הראשונה מ-Xionite והשתיים האחרות מ-KSP. שתי המקלדות מ-KSP פשוט הפסיקו לעבוד לאחר חודש-חודשיים (הוחלפו במסגרת האחריות, אבל זה לא תירוץ). אני לא יודע אם זה משהו שאפשר למדוד, אבל ראוי לשאול האם בקרת האיכות שופרה במסגרת התכנון של הדגם השני.
יש חדש בתחומים אלה?
1. הדיוק של ה-trackball הוא סביר אך לא יותר מזה, למיטב זכרוני הם היו אמורים לשפר בצורה משמעותית את הדיוק שלו (מ400 ל800 DPI או משהו בסגנון). ההבדל מורגש?
2. איכות ההקלדה פרופר על ה-XGene המקורית לוקה בחסר; בהקלדה מלאה הרבה פעמים מתפספסות, מוכפלות או מוחלפות אותיות. האם הדגם החדש פותר את הבעיות הנ"ל?
3. היו ברשותי שלוש מקלדות XGene שונות - הראשונה מ-Xionite והשתיים האחרות מ-KSP. שתי המקלדות מ-KSP פשוט הפסיקו לעבוד לאחר חודש-חודשיים (הוחלפו במסגרת האחריות, אבל זה לא תירוץ). אני לא יודע אם זה משהו שאפשר למדוד, אבל ראוי לשאול האם בקרת האיכות שופרה במסגרת התכנון של הדגם השני.
יש חדש בתחומים אלה?
- staticx
- חבר מכור קשה

1. ישנו שיפור קל, מצד שני קצת קשה לי למדוד את זה כי גם בדור הראשון לא נתקלתי בבעייה מסויימת, זה דיי מדוייק לטעמי. חוצמזה שצריך לזכור שהמקלדת לא נועדה למעצבים , אלא לשימושי HTPC ששם אין לזה כל כך חשיבות.Holograph כתב:היו לי כמה בעיות מהותיות עם ה-XGene המקורית שאני תוהה אם נפתרו בדגם השני:
3. היו ברשותי שלוש מקלדות XGene שונות - הראשונה מ-Xionite והשתיים האחרות מ החנות ההיא שתי המקלדות מ החנות ההיא פשוט הפסיקו לעבוד לאחר חודש-חודשיים (הוחלפו במסגרת האחריות, אבל זה לא תירוץ). אני לא יודע אם זה משהו שאפשר למדוד, אבל ראוי לשאול האם בקרת האיכות שופרה במסגרת התכנון של הדגם השני.
יש חדש בתחומים אלה?...
2. רשמתי בביקורת שיש שיפור ניכר בהקלדה מהירה, באמת ונדיר היה למצא אותיות כפולות או מפוספסות.
3. אין לי מושג, אבל המוצר עצמו נראה בנוי טוב יותר ועמיד יותר מ XG1.
אגב, נשפכה לי אתמול בירה על ה XG1, נראה איך היא תשרוד את זה לאחר ששטפתי אותה במי ברז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
היה לי חסר הפרספקטיבה.
TRACK BALL זה נוח? למה לא הולכים יותר על TRACK PADS?
TRACK BALL זה נוח? למה לא הולכים יותר על TRACK PADS?
לטעמי עם צורת ההחזקה של המקלדת ה-trackball הוא פיתרון הרבה יותר מוצלח מtrackpad, מתלכלך פחות וקל יותר לשימוש.
לגבי ההקלדה, אני שמח לשמוע שיש שיפור -- זו הייתה הבעיה המהותית ביותר עם ה-XG1. אגב, טווחי הקליטה השתנו במשהו בהשוואה לקודמת?
לגבי ההקלדה, אני שמח לשמוע שיש שיפור -- זו הייתה הבעיה המהותית ביותר עם ה-XG1. אגב, טווחי הקליטה השתנו במשהו בהשוואה לקודמת?
אני מאד התאכזבתי מה-XG1. הוא זול במחיר אבל תכונותיו כמחירו. הגרוע מכל היה ה-Track Ball שהיה מאד לא מדוייק, ברמה שקשה להגיע איתו ל-X שסוגר חלון, והמצב הלך והחמיר עם הזמן עד שנהיה לא שמיש לחלוטין. בנוסף, הטווח קצר יחסית, והמקשים היו נתקעים לפעמים כשהם לחוצים. זה ממש לא רציני.
כנראה שאין תחליף ללשלם ביוקר ולקנות מקלדת כמו שצריך - dinovo mini.
בכל מקרה, אני מקווה שה-XG2 באמת מתקנת את הפגמים בדור הקודם.
כנראה שאין תחליף ללשלם ביוקר ולקנות מקלדת כמו שצריך - dinovo mini.
בכל מקרה, אני מקווה שה-XG2 באמת מתקנת את הפגמים בדור הקודם.
- staticx
- חבר מכור קשה

TRACKBALL נוח מאוד ברגע שמתרגלים, יש זמן לימוד ארוך מאוד.
טווחי הקליטה דומים מאוד למעט מצב GAMING שם אתה מרוויח עוד מטר.
אין את הבעייה המוכרת של מקשים נתקעים וכו.
נראה לי שה XG אחד שלי לא שורדת את מתקפת הבירה שנשפכה עליה...
ספרות אחד - ארבע מנוטרלות
:
וגם הסמיילי
טווחי הקליטה דומים מאוד למעט מצב GAMING שם אתה מרוויח עוד מטר.
אין את הבעייה המוכרת של מקשים נתקעים וכו.
נראה לי שה XG אחד שלי לא שורדת את מתקפת הבירה שנשפכה עליה...
ספרות אחד - ארבע מנוטרלות
:
וגם הסמיילי
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
ביקורת טובה. אפשר להוסיף תמונה עם כל הבאנדל? (קופסה, לידה המקלדת + כבל + סוללות וכו')
מבחינת המקלדת - כבעלים מרוצה של מקלדת XG1 והתרשמות מהסקירה:
ציון לטובה -
אין יותר כפתור Fn.
יותר דיוק לעכבר - 800 DPI (או לפחות זה מה שכתבו על הקופסה, כי גם רשמו שהיא קולטת מ-10 מטר, אז כתבו...).
לרעה -
1. בשביל *** סיני (סליחה על הביטוי), לא הייתי משקיע 400 ש"ח (אגב האתר שלהם גם לא עובד, אולי זה זמני).
2. גם תמורת 400 ש"ח ל*מקלדת*, הבניה צריכה להיות ללא רבב, ולא "ריקודים" על משטח ישר.
3. כהשוואה למקלדת XG1 שברשותי, היא קולטת יותר רחוק מ-5 מטרים (קרוב ל- 10 וחוצה קירות). אני מניח שאחת הסיבות היא שימוש ב-4 סוללות אצבע.
מחשבות נוספות:
1. מקלדת XG1 שברשותי לא מחסירה/מכפילה מילים, לכן הסיבה יכולה לנבוע כי כמו כל מוצר מחברה סינית עלומה, כל פריט מאותו קו ייצור יוצא באיכות שונה ומקלדת XG2 אחרת תהיה עם בעיות משלה (כמו שהרבה ציינו פה על XG1).
2. טעינת הסוללות במקלדת מיותרת לטעמי (לכן זה לא חיסרון או יתרון - רק חסר תועלת).
הייתי אמור ש-XG2 לא שווה את השדרוג או קניה (למרות שהורידו את כפתור ה-Fn).
סיבה שאני רואה להתייקרות המקלדת היא עקב הבאנדל או סתמית במקרה הגרוע.
מקלדת שהייתי מוציא עליה 400 ש"ח:
http://www.enermax.co.uk/produkte/perip ... wirel.html
+סקירה
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... view/710/1
מבחינת המקלדת - כבעלים מרוצה של מקלדת XG1 והתרשמות מהסקירה:
ציון לטובה -
אין יותר כפתור Fn.
יותר דיוק לעכבר - 800 DPI (או לפחות זה מה שכתבו על הקופסה, כי גם רשמו שהיא קולטת מ-10 מטר, אז כתבו...).
לרעה -
1. בשביל *** סיני (סליחה על הביטוי), לא הייתי משקיע 400 ש"ח (אגב האתר שלהם גם לא עובד, אולי זה זמני).
2. גם תמורת 400 ש"ח ל*מקלדת*, הבניה צריכה להיות ללא רבב, ולא "ריקודים" על משטח ישר.
3. כהשוואה למקלדת XG1 שברשותי, היא קולטת יותר רחוק מ-5 מטרים (קרוב ל- 10 וחוצה קירות). אני מניח שאחת הסיבות היא שימוש ב-4 סוללות אצבע.
מחשבות נוספות:
1. מקלדת XG1 שברשותי לא מחסירה/מכפילה מילים, לכן הסיבה יכולה לנבוע כי כמו כל מוצר מחברה סינית עלומה, כל פריט מאותו קו ייצור יוצא באיכות שונה ומקלדת XG2 אחרת תהיה עם בעיות משלה (כמו שהרבה ציינו פה על XG1).
2. טעינת הסוללות במקלדת מיותרת לטעמי (לכן זה לא חיסרון או יתרון - רק חסר תועלת).
הייתי אמור ש-XG2 לא שווה את השדרוג או קניה (למרות שהורידו את כפתור ה-Fn).
סיבה שאני רואה להתייקרות המקלדת היא עקב הבאנדל או סתמית במקרה הגרוע.
מקלדת שהייתי מוציא עליה 400 ש"ח:
http://www.enermax.co.uk/produkte/perip ... wirel.html
+סקירה
http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... view/710/1
- staticx
- חבר מכור קשה

כן, כמו ב XG1, זה כדי לשמור על הסוללות.shlompis כתב:תודה רבה על הסיקור![]()
שאלה לגבי ה- idle time
האם המקלדת מתנתקת לאחר מספר דקות ללא שימוש ?...
לכן ש"מעירים" אותה יש איזה חצי שנייה עד שהיא נכנסת לפעולה.