האם יש הבדל מבחינת הזמנות של משחקים באתרים בחו"ל בין הכרטיסים הבינלאומיים?
שאלתי היא בעצם האם צריך לדוגמא כרטיס "ויזה" כדי שניתן להזמין משחקים ותוספות לקונסולה, במקרה שלי
PS3, מאתרים בחו"ל, דוגמאת כל אתרי המשחקים המומלצים בפורום?
מכיוון שאני רוצה להזמין כרטיס אשראי בינלאומי ושאלתי אם יש עדיפות לכרטיס מסויים בין "ויזה" לנגזרותיה או לדוגמא "מאסטרכרט" או שזה בכלל לא משנה והעיקר שיהיה כרטיס בינלאומי כלשהוא מהמוצעים בארץ?
תודה רבה.
PS3, מאתרים בחו"ל, דוגמאת כל אתרי המשחקים המומלצים בפורום?
מכיוון שאני רוצה להזמין כרטיס אשראי בינלאומי ושאלתי אם יש עדיפות לכרטיס מסויים בין "ויזה" לנגזרותיה או לדוגמא "מאסטרכרט" או שזה בכלל לא משנה והעיקר שיהיה כרטיס בינלאומי כלשהוא מהמוצעים בארץ?
תודה רבה.
זה כבר לא משנה.
פעם היה רלוונטי לPSN - יכולת להתשמש ישירות עם ויזה.
בימינו - עבור הPSN אתה חייב PREPAID PSN CARD בכל מצב.
מבחינת אתרים - הם מקבלים לרוב הכל (אם הם שולחים לארץ).
מה שעדיף באמת זה לעשות חשבון PAYPAL.
הרבה יותר בטוח מלהזין את הכרטיס שלך אונליין.
ליביו
פעם היה רלוונטי לPSN - יכולת להתשמש ישירות עם ויזה.
בימינו - עבור הPSN אתה חייב PREPAID PSN CARD בכל מצב.
מבחינת אתרים - הם מקבלים לרוב הכל (אם הם שולחים לארץ).
מה שעדיף באמת זה לעשות חשבון PAYPAL.
הרבה יותר בטוח מלהזין את הכרטיס שלך אונליין.
ליביו
תודה על התגובה, אז בעצם בכל חשבונות הPSN (אירופי, אמריקאי) אני יכול לשלם רק עם כרטיסים יעודיים משולמים מראש של הPSN?
לגבי הPAYPAL כמו שהבנתי, פתחתי שם חשבון והם כאמור מבקשים להכניס פרטים של כרטיס אשראי בינלאומי, האם מומלץ לתת להם את פרטי כרטיס האשראי לכשאני הוציא אותו או עדיף בכל עיסקה למלא את הפרטים האלה, איכשהוא דרך הPAYPAL? או שזה בעצם מה שכעיקרון השירות של PAYPAL בא לחסוך?
אגב ישנה עמלה על תשלום בעזרת השירות הזה (שאלה רטורית)? לדוגמא על הזמנת משחק באיזור ה60$ נגיד?
מצטער על הבורות, פשוט מעולם לא יצא לי להתעסק בזה ומכיוון שמדובר בכסף אני מעדיף ללכת על בטוח
ולדעת פחות או יותר את העלות פר משחק אחרי כל המסביב.
תודה רבה.
לגבי הPAYPAL כמו שהבנתי, פתחתי שם חשבון והם כאמור מבקשים להכניס פרטים של כרטיס אשראי בינלאומי, האם מומלץ לתת להם את פרטי כרטיס האשראי לכשאני הוציא אותו או עדיף בכל עיסקה למלא את הפרטים האלה, איכשהוא דרך הPAYPAL? או שזה בעצם מה שכעיקרון השירות של PAYPAL בא לחסוך?
אגב ישנה עמלה על תשלום בעזרת השירות הזה (שאלה רטורית)? לדוגמא על הזמנת משחק באיזור ה60$ נגיד?
מצטער על הבורות, פשוט מעולם לא יצא לי להתעסק בזה ומכיוון שמדובר בכסף אני מעדיף ללכת על בטוח
תודה רבה.
כל העיקרון בפייפאל זה שהם מחזיקים את המספר(נראה לי שאפשר גם למלא כל פעם) ועל כל חיוב הם גובים מהכרטיס אל החשבון ועושים העברה בין החשבונות שלהם(והם היחידים שמתעשקים עם הכרטיס)
מתוך ניסיון שלי השירות מעולה ולא שמעתי מישהוא שלא מרוצה מהשירות שהם נותנים
לגבי העמלה בכל חיוב של הכרטיס יש עמלה של משהוא כמו דולר על המשיכה מהכרטיס
כעקרון הם אומרים ישי מספר שיופיע בחיוב בויזה שאם תכניס אותו הם יפסיקו לגבות את העמלה(עמלה ראשונית)
אבל מנסיוני ושמעתי על עוד מישהוא שזה קרה לו אני ניסיתי להכניס את המספר ואחדי מספר נסיונות שהכנסתי את המספר הנכון והם טענו שהוא לא נכון חסמו לי את הכרטיס
אני ממליץ אישית לא לנסות למלא את המספר כי אחרת תצתרך למצוא כרטיס אחר אבל תכלס זו בחירתך.
מתוך ניסיון שלי השירות מעולה ולא שמעתי מישהוא שלא מרוצה מהשירות שהם נותנים
לגבי העמלה בכל חיוב של הכרטיס יש עמלה של משהוא כמו דולר על המשיכה מהכרטיס
כעקרון הם אומרים ישי מספר שיופיע בחיוב בויזה שאם תכניס אותו הם יפסיקו לגבות את העמלה(עמלה ראשונית)
אבל מנסיוני ושמעתי על עוד מישהוא שזה קרה לו אני ניסיתי להכניס את המספר ואחדי מספר נסיונות שהכנסתי את המספר הנכון והם טענו שהוא לא נכון חסמו לי את הכרטיס
אני ממליץ אישית לא לנסות למלא את המספר כי אחרת תצתרך למצוא כרטיס אחר אבל תכלס זו בחירתך.
העמלה היא רק על המוכר - לא עליך בתור קונה.
לגבי הVERIFICATION - אתה טועה ולא הבנת את המנגנון
לקונה אין עמלה
אבל כדי להפוך לVERIFIED - אתה צריך להכניס מס' עסקה שאתה מקבל באשראי (שהם הכניסו בפעולה) - ואז זה מאשר לך את החשבון.
את הכסף שהם לקחו על הVERIFICATION - דולר וחצי - אתה מקבל חזרה בכל אופן.
אם אתה לא יודע לקרא מס' ולהכניס אותו - זו הבעיה שלך. אבל חלק מהמקומות לא יתעסקו איתך אם אין לך VERIFIED PAY PAL.
לגבי הPSN - רק כרטיסים יעודיים (PSN CARDS) ולפי המדינה!
PAYPAL חוסך לך את ההכנסה של כרטיס אשראי ומוסיף לך מנגנון אבטחה (וביטוח על הפעולות - אתה יכול לבטל תשלום בקלות) מצוין נוסף בדרך.
ליביו
לגבי הVERIFICATION - אתה טועה ולא הבנת את המנגנון
לקונה אין עמלה
אבל כדי להפוך לVERIFIED - אתה צריך להכניס מס' עסקה שאתה מקבל באשראי (שהם הכניסו בפעולה) - ואז זה מאשר לך את החשבון.
את הכסף שהם לקחו על הVERIFICATION - דולר וחצי - אתה מקבל חזרה בכל אופן.
אם אתה לא יודע לקרא מס' ולהכניס אותו - זו הבעיה שלך. אבל חלק מהמקומות לא יתעסקו איתך אם אין לך VERIFIED PAY PAL.
לגבי הPSN - רק כרטיסים יעודיים (PSN CARDS) ולפי המדינה!
PAYPAL חוסך לך את ההכנסה של כרטיס אשראי ומוסיף לך מנגנון אבטחה (וביטוח על הפעולות - אתה יכול לבטל תשלום בקלות) מצוין נוסף בדרך.
ליביו