סריקה טבעית,16:9 ,ממיר HOT HD
בהגדרה\מצב 16:9 בפלאזמה , השעון של המשחק הוא בחלק העליון של המסך .
במצב סריקה טבעית בפלאזמה ,השעון יורד כלפי מטה ולכן זה נראה מפריע ,היה עדיף שהיו שמים אותו בצד
ימין.
לגבי ממיר HOT .
ממיר שעון כחול VS שעון ירוק על אותה פלאזמה .
בממיר שעון כחול רואים יותר בהיר\קונטרסט , מוגזם עבור שידורי SD ,טוב מאד עבור עבור HD.
בממיר שעון ירוק התמונה רגועה יותר ולכן התמונה בSD טובה יותר,גם ב HD התמונה טובה מאד.
כאמור הצפייה הטובה ביותר במשחק היא בסריקה טבעית של האות היוצא מהממיר,אלא שבשידורי
SD בחלק מהערוצים רואים את הקצוות של התמונה ולכן ביום רגיל ממולץ זום קטן = מצב 16:9 בפלאזמה .
לאחר כיול ממושך של הפלאזמה מתוצרת LG ,התמונה מ-ו-ש-ל-מ-ת ,אין חסרון ,הכל חד וחלק , הצבעים
נהדרים וטבעים ,כאילו אני צופה מהחלון למציאות .
במצב סריקה טבעית בפלאזמה ,השעון יורד כלפי מטה ולכן זה נראה מפריע ,היה עדיף שהיו שמים אותו בצד
ימין.
לגבי ממיר HOT .
ממיר שעון כחול VS שעון ירוק על אותה פלאזמה .
בממיר שעון כחול רואים יותר בהיר\קונטרסט , מוגזם עבור שידורי SD ,טוב מאד עבור עבור HD.
בממיר שעון ירוק התמונה רגועה יותר ולכן התמונה בSD טובה יותר,גם ב HD התמונה טובה מאד.
כאמור הצפייה הטובה ביותר במשחק היא בסריקה טבעית של האות היוצא מהממיר,אלא שבשידורי
SD בחלק מהערוצים רואים את הקצוות של התמונה ולכן ביום רגיל ממולץ זום קטן = מצב 16:9 בפלאזמה .
לאחר כיול ממושך של הפלאזמה מתוצרת LG ,התמונה מ-ו-ש-ל-מ-ת ,אין חסרון ,הכל חד וחלק , הצבעים
נהדרים וטבעים ,כאילו אני צופה מהחלון למציאות .
נבדק על PQ70dodi88 כתב:NEW_WAVE, איזה דגם טלוויזיה ?...
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... PQ70BR.jsp
אני אף פעם לא מסתמך רק על עצמי אלא גם על תגובות משפחה \שכנים\חברים ואמרו WOW ,התמונה
לא קשה ,לא רכה ,לא צבעונית מידיי ,לא חסרת צבע, פשוט תמונה פנטסטנית וגוונים מצאותיים .
כל הכיולים המוצעים בתפריט הם OVER מ 50% ויותר מידיי פעילים בתפריט המתקדם ,התמונה לא
מצאותית ,לכן הכיול הפנטסטי עליו אני כותב הוא אישי ,אני גם נעזרתי קצת בתפריט הנ...
יש לי גם LCD FULL HD סמסונג B530 , ב LCD .
אני קונה מוצר על פי ביקורת מקצועית מאתר זה ובעיקר מחו"ל ,על הפלאזמה LG PQ70 רשמו
בחו"ל שבאיכות HD היא מציגה תמונה חדה מאד וגוונים פנטסטים ואכן כך.
על B530 סמסמונג רשמו שיש לה את איכות השחור הטובה ביותר מבין כל ה LCD , בדקו את עוצמת
האור בחדר חשוך ואכן כך .
ה LED הבא שאני יקנה ,יהיה כנראה תוצרת LG ,גם בגלל הביקורית הבלתי רגילה וגם בגלל
המחיר השווה לכל נפש .
היידה דרום קוריאה