השקת ה Boxee Box נדחית עד נובמבר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
השקת אחד מהמזרימי מדיה\HTPC המצופים ביותר לשנת 2010 נדחה לנובמבר.
הסיבה לדחייה נובעת בשל תוכנה לא בשלה דיו.
הסיבה לדחייה נובעת בשל תוכנה לא בשלה דיו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מכניסים תמיכה בתלת מימד? 
מתחיל להיות פארסה הסיפור הזה.
עד אז כבר יהיו לנו מרזימדיות תלת מימדיות (בשאיפה) ומי יודע לאן נגיע בתחום בכלל.
מאוד בעייתי.
מתחיל להיות פארסה הסיפור הזה.
עד אז כבר יהיו לנו מרזימדיות תלת מימדיות (בשאיפה) ומי יודע לאן נגיע בתחום בכלל.
מאוד בעייתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש כמה שכבות של תוכנה במכשיר, כאשר אחת החשובות היא פלאש (שעליה מבוססות תת מערכות שונות). אדובי רק שחררו את 10.1 עכשיו (באיחור של חצי שנה) וככל הנראה BOXEE רוצים להוסיף את הגרסא הזו למכשיר (10.1 זה שדרוג משמעותי).
עדיף מכשיר יציב מאשר מכשיר שמתחיל את חייו גרוע.
עדיף מכשיר יציב מאשר מכשיר שמתחיל את חייו גרוע.
הסיבות המרכזיות לדחייה בהשקה (לפחות על פי הבלוג של בוקסי) הן:
1. תמיכה בפלאש 10.1 - חיונית וקריטית לבוקסי בוקס, שכן בלעדיה המכשיר לא יוכל לנגן הרבה מאוד תכנים מוזרמים מהרשת.
2. האצת חומרה על ה-tegra שתאפשר 1080P.
3. מימוש browser שייראה ויעבוד טוב על גבי מסך הטלוויזיה.
1. תמיכה בפלאש 10.1 - חיונית וקריטית לבוקסי בוקס, שכן בלעדיה המכשיר לא יוכל לנגן הרבה מאוד תכנים מוזרמים מהרשת.
2. האצת חומרה על ה-tegra שתאפשר 1080P.
3. מימוש browser שייראה ויעבוד טוב על גבי מסך הטלוויזיה.
You are never fully dressed without a smile
כרגע ההשקה מתוכננת לארה"ב בלבד. הצפי הוא שהמוצר יגיע לאירופה בתחילת 2011, ויש מקום לאופטימיות שהוא ישווק כאן בצורה מסודרת.
בכל מקרה - אין שום מניעה להביא אותו מארה"ב בצורה פרטית (למעט שותפי תוכן מסויימים שלא יעבדו כמובן).
בכל מקרה - אין שום מניעה להביא אותו מארה"ב בצורה פרטית (למעט שותפי תוכן מסויימים שלא יעבדו כמובן).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ה Boxee Box יעלה קצת פחות מ $200, נראה לי זול יותר מהפתרון שהצעת.
דווקא למוצר כזה יש סיכוי די גודל להיות זול בצורה משמעותית ממחשב ION.amittzor כתב:אני לא מבין איזה יתרונות יש למוצר כזה על HTPC עם ATOM+ION שמריץ (בין היתר) את בוקסי. אני משוכנע שזה לא יהיה הרבה יותר זול....
היתרון הגדול הוא plug and play. לא צריך להתקין מערכת הפעלה, לא צריך להתקין בוקסי, לא צריך להסתבך עם שלט (הוא מגיע עם שלט מצויין!).amittzor כתב:אני לא מבין איזה יתרונות יש למוצר כזה על HTPC עם ATOM+ION שמריץ (בין היתר) את בוקסי. אני משוכנע שזה לא יהיה הרבה יותר זול....
הבוקסי בוקס הוא בדיוק נקודת המבחן שתאפשר לבוקסי לשנות פאזה: מתוכנה מצויינת לגיקים ו-power users למוצר שגם אמא שלי יכולה לקנות, לחבר ולהפעיל.
אם זה יהיה פחות מ-200 דולר זה באמת יכול להיות שוס.
ועדיין, ה HTPC שעלה לי כפול מזה מאפשר לי לבחור עם איזו תוכנה לעבוד (XBMC יותר מוצלחת בעיניי), מאפשר לי לצפות בשידורי ה DTT ומאפשר לי להשתמש בו גם כמחשב להורדות.
ועדיין, ה HTPC שעלה לי כפול מזה מאפשר לי לבחור עם איזו תוכנה לעבוד (XBMC יותר מוצלחת בעיניי), מאפשר לי לצפות בשידורי ה DTT ומאפשר לי להשתמש בו גם כמחשב להורדות.