טיפ לניגון DTT עם VLC

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
adam777 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אחרי כמה חודשים של שימוש בSplash ע"מ לראות DTT החלטתי לנסות את VLC שוב, בהתחשב בזה שהבעיה הכי גדולה שלי עם VLC היתה הממשק ובפרט הדרך המסורבלת להחלפת ערוצים.
אז ניצלתי את הסופ"ש למצוא פתרון לעניין והאמת היא שזה לא לקח יותר מדי זמן והפתרון פשוט למדי, יצירת קיצור דרך עם פרמטרים מתאימים ככה שכל ערוץ בDTT הופך לפריט עצמאי בplaylist ואפשר לעבור ביניהם בדרך פשוטה הרבה יותר עם כפתורי הprevious/next ולא דרך playback->program

הרעיון - שני פרמטרים כלליים של השידור ולאחריהם 5 קישורים למדיה שכל אחד מהם הוא בעצם ערוץ בודד שVLC יודע לסדר כפריטים בplaylist.

חסרונות - העברה איטית יותר בין הערוצים (השידור מנותק ומתחיל מחדש), במקרה של שינוי בפורמט השידורים (החלפת סדר ערוצים, הוספת ערוצים וכו') עלולות להיות בעיות.

למרות הכל, לי זה יותר נוח מאשר להעביר דרך playback->program
שבוע טוב לכולנו :)

קוד: בחירת הכל

"C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" --dvb-frequency=538000000 --dvb-bandwidth=8 dvb:// :program=5 dvb:// :program=4 dvb:// :program=3 dvb:// :program=2 dvb:// :program=1
נ.ב.
לא עובד בגרסא 1.1 שנמצאת בפיתוח, קיים באג ידוע בגרסא זו עם הפרמטר :program=

נ.ב.ב.
ערוץ 1 נראה פשוט מזעזע בהשוואה לערוץ 10 למשל...

eyalgp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

תודה על השיתוף :) שים לב שמקליטים אז אי אפשר להעביר ערוץ בלי להפסיק את ההקלטה... שאלתי בפורום של Vlcלגבי העברת ערוצים ונאמר לי שבנתיים זאת הדרך היחידה .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”