לינוקס - שידורי HD באתר של ערוץ 1
"שידורי מדיה פלייר" - מה זאת אומרת ? על פניו זה נראה שידורים ב FLASH / CASTUP רק שאני לא מבין מה הוא מנסה להזרים .. MMS ? כי MPLAYER תומך ב MMS ...mp3lll כתב:זה שידורי מדיה פלייר, אני עם לא הצלחתי לראות עם רד.......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מצטער לומר, אבל כל מה שקשור לסטרימינג של חברת CastUp הישראלית זה פשוט בזיון. לא תמיד זה עובד במערכות הפעלה שהן לא Windows, או חמור מכך, דפדפן ב-Windows שהוא לא אקסלפורר.
באתרים אמריקאיים זה תמיד עובד בכל מערכות ההפעלה ובכל הדפדפנים בלי בעייה. למה אצלנו אי אפשר שזה יהיה ככה?
באתרים אמריקאיים זה תמיד עובד בכל מערכות ההפעלה ובכל הדפדפנים בלי בעייה. למה אצלנו אי אפשר שזה יהיה ככה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

וזה עובד גם במערכת הפעלה שהיא לא Windows?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בעיקר CastUp שמשום מה יש להם מונופול בכל האתרים הישראליים, וחבל מאוד, כי מדובר בחברה בזיונית ולא מקצועית שלא ממש אכפת לה אם אין לכם Windows ואקספלורר. ערוץ 1 רק משלמים להם על השירות.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אבל יש לי WIN וואקספלורר וזה עדיין לא עובד.
זו פעם ראשונה שאני נתקל בבעיות איתם...
כל ההרצאות של האוניברסיטה מועברות עם CASTUP ולא הייתה בעייה איתם
אני חושב שהבעייה היא עם ה FLASH PLAYER
שראיתי שזה לא ממש עובד (המסך טעינה עלה אבל הוידאו לא נוגן) אז שידרגתי ל FLASH 10 ועכשיו זה רק רושם שזה טוען ולא מראה בכלל תמונה.
זו פעם ראשונה שאני נתקל בבעיות איתם...
כל ההרצאות של האוניברסיטה מועברות עם CASTUP ולא הייתה בעייה איתם
אני חושב שהבעייה היא עם ה FLASH PLAYER
שראיתי שזה לא ממש עובד (המסך טעינה עלה אבל הוידאו לא נוגן) אז שידרגתי ל FLASH 10 ועכשיו זה רק רושם שזה טוען ולא מראה בכלל תמונה.
לא , אני התקנתי VBOX בתוך UBUNTU ואז WIN7 . כולל GUEST ADDONSstaticx כתב:זה בדיוק מה שעשיתי, VBOX בתוך WIN7, שב VBOX הותקן XP PRO.
אל תשכח להתקין את ה GUEST ADDONS
INTERNET EXPLOER8
ו FLASH 10
זה צריך לעבוד....