האם הXtreamer יוכל לנגן HD מהרדיסק חיצוני בחיבור USB?
האם זה יהיה מספיק מהיר? אני לא חושב... אבל אשמח לשמוע מניסיון ודעות של אחרים.
כמו כן אנצל את הפוסט הזה לשאול עוד שאלה... האם יש סיבה לשקול סטרימר אחר מאשר האקסטרימר, בהנחה שאני לא צריך את פורמטי האודיו החדישים ביותר(כפי שהבנתי שזה אחד החסרונות שלו) ואני לא צריך כונן BLUE RAY כמו שאפשר לחבר לפופקורן(אם אני לא טועה).
כמו כן אנצל את הפוסט הזה לשאול עוד שאלה... האם יש סיבה לשקול סטרימר אחר מאשר האקסטרימר, בהנחה שאני לא צריך את פורמטי האודיו החדישים ביותר(כפי שהבנתי שזה אחד החסרונות שלו) ואני לא צריך כונן BLUE RAY כמו שאפשר לחבר לפופקורן(אם אני לא טועה).
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
Excaliber כתב:האם זה יהיה מספיק מהיר? אני לא חושב... אבל אשמח לשמוע מניסיון ודעות של אחרים./quote]
האקסטרימר מנגן קבצי HD מדיסק חיצוני ללא כל בעיה, כולל קבצים באיכות של 1080P.
סיבות נוספות לבחור סטרימר אחר:כמו כן אנצל את הפוסט הזה לשאול עוד שאלה... האם יש סיבה לשקול סטרימר אחר מאשר האקסטרימר, בהנחה שאני לא צריך את פורמטי האודיו החדישים ביותר(כפי שהבנתי שזה אחד החסרונות שלו) ואני לא צריך כונן BLUE RAY כמו שאפשר לחבר לפופקורן(אם אני לא טועה)....
1. שלט טוב יותר. זה של האקטסטרימר מאוד כיווני.
2. JukeBox זמין לשימוש עכשיו. ה-JB של האקסטרימר עדיין בבטא.
באופן אישי אני לא חושב שמדובר בחסרונות מספיק משמעותיים כדי להצדיק קניה של סטרימר יקר. אם כבר להוסיף כסף, אז HTPC הוא אופציה הרבה יותר מפתה....
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
HTPC יתאים רק אם יש כוונה לגלוש באתרים ולהפעיל תוכנות, במידה והכוונה בעיקר לצפייה בתוכן, סטרימר גם מתאים יותר וגם פשוט לתפעול.
במידה ואין לך צורך ב-BD מלא, ניתן להסתפק בפופקורן A200, שעולה כ-900 ₪ ונותן תמורה גבוהה, כלומר מקום לכונן 3.5״, שלט מצוין, מספר פתרונות JB, גמישות בהתקנת תוכנות ותוספים, ויכולת הזרמה מצויינת.
במידה והדברים האלה לא מדברים אליך, גם האקסטרימר יעשה את העבודה, בכ-700 ₪.
במידה ואין לך צורך ב-BD מלא, ניתן להסתפק בפופקורן A200, שעולה כ-900 ₪ ונותן תמורה גבוהה, כלומר מקום לכונן 3.5״, שלט מצוין, מספר פתרונות JB, גמישות בהתקנת תוכנות ותוספים, ויכולת הזרמה מצויינת.
במידה והדברים האלה לא מדברים אליך, גם האקסטרימר יעשה את העבודה, בכ-700 ₪.
ל-HTPC יש עוד יתרונות:Irus כתב:HTPC יתאים רק אם יש כוונה לגלוש באתרים ולהפעיל תוכנות, במידה והכוונה בעיקר לצפייה בתוכן, סטרימר גם מתאים יותר וגם פשוט לתפעול.
במידה והדברים האלה לא מדברים אליך, גם האקסטרימר יעשה את העבודה, בכ-700 ₪....
- הוא יוכל לנגן כל קובץ מדיה, כולל flv שהורדת מאתרי צפיה ישירה וקבצים ממצלמות דיגיטליות (מה שהאקסטרימר לדוגמה לא תמיד יכול לעשות).
- אתה בוחר את תוכנת ה-HTPC, ואת המקודדים בהם נעשה שימוש.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
האסקרימר מספק תמורה מעולה לכסף בניגון פורמאטים "ממוצעים", הוא יציב, הוא נוח, הוא אסטטי, הבעיה שלו על השלט "הכיוווני" אינה מורגשת אצלי (לי מפריע עיצוב השלט, שהוא קטן ולא נוח). לצרכים שלך הוא לעניות דעתי בחירה מצויינת.