מודול HDMI ל-PWD8
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני חושב שהיום דיברתי עם כל קבוצת יורוקום תקשורת ישראל ואני אומר לך דבר שישאיר אותך בפה פעור,lironk כתב:זה תמוה מאוד שיורוקום לא יודעים לתת לך תשובה במיוחד לאור זה שהם אמורים לספק את זה ....
הרבה אנשים שם גם לא יודעים מה זה!
ואני לא מדבר על פקידות זוטרות אלא על אחראי מחלקת פלאזמות בחברת יורוקום בכבודו ובעצמו.
לך תבנה מדינה............
לא רצינים שם
D-TOX אני רכשתי לפני חודש מכשיר פלסמה W8 פנסוניק מחנות במרכז הארץ.שאלתי את המתקין שהתקין לי אותה לגביי
החיבור של הDVD שלי הוא המליץ לי לחבר אתו למודול של HDMI ואמר לי שניתן להסיג אותו מיורוקום,לאחר פניות אליהם
וכמו שהחברים אומרים נותר לי רק להצדיק אותכם ממש בושה...בכל אופן פניתי למתקין בכדי שיגיע לחבר לי את הדיוידי שהיה
מחובר זמנית כי לא היה טעם לרכוש ממנו כבל של קומפוננט אם אני בסופו של דבר ארכוש מודול HDMI +כבל,
המתקין נדהם ממה שסיפרתי לו על המקרה עם יורוקום הוא ביקש מימני להמתין עד שהוא בודק את העניין ואחרי 30 ד
הוא חזר אליי ופתר לי את הבעיה,ואפילו הוא אישית התקין לי את המודול...
אם הנהלת הפרום מרשה אשמח לתת את הטלפון שלו או שם החנות.
אגב שילמתי על התענוג 880 ש"ח +כבל 1.5 HDMI
החיבור של הDVD שלי הוא המליץ לי לחבר אתו למודול של HDMI ואמר לי שניתן להסיג אותו מיורוקום,לאחר פניות אליהם
וכמו שהחברים אומרים נותר לי רק להצדיק אותכם ממש בושה...בכל אופן פניתי למתקין בכדי שיגיע לחבר לי את הדיוידי שהיה
מחובר זמנית כי לא היה טעם לרכוש ממנו כבל של קומפוננט אם אני בסופו של דבר ארכוש מודול HDMI +כבל,
המתקין נדהם ממה שסיפרתי לו על המקרה עם יורוקום הוא ביקש מימני להמתין עד שהוא בודק את העניין ואחרי 30 ד
הוא חזר אליי ופתר לי את הבעיה,ואפילו הוא אישית התקין לי את המודול...
אם הנהלת הפרום מרשה אשמח לתת את הטלפון שלו או שם החנות.
אגב שילמתי על התענוג 880 ש"ח +כבל 1.5 HDMI
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הסיבה שלא ידעו לתת לך תשובה היא בגלל שפנית ליורוקום תקשורת, שזו אחת החברות של יורוקום, אך לא זו שמטפלת בתחום הפלאזמות והקולנוע ביתי...
אתה צריך את יורוקום שיווק. הדרך הטובה ביותר היא פשוט ליצור קשר עם חנויות באינדקס הקישורים והם ידאגו לך לכל מה שצריך.
אתה צריך את יורוקום שיווק. הדרך הטובה ביותר היא פשוט ליצור קשר עם חנויות באינדקס הקישורים והם ידאגו לך לכל מה שצריך.
שאלת תם - מה נותן המודול?
האם תוכלו להסביר למי שאינו בקיא במיוחד מה המשמעת של התקנת מודול HDMI כזה?
האם הרכבתו נעשית אך ורק על מנת לקלוט שידורי HD?
אם כן - האם איכות השידור שתתקבל תהא פחותה משמעותית, אם בכלל, מאיכות השידור שתתקבל בפלאזמה HD מהסוגים הקיימים כיום בשוק?
אם לא - אז מה הם כן יתרונות המודול?
תודה.
האם הרכבתו נעשית אך ורק על מנת לקלוט שידורי HD?
אם כן - האם איכות השידור שתתקבל תהא פחותה משמעותית, אם בכלל, מאיכות השידור שתתקבל בפלאזמה HD מהסוגים הקיימים כיום בשוק?
אם לא - אז מה הם כן יתרונות המודול?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

הוא מאפשר קבלת אותות HDMI, מנגני HDTV, מנגני DVD מתאימים וממקלטי לויינים, רסיברים וכו'.
Re: שאלה
התבלבלת קצתshay כתב:לאור המחיר המפתיע של המודול, האם וכיצד ניתן לחבר אותו לממיר כדוגמת 3100 דרך טרנסקודר כלשהו או אחרת? אם כן, הוספתו וחיבורו לממיר יתנו תמונה טובה יותר מחיבור RGBCVS?...
HDMI זהו חיבור דיגיטלי. אתה חייב נגן או ממיר עם יציאה דיגיטלית כדאי להשתמש בו.
ב 3100 היציאות אנלוגיות בלבד ולכן מודול כזה לא יעזור לך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
עופר,oferlaor כתב:הסיבה שלא ידעו לתת לך תשובה היא בגלל שפנית ליורוקום תקשורת, שזו אחת החברות של יורוקום, אך לא זו שמטפלת בתחום הפלאזמות והקולנוע ביתי...
אתה צריך את יורוקום שיווק. הדרך הטובה ביותר היא פשוט ליצור קשר עם חנויות באינדקס הקישורים והם ידאגו לך לכל מה שצריך....
דיברתי עם מנהלת מחלקת שיווק פלאסמות של יורוקום בישראל והיא איך לומר זאת בעדינות, לא יודעת מה זה מודול HDMI. או בלשונה (נשבע לכם):
'אתה מדבר איתי סינית'.
לאחר מכן היא הפנתה אותי למעבדה הראשית שלהם בראש העין ואני נותן לך הזדמנות אחת לנחש מה הם אמרו לי שם...........
- oferlaor
- מנהל