שאלה דחופה (כדאיות מחיר רמקולים)
בגלל זה אני שואל
אני רואה בזאפ שהם שווים 2000-3000 שקל
אמרתי שאני ישים הצעות עד 800..זכיתי ב790
מישהוא מכיר? מה לעשות?
אמרתי שאני ישים הצעות עד 800..זכיתי ב790
מישהוא מכיר? מה לעשות?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רצוי לוותר..
- logankungfu
- חבר ותיק

זה מה שנקרא בז'רגון "מותג מדבקה". הם לא שווים גרוש יותר מה- 800 ש"ח האלה, ולדעתי גם זה בזבוז.
חסוך קצת וקנה זוג רמקולים "אמיתיים".
חסוך קצת וקנה זוג רמקולים "אמיתיים".
לא רכשתי
כמו שהבנתה אולי אני לא ממש מבין בתחום, אם יואילו טיפה לעזור לי אני ישמחlogankungfu כתב:זה מה שנקרא בז'רגון "מותג מדבקה". הם לא שווים גרוש יותר מה- 800 ש"ח האלה, ולדעתי גם זה בזבוז.
חסוך קצת וקנה זוג רמקולים "אמיתיים"....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=11465
- logankungfu
- חבר ותיק

יש לא מעט באתר עליהם.
בגדול, מדובר ברמקולים דומים מאוד עם שמות שונים שכולם של אותה חברה, סוג של קומבינה.
החברה ("גולד סקאי" אם אני זוכר נכון, ויש כמובן גם את פירלס, סיפור בפני עצמו), מייצרת רמקולים באיכות נמוכה מאוד, ומוכרת אותם תחת כמה וכמה שמות שונים ובתמחורים שונים כדי לתת את המצג כאילו ישנן כמה חברות שונות, ואין.
תחשוב, אם סט של 5 (!!) רמקולים נמכר במכרז ב- 800 ש"ח ולמוכר נותר עוד רווח (ובאחוזים, הרבה), תחשוב כמה הם שווים.
בקיצור הם לא. אין חברה בשם אלפא טכנולוג'י ולא היתה. ומלבד עניין הקומבינה, האיכות שלהם נמוכה ביותר.
והכי חשוב- רמקולים קונים עם האוזניים ולא במכרז.
בגדול, מדובר ברמקולים דומים מאוד עם שמות שונים שכולם של אותה חברה, סוג של קומבינה.
החברה ("גולד סקאי" אם אני זוכר נכון, ויש כמובן גם את פירלס, סיפור בפני עצמו), מייצרת רמקולים באיכות נמוכה מאוד, ומוכרת אותם תחת כמה וכמה שמות שונים ובתמחורים שונים כדי לתת את המצג כאילו ישנן כמה חברות שונות, ואין.
תחשוב, אם סט של 5 (!!) רמקולים נמכר במכרז ב- 800 ש"ח ולמוכר נותר עוד רווח (ובאחוזים, הרבה), תחשוב כמה הם שווים.
בקיצור הם לא. אין חברה בשם אלפא טכנולוג'י ולא היתה. ומלבד עניין הקומבינה, האיכות שלהם נמוכה ביותר.
והכי חשוב- רמקולים קונים עם האוזניים ולא במכרז.
- logankungfu
- חבר ותיק

דוגמה לסט רמקולים לא לוויניים מינימלי שאני מכיר (שבהחלט מספק לא מעט אנשים) הוא הדיימונד של וורפדייל.
מדובר בחמישיית רמקולים באיזור ה- 3000, וזה סט די בסיסי אם כי, כאמור, לא רע.
ומשם ואילך, כמובן, אין גבול. אבל מתחת לזה- עדיף לא לגעת.
ההמלצה שלי, שהיא גם ההמלצה הקבועה כאן- לך על זוג רמקולים (ולא 5) נורמליים, אפילו ביד שניה, שיתנו לך משהו ששום רמקול מדבקה לא יוכל. עם הזמן, הוסף להם את השאר.
מדובר בחמישיית רמקולים באיזור ה- 3000, וזה סט די בסיסי אם כי, כאמור, לא רע.
ומשם ואילך, כמובן, אין גבול. אבל מתחת לזה- עדיף לא לגעת.
ההמלצה שלי, שהיא גם ההמלצה הקבועה כאן- לך על זוג רמקולים (ולא 5) נורמליים, אפילו ביד שניה, שיתנו לך משהו ששום רמקול מדבקה לא יוכל. עם הזמן, הוסף להם את השאר.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני חושב שהרמקול הזה יכול להתאים לך {אני מדבר על האלפא טכנולוג'י} בתנאי שאתה לא מצפה ליותר מידי מהרמקול..
הוא אמנם גדול ויפה אבל לא מעבר.
מה שאמרו לך כאן במילים אחרות זה שאתה צריך להבין שאתה לא קונה מוצר טוב בעסקה הזו ...
אני ממליץ לך לחפש משהו אחר ביד שניה או להיתאמץ קצת וללכת אפילו על דגמים נמוכים של ג'מו שהם טובים יותר ממגנט ולא כל כך יקרים.
אופציה שניה היא ללכת על זוג קדמיים טובים ובאחוריים לשים בינתיים סתם רמקולים עד שתתארגן ותקנה אחוריים וסנטר כמו שצריך.
תאמין לי שככה אתה תבנה מערכת טובה יותר מכל אלפא טכנולוג'י המחיר "מציאה".
קח בחשבון שאף אחד לא מפסיד גם אם שילמת 790 שקל.. {זה אומר שהם שוים את המחיר ועם זאת מרוויחים עלייך} תחשוב כמה הם עולים באמת.
האופציה השלישית היא פיור אקוסטיק שהיא חברה אמיתית במחירים זולים מאוד {בדיוק כמו מגנט.}
הוא אמנם גדול ויפה אבל לא מעבר.
מה שאמרו לך כאן במילים אחרות זה שאתה צריך להבין שאתה לא קונה מוצר טוב בעסקה הזו ...
אני ממליץ לך לחפש משהו אחר ביד שניה או להיתאמץ קצת וללכת אפילו על דגמים נמוכים של ג'מו שהם טובים יותר ממגנט ולא כל כך יקרים.
אופציה שניה היא ללכת על זוג קדמיים טובים ובאחוריים לשים בינתיים סתם רמקולים עד שתתארגן ותקנה אחוריים וסנטר כמו שצריך.
תאמין לי שככה אתה תבנה מערכת טובה יותר מכל אלפא טכנולוג'י המחיר "מציאה".
קח בחשבון שאף אחד לא מפסיד גם אם שילמת 790 שקל.. {זה אומר שהם שוים את המחיר ועם זאת מרוויחים עלייך} תחשוב כמה הם עולים באמת.
האופציה השלישית היא פיור אקוסטיק שהיא חברה אמיתית במחירים זולים מאוד {בדיוק כמו מגנט.}
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: