DTT איזור רעננה עושה המון בעיות לאחרונה. (n) יש פתרונות?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
loshri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

קניתי לפני כחצי שנה ממיר DVB_T של APEX וחיברתי לטלויזיה יחד עם אנטנה חיצונית אקטיבית וכו' שעלתה כ - 150 שקל (אני מציין מחיר כאומדן לאיכות האנטנה). עד לפני כחודשיים ראו סה"כ טוב, ובוא נאמר שפעם בשעתיים התמונה קפאה (ללא שוב...) והיה צורך לנתק את המכשיר ולחברו שוב כדי להתארגן מחדש על קליטה.
לאחרונה קורה כמעט בכל צפיה שהקליטה פשוט נעלמת לכמה שעות ופעם ב... חוזרת (ואז רואים טוב... ככה שהבעיה לא בחיבור). זה מאלץ אותי לצפות בשידור דרך האינטרנט שהוא באיכות ירודה.
מדוע זה קורה? האם מישהו נוסף נתקל בזה?
האם הממיר למחשב עובד בדיוק באותה טכנולוגיה או בצורה קצת שונה?

תודה

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #2 

ממיר למחשב של APEX אינו מומלץ כי יש לו בעיה קליטה ספציפיות שלא מופיעות עם ממירים דיגיטאליים אחרים.
כדאי שתתלונן ברשות על השינוי ואולי תנסה להחליף מכשיר.

loshri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

Nissim כתב:ממיר למחשב של APEX אינו מומלץ כי יש לו בעיה קליטה ספציפיות שלא מופיעות עם ממירים דיגיטאליים אחרים.
כדאי שתתלונן ברשות על השינוי ואולי תנסה להחליף מכשיר.
...
תודה, חבל שלא ידעתי על הבעיה לפני שקניתי. ביצעתי התקנה מחדש של הערוצים והמצב עכשיו יותר סביר, כלומר בוא נאמר שבמהלך משחק ממוצע במונדיאל התמונה קופאת פעם פעמיים וצריך לנתק ולחבר מהחשמל.... אחרי המונדיאל הצפיה שלי בטלויזה משודרת תרד דרסטית כך שבינתיים אחיה עם זה.
אתן לנושא להתייצב עוד חצי שנה.... אם אראה שלא זז כלום אשקול להצטרף לכוחות הרשע הוט או יס :lol:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”