http://www.hdbeat.com/2006/04/01/breaki ... -only-299/
חדשות שוברות: נגן קרן כחולה של סוני ב 300$
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
חחחחחחחחחח breaking news איתי
אני מקווה ששמת לב שמודבר במתיחת 1 באפריל

ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מתיחה או לא חכה חצי שנה ותוכל לקנות את ה-PS3 בפחות מ-500 דולר ובנוסף אתה מקבל גם את הקונסולה הכי חזקה שיש שמגיעה גם עם הארד דיסק שיכול להקליט שידורי טלוויזיה כמו YESMAX
נראה לי שיצא הפלייסטיישן יקנו אותו גם אנשים שלא אוהבים בכלל משחקים רק בגלל המחיר האטרקטיבי לכל מה שהוא מציע
ואחרי התמונות המדהימות שנראו חודש שעבר בתערוכת GDC שרונדרו בזמן אמת על הפלייטיישן הגמור, יש הרבה למה לצפות, במיוחד לתערוכת E3 שתתקיים בחודש מאי.
סוני הייתה אמורה להשיק את הפלייסטיישן כבר בחודש מאי השנה אך עקב כונן הBLUE-RAY נדחתה ההשקה לנובמבר השנה (ההשקה תיהיה השקה עולמית) וסוני מתכוונת לייצר יותר ממיליון יחידות כל חודש מרגע ההשקה (נקווה שישאר משהו גם לנו) בכל מקרה עוד חדשות טובות זה כמובן שאין יותר איזורים בפלייסטיישן (PAL, NTSC, JAP) ואפשר להזמין משחקים מאמזון או כל אתר אחר בחו"ל (בחצי מהמחיר בארץ) ולשחק בפלייסטיישן שנקנה בארץ ללא צורך בצ'יפ!
נראה לי שיצא הפלייסטיישן יקנו אותו גם אנשים שלא אוהבים בכלל משחקים רק בגלל המחיר האטרקטיבי לכל מה שהוא מציע
ואחרי התמונות המדהימות שנראו חודש שעבר בתערוכת GDC שרונדרו בזמן אמת על הפלייטיישן הגמור, יש הרבה למה לצפות, במיוחד לתערוכת E3 שתתקיים בחודש מאי.
סוני הייתה אמורה להשיק את הפלייסטיישן כבר בחודש מאי השנה אך עקב כונן הBLUE-RAY נדחתה ההשקה לנובמבר השנה (ההשקה תיהיה השקה עולמית) וסוני מתכוונת לייצר יותר ממיליון יחידות כל חודש מרגע ההשקה (נקווה שישאר משהו גם לנו) בכל מקרה עוד חדשות טובות זה כמובן שאין יותר איזורים בפלייסטיישן (PAL, NTSC, JAP) ואפשר להזמין משחקים מאמזון או כל אתר אחר בחו"ל (בחצי מהמחיר בארץ) ולשחק בפלייסטיישן שנקנה בארץ ללא צורך בצ'יפ!
-
איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אני כבר לא מאמין שהבלו ריי יצא אי פעם.