זה מסכם את מה שאני חושב:
חבל שעדיין אין תאריך יציאה רשמי למשחק.
שאלה לגבי מודל הנזק ברכבים - האם הוא יהיה בכל הרכבים או רק בחלק מהם (יכול להיות שקראתי פעם שהוא יהיה רק ברכבי ראלי?)

דווקא די התאכזבתי מה Prologue.Itay_Pollak כתב:אין מה לעשות - המשחק הכי מעצבן - בגלל שהוא לא יוצא
אבל המשחק שכל חובבי הנהיגה יקנו - כי אין דברים כאלה...

1) עורך מסלולים - כן , צריך, בדיווחים קודמים PD אמרו שיהיו כ-70 מסלולים כולל ווריאציות, שזה לא הרבה כי אותו מסלול קדימה+אחורה נחשב 2 ואריציות. חוץ מזה, בכל משחק שבו נותנים לשחקנים/אוהדים אפשרויות "קהילה" אז המשחק פשוט לא נגמר (עיין ערך LBP או rFactor ב-PC).flsh כתב:צריך עורך מסלולים בכלל? יהיו כל כך הרבה מסלולים עם כל סוג פניה שאפשר לחשוב עליו. ומה זה עורך מכוניות? אתה מתכוון לTUNING? אם כן, היה בפרולוג וכנראה שיהיה גם במלא.
לגבי מזג אויר ויום לילה, לא הוכרז עדיין אבל אני בספק שזה יהיה כל כך בעייתי להוסיף בפאטץ' אחר כך. זה לא שיהיה לפוליפוני על מה לעבוד אחרי המשחק הזה לכמה שנים כי הפס4 לא יצא בזמן הקרוב (אחרת בשביל מה הMOVE) ובקצב שהם מפתחים הם לא יספיקו להוציא עוד אחד לפס3.
משהו שמאוד מעניין אותי - לגראן טוריזמו לPSP יש מסלולי שטח ושלג, מעניין אם יהיה גם פה. זה יתן למכוניות הראלי שימושים חדשים ומדהימים.
לא משנה מתי זה יוצא, זה משחק השנהכמה זמן חיכינו...
עריכה: לוקח כמה דקות בשביל לקנות עוד מכוניות (עצה, האקורה\הונדה אינטגרה טייפ R רכב מדהים מבין הזולים). ואם משחקים בלי עזרים גם הגולף לא פשוטה למתחילים. עדיף לנהוג בגולף בלי עזרי נהיגה מאשר בפגאני זונדה עם כל העזרים הקיימים במשחק הזה....

Patience, young grasshoper....שחו כתב:איך אתם משחקים בנהיגה standard או professional?
יש שמכוניות שבprofessional מסתחררות בצורה שלא מאפשרת נהיגה בכלל, לפחות לי.
אני מאמין שכל האופציות שהוזכרו יתממשו עם יציאת המשחק, זה לפחות אחד התירוצים של היפני... הוא רוצה משחק מושלם מההתחלה.
יאלה שייצא כבר.......