מחפש בנרות חנות שניתן לרכוש בה 50C550

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

שלום לכולם.

אני כבר כמה ימים מחפש חנות שבה ניתן לרכוש את ה-C550 החדשה של סמסונג עם אחריות רשמית של היבואן ופשוט לא מוצא... חלק מהחנויות שהייתי בהן כלל לא מודעות לקיומו של הדגם הזה וכל הזמן מוכרים חושבים שאני מתכוון לדגם ה-B ואילו חנויות אחרות אמרו שהדגם יגיע במקרה הטוב בעוד כחודש... מה שנראה לי מוזר כי אני רואה שממליצים עליה לרכישה כאן כבר עכשיו.
אז בבקשה כל מי שיודע על חנות(רצוי מאוד באיזור המרכז) שמוכרים בה בוודאות(!)את הדגם החדש עם אחריות יבואן בבקשה לתת לי שם(ואם לא ניתן כאן אז בפרטי) אני מאוד רוצה לרכוש כבר.

תודה רבה. :)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

AMIT223 כתב:שלום לכולם.

אני כבר כמה ימים מחפש חנות שבה ניתן לרכוש את ה-C550 החדשה של סמסונג עם אחריות רשמית של היבואן ופשוט לא מוצא... חלק מהחנויות שהייתי בהן כלל לא מודעות לקיומו של הדגם הזה וכל הזמן מוכרים חושבים שאני מתכוון לדגם ה-B ואילו חנויות אחרות אמרו שהדגם יגיע במקרה הטוב בעוד כחודש... מה שנראה לי מוזר כי אני רואה שממליצים עליה לרכישה כאן כבר עכשיו.
אז בבקשה כל מי שיודע על חנות(רצוי מאוד באיזור המרכז) שמוכרים בה בוודאות(!)את הדגם החדש עם אחריות יבואן בבקשה לתת לי שם(ואם לא ניתן כאן אז בפרטי) אני מאוד רוצה לרכוש כבר.

תודה רבה. :)
...
AMIT223

צור קשר עם שרות הלקוחות של מיני ליין . והם יפנו אותך בדיוק לחנות שממנה תוכל לרכוש . כמובן במידה ויש אותה במלאי .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

AMIT223 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

טוב,יצרתי קשר עם מינליין והתשובה די מאכזבת:נאמר לי שאת הדגם החדש יתחילו לשווק רק בעוד מספר שבועות..

אז יש לי שאלה אחרת:כמה קריטיים הם ההבדלים בין ה-B550 ל-C550 מבחינת איכות התמונה והאם ה-B550 עדיין נחשבת לטלוויזיה טובה גם כיום? והאם היא עדיפה לשם השוואה על ה-PK550 של LG?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

AMIT223 כתב:טוב,יצרתי קשר עם מינליין והתשובה די מאכזבת:נאמר לי שאת הדגם החדש יתחילו לשווק רק בעוד מספר שבועות..

אז יש לי שאלה אחרת:כמה קריטיים הם ההבדלים בין ה-B550 ל-C550 מבחינת איכות התמונה והאם ה-B550 עדיין נחשבת לטלוויזיה טובה גם כיום? והאם היא עדיפה לשם השוואה על ה-PK550 של LG?
...
AMIT223

יש הבדל בין סדרת ה b ל c 550 בעיקר צריכת חשמל די משמעותית 157w לעומת 330w
בנוסך איכות השחורים טוב יותר .

במידה ותוכל להמתין כדאי לך לקבל את הדגם החדש יותר .על כל מקרה היא עדיפה על ה-PK550

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”