שלום,
קראתי בעיון מס' שרשורים אחרונים בנושא, אבל הייתי שמח בכל זאת להמלצות ממוקדות עבור הצרכים שלי:
מדובר במסך לחדר שינה, מרחק צפיה 3.60 מ', כאשר יש חלון ממש מול הטלויזה (מעל גב המיטה), כך שעבור צפיה בשבת בבוקר/צהריים, למשל, עלולה להיות בעיית השתקפות.
מבחינת תוכן הצפיה, ההתפלגות הרגילה של שידורי SD בערוצים הפופלריים ותוכן HD בערוצים שבחבילה.
הבנתי שעבור המרחק הזה אין צורך ב FHD. לגבי הגודל חשבתי על 46, אבל קראתי שיש הממליצים על 50.
כמו כן, ראיתי בשרשור מסויים כי לחדר שינה לא כדאי פלזמה בשל בעיית הפצת חום. האם זה אכן פוסל את הפלזמה?
חשוב לי גם עניין העלות-תועלת, כלומר, מוכן להתפשר מעט על איכות אם לדעתכם יש כעת דגם המתומחר באופן אטרקיבי.
בקיצור - אני מנסה לרכז לעצמי מס' דגמים מומלצים בכדי שאוכל לקפוץ לחנות, להשוות , ולרכוש.
תודה מראש לכל העוזרים.
מסך לחדר שינה: מרחק 3.60 מ' + בעיית השתקפות
בתור התחלה חובה להגיף תריסים כאשר אתה צופה בצהריים...מניסיון !
זה ממש מעצבן ולא משנה אם זה CRT / פלאזמה / LCD / LED....כאשר החלון הוא בדיוק הטלוויזיה כמו בחדר השינה שלי ההשתקפות ממש מציקה.
אני חושב שלחדר שינה לא כדאי פלאזמה כי אפשרי בהחלט להרדם מול הטלוויזיה ולשכוח ערוץ דולק למשך שעות וכך המסך יהיה בסכנת צריבה במידה ומדובר בפלאזמה. ההפצת חום זו אגדה אורבנית.
לסיום - כתבת הכל, למעט מחיר. נא הגדר תקציב מדויק. תודה.
זה ממש מעצבן ולא משנה אם זה CRT / פלאזמה / LCD / LED....כאשר החלון הוא בדיוק הטלוויזיה כמו בחדר השינה שלי ההשתקפות ממש מציקה.
אני חושב שלחדר שינה לא כדאי פלאזמה כי אפשרי בהחלט להרדם מול הטלוויזיה ולשכוח ערוץ דולק למשך שעות וכך המסך יהיה בסכנת צריבה במידה ומדובר בפלאזמה. ההפצת חום זו אגדה אורבנית.
לסיום - כתבת הכל, למעט מחיר. נא הגדר תקציב מדויק. תודה.