המסך הנוכחי שלי, שעומד בפני החלפה (LG 37L2R) מאפשר PIP, וכיום אני עושה שימוש רב בפיצ'ר הזה (מחשב במסך הראשי וממיר דרך חיבור קומפוננט במסך הקטן).
בחיפוש בין ה LCD-ים שנמכרים היום נראה שהאופציה הזו כבר לא קיימת, או קיימת עם מגבלות בלתי אפשריות (למשל התמונה הקטנה חייבת להיות מוצגת מהטיונר הפנימי של הטלויזיה, שלא נמצא בכלל בשימוש כי יש לי ממיר).
רציתי לשאול אם מישהו יודע על דגמי LCD חדשים יחסית (2009 והלאה) או עתידיים עם PIP. כמו כן, האם ה PIP מאפשר שני מקורות HDMI, או לפחות מקור קומפוננט אחד ומקור HDMI/DVI אחר). ולבסוף, עד כמה קלה השליטה מהשלט בדגמים אלה (האם למשל יש אפשרות SWAP או פתיחת PIP ישירות מהשלט)?
תודה רבה,
דני
תמונה בתוך תמונה - (PIP (Picture in Picture ב LCD
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן כפי שניתן לראות נושא הPIP כבר לא רלוונטי. כמעט ואין צורך בPIP והאופציה הזאת קיימת רק במסכי פרופשנל.
גם לסאמסונג וגם לאל ג'י יש דגמים שניתן לפתוח את האופציה הזו על ידי פנייה לחברה אך לא בטוח שהם עושים את הפתיחה לכולם.
היה לי מקרה בסאמסונג שהאופציה היתה בשלט אך בפועל המסך לא הגיב, לאחר פנייה ביבואן הם פתחו במיוחד עבור הפרויקט שעשיתי.
גם לסאמסונג וגם לאל ג'י יש דגמים שניתן לפתוח את האופציה הזו על ידי פנייה לחברה אך לא בטוח שהם עושים את הפתיחה לכולם.
היה לי מקרה בסאמסונג שהאופציה היתה בשלט אך בפועל המסך לא הגיב, לאחר פנייה ביבואן הם פתחו במיוחד עבור הפרויקט שעשיתי.