מה נותן הHDD של PS3
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש התקנות של משחקים שלוקחות כמה גיגות ואם אתה מוריד דמואים זה גם איזה גיגה לכל אחד בערך..
אבל בגדול, באמת לא כל אחד צריך את כל הנפח הזה.
אני עם גרסאת ה 80GB. מותקנים עליו מעל 10 משחקים שונים ועוד איזה 8 דמואים וכמה טריילרים ושטויות ועדיין יש לי עוד איזה 45 גיגה פנויים..
אבל בגדול, באמת לא כל אחד צריך את כל הנפח הזה.
אני עם גרסאת ה 80GB. מותקנים עליו מעל 10 משחקים שונים ועוד איזה 8 דמואים וכמה טריילרים ושטויות ועדיין יש לי עוד איזה 45 גיגה פנויים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אמנם החבוב לא יודע לקרא MKV ישירות - אבל הוא בהחלט יודע לקרא אותם אחרי REMUX לMP4 (וכן - גם קבצים מעל 4 גיגה).
המחשב לדוגמא אצלי משמש בתור המרכז הורדות ואז בעזרת תוכנת סטרימינג - הכל עובר לPS3 ומחכה שם לניגון (ברגע שזה על המחשב = זה על הPS3).
אצלי לא ממזמן הגדלתי את הנפח לחצי טרה ומתוכם נשארו רק כ150 גיגה (הכל כל הזמן מתחלף ונורא דינמי - הPS3 עובד אצלי בבית כמה שעות ביום)
בנוסף להתקנות של משחקים , DLC , משחקי PSN ופאטצ'ים גם יורדים למכשיר.
הPS3 בהחלט עושה את העבודה של HTPC - ומבחינת איכות - נמצא בהחלט בטופ של הטופ של הנגנים היום.
ליביו
המחשב לדוגמא אצלי משמש בתור המרכז הורדות ואז בעזרת תוכנת סטרימינג - הכל עובר לPS3 ומחכה שם לניגון (ברגע שזה על המחשב = זה על הPS3).
אצלי לא ממזמן הגדלתי את הנפח לחצי טרה ומתוכם נשארו רק כ150 גיגה (הכל כל הזמן מתחלף ונורא דינמי - הPS3 עובד אצלי בבית כמה שעות ביום)
בנוסף להתקנות של משחקים , DLC , משחקי PSN ופאטצ'ים גם יורדים למכשיר.
הPS3 בהחלט עושה את העבודה של HTPC - ומבחינת איכות - נמצא בהחלט בטופ של הטופ של הנגנים היום.
ליביו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אצלי כשהמכשיר היה תקין כל סיפריית הסרטים של הזאטוטה ישבה על הדיסק של ה PS3. כמוטבן שאפשר להעביר גם את כל השירים שיש לך במחשב ואת כל התמונות של המשפחה וכו, כמה עשרות גיגה לפחות. אין דבר כזה יותר מידיי נפח איחסון במכשיר שמאחסן קבצי מולטימדיה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים - לדעתי עדיף מעל 80GB.
אני עם 40 וכל הזמן נאלץ לעשות דיאטות קשות
מתכנן את השדרוג...
אני עם 40 וכל הזמן נאלץ לעשות דיאטות קשות
מתכנן את השדרוג...
אני ל500 - לקח בדיוק 2 שניות.
רק צריך לשים לב ל2 דברים:
א. דיסק 5400 - סוני מציעים לא לשים 7200 בגלל אפשרות לחימום יתר.
ב. דיסקים "נמוכים" כלומר עד 9.5 מ"מ בציר Z (במילים אחרות - עד 640 גיגה - אי אפשר לשים 750 וטרה כי הם DUAL וTRIPPLE PLATTER והם עבים יותר.
ליביו
רק צריך לשים לב ל2 דברים:
א. דיסק 5400 - סוני מציעים לא לשים 7200 בגלל אפשרות לחימום יתר.
ב. דיסקים "נמוכים" כלומר עד 9.5 מ"מ בציר Z (במילים אחרות - עד 640 גיגה - אי אפשר לשים 750 וטרה כי הם DUAL וTRIPPLE PLATTER והם עבים יותר.
ליביו