שאלה על Harmony One לפני רכישה
שלום לכל המומחים בתחום,
אני מתנצל מראש עם שאלה זאת כבר נענתה בעבר (חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מדויקת).
אני רוצה לרכוש את השלט הזה, שקראתי ביקורות טובות מאוד עליו וכן המחיר שלו מתאים לתקציב שלנו.
רק נושא אחד לא ברור לי ואשמח לקבל תשובה מושכלת בנושא, האם השלט יודע לתכנת בכפתורי הפעולות שלו גם הצבת הכניסה המתאימה ברסיבר וטלוויזיה? כלומר האם אני יכול לתכנת בכפתור שיקרא TV גם שידליק את הטלוויזיה ואת הרסיבר והממיר וגם שיציב בכל מכשיר את הכניסה המתאימה לצפייה בכבלים? בטלוויזיה להציב בכניסת scart, ברסיבר כניסת AVX .
על העזרה הודה.
אני מתנצל מראש עם שאלה זאת כבר נענתה בעבר (חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מדויקת).
אני רוצה לרכוש את השלט הזה, שקראתי ביקורות טובות מאוד עליו וכן המחיר שלו מתאים לתקציב שלנו.
רק נושא אחד לא ברור לי ואשמח לקבל תשובה מושכלת בנושא, האם השלט יודע לתכנת בכפתורי הפעולות שלו גם הצבת הכניסה המתאימה ברסיבר וטלוויזיה? כלומר האם אני יכול לתכנת בכפתור שיקרא TV גם שידליק את הטלוויזיה ואת הרסיבר והממיר וגם שיציב בכל מכשיר את הכניסה המתאימה לצפייה בכבלים? בטלוויזיה להציב בכניסת scart, ברסיבר כניסת AVX .
על העזרה הודה.
אתה לא "מתכנת" את זה במחשב כמו שאתה חושב.sBaB כתב:וואו, תודה על התשובה הזריזה![]()
אין לי בעיה על קצת תכנות במחשב (אני משער שזה לא ברמה גבוה מאוד), אני רק רוצה לוודא שניתן לבצע זאת, כי בלי פונקציה זאת השלט לא שווה בעצם. נכון?...
אתה עושה את זה דרך תוכנה של לוג'יטק שמאפשרת לך ליצור פעולה שמורכבת מכמה תת-פעולות.
לדוגמא הפעולה "לראות סרטים בסטרימר", מכילה:
1. הדלק טלויזיה, העבר ל HDMI2, השתק קול
2. הדלק רסיבר, העבר ל input הנכון, העבר surround mode ל X,
3. הדלק סטרימר
וכו'.
mayeast כתב:אתה לא "מתכנת" את זה במחשב כמו שאתה חושב.sBaB כתב:וואו, תודה על התשובה הזריזה![]()
אין לי בעיה על קצת תכנות במחשב (אני משער שזה לא ברמה גבוה מאוד), אני רק רוצה לוודא שניתן לבצע זאת, כי בלי פונקציה זאת השלט לא שווה בעצם. נכון?...
אתה עושה את זה דרך תוכנה של לוג'יטק שמאפשרת לך ליצור פעולה שמורכבת מכמה תת-פעולות.
לדוגמא הפעולה "לראות סרטים בסטרימר", מכילה:
1. הדלק טלויזיה, העבר ל HDMI2, השתק קול
2. הדלק רסיבר, העבר ל input הנכון, העבר surround mode ל X,
3. הדלק סטרימר
וכו'....
כתוב באתר שלהם שיש הגבלה של עד 5 פעולות מקרו,
בדוגמא שנתת יש יותר מ 5.
אז איפה המגבלה שהם כותבים קיימת ?
האם למכשירים שלך יש פקודה ישירה לעבור לכניסה המתאימה ?sBaB כתב:וואו, תודה על התשובה הזריזה![]()
לפעמים גם אם אין פקודה כזו בשלט המקורי ההרמוני מכיר את הפקודה המתאימה אבל לא תמיד
לדוגמא TV פנסוניק ההרמוני מכיר פקודות ישירות שלא מופיעות בשלט המקורי
והפוך TV פלזמה טושיבה ישנה לא ניתן לעבור לכניסה באופן ישיר
בנוסף לא יודע מה המגבלה של 5 פעולות שאתה רושם אבל אצלי יש יותר מ5 פעולות ברצף
הדלק TV
הדלק רסיבר
הדלק מגבר משולב
הדלק סטרימר
עבור לערוץ בTV
עבור לערוץ ברסיבר
עבור לערוץ במגבר המשולב
....
ירון
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הקטע הוא שההגדרות נשמרות במחשבי לוג'יטק , כך שבמידה וקיימת בעיה בשלט עצמו , העדכון באינטרנט מחזיר את ההגדרות הקיימות ( מעין גיבוי )
פועל יצוא : כל עדכון בשלט - בעצם מתבצע במחשבי לוג'יטק ...
פועל יצוא : כל עדכון בשלט - בעצם מתבצע במחשבי לוג'יטק ...
עכשיו הצלחתם לבלבל אותי
האם יש הגבלה מספר פקודות אפשריות או לא?
בקיצור האם למשל אוכל לבצע את המהלך הבא בלחיצה על כפתור יחיד (למשל watch TV):
1. הדלק טלוויזיה
2. הדלק רסיבר
3. הדלק ממיר הוט
4. הגדר כניסת סקארט בטלוויזיה
5. הגדר כניסת avx ברסיבר
6. השתק טלוויזיה.
תודה
1. הדלק טלוויזיה
2. הדלק רסיבר
3. הדלק ממיר הוט
5. הגדר כניסת avx ברסיבר
6. השתק טלוויזיה.
תודה
אם לTV שלך יש פקודה להעברה ל "4. הגדר כניסת סקארט בטלוויזיה" ? אם כאן זה הכול ניתן, אם לא אז אולי- למשל אצלי אם אני רוצה לעבור לערוץ הוידאו אז השלט מבצע מעבר לHDMI 2 ואץ פעמיים לחיצה על מעבר כניסה - והכול מובנה בתוכנה ללא צורך של הגדרות שליsBaB כתב:עכשיו הצלחתם לבלבל אותי![]()
1. הדלק טלוויזיה
2. הדלק רסיבר
3. הדלק ממיר הוט
5. הגדר כניסת avx ברסיבר
6. השתק טלוויזיה.
תודה...
ירון
יש לי טלוויזיית "marantz 42 , כשאני עובר מצפייה בסטרימר (שבה הטלוויזיה בכניסה HDMI) לצפייה בממיר של הוט (שבה הכניסה היא סקארט) אני צריך ללחוץ source בשלט ולעבור לכניסה המתאימה. כמובן שגם הכניסות לסאונד ברסיבר הם שונות ואותם השלט גם צריך לשנות לפי הפונקציה שנבחרה.
האם השלט יבצע זאת כראוי?
האם השלט יבצע זאת כראוי?